88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Hunter of Deer
    jah, így most már pay2win....
  • savior666
    Igaz az, hogy f2p lett a jatek?
  • Ashyn
    Igen, bár számomra meló miatt már véget ért a CBT2, de várom a megjelenést.
  • Ba zsa
    Jaja nyomatom, te is?
  • Ashyn
    Van CBT2 kulcsod?
  • Ba zsa
    Azt hiszem inkább kivárom a Black Desertet, a B&S se igazán tetszett meg.
  • irenicus
    Kicsit túltolták a kreténséget XP Curve Chart
  • Predtom0O
    En most valtottam B&S-re
  • Ba zsa
    A classic szeróval mi a helyzet? Nyomják még, vagy rájótt a nép, hogy mégse akkora buli?
  • irenicus
    Érdekel valakit egy lvl35 cleric 30 napos előfizetéssel cuccokkal ? óccó kicsit cipős
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Segítséget kérnék.
    Feltelepítettem a hivatalos oldalról az L2-őt (win 8.1, négymagos gép, 4 gb ram, HD 5850 1024 mb / 256 bit videókártya és nem mókoltam vele semmit, indításkor L2.bin működés közben leállt.
    Olvasgattam a gugliban, írtak olyanokat, hogy töröljem a Gameguard fájljait, meg a systemből valami fájlt, írjam át az L2.bin-t L2.exe-re.
    Ekkor bejön a játék, tudok kreálni karaktert, de bármelyik szervert választva azt írja, hogy nem tudok belépni, próbáljam később, pedig LIGHT szerverek.
    Tudtok-e valamilyen megoldást???
    Kérem olyanok kíméljenek a válaszaikkal, akik idebiggyesztenek olyanokat, hogy frissítsem a videókártyám driverét, mert ezeken túl vagyok és nem vagyok hülye, ilyen szinten értek a számítástechnikához és régen is játszottam L2-vel, akkor is szórakozni kellett sokszor, de most valahogy nem jön össze. Azok válaszát várom, akik tényleg előre tudnak vinni abban, hogy elinduljon a játék...
    Előre is köszönöm.
    Üdv.
    Gábor
  • Sáska
  • snobby
    Tárgytalan, közben sikerült szereznünk egy accountot. Úgy tűnik vannak emberek, akik hamar meggondolták magukat. :p
  • Predtom0O
    1 nap után?:)
  • snobby
    Ha valaki megunta volna a classicot, érdekelne egy pre-orderes account!
  • Ramel0921
    Van még szabad helyetek a CP-ben?
  • irenicus
    Akkor kérnék egy elérést
  • snobby
    Valamikor egyeztessünk TS-en!
  • irenicus
    wc+pp felesleges egy pt-ba szerintem...ha már mindenképp buffert akarsz csinálni akkor feladom és csinálok egy bp-t
  • snobby
    Akkor pp-t kezdek a wc helyett! :p
  • irenicus
    beszéld meg a wc-s sráccal ,hogy ne wc legyen és akkor jövök , dd-t nem csinálok sws/bd-t pláne nem.
  • Mydgard
    L2 Classic Eu party:

8 fos CP-nk keres +1-2 fot. Elvileg ijasz party. Ami van eddig:
    - 3 ijasz
    - EE
    - WC
    - 1 sws vagy bd

A maradek helyeket meg megbeszeljuk. Johet bishop, +ijasz, +bd vagy sws.
  • Vicodine
    Oszinten szolva, par napja elkezdtem megint offon jatszani, es azt vettem eszre, hogy amiket csinaltak Ncsek, javareszt tetszenek:) Az iranyitason is sikerult korrigalni vmicsket, igy ha nem is teljesen tutin, de lehet hasznalni a wasd -ot. Ami viszont nem tetszik, azok az eszmeletlen op statos cuccok. Vannak ugye skillek, amiknek meg van a feladatuk, hogy mire jok, foleg cc skillekre gondolok, de az ekszerek meg talismanok meg mittomen meg mik olyan statokat adnak, amik ezeket a skilleket total haszontalanna valtoztatjak, mert kb 100%os stun,knock down stb stb...resisteket ki lehet hozni ezekkel, es enchanteal is max 15% + succes ratet lehet rakni, ami elegge gyer! Nem vagyok meg maxos szinten, hiszen 3 nap alatt 83as vagyok meg csak, de latva ezeket a cuccokat nem nehez elkepzelni, hogyan is nez majd ki a magasszintu pvp..kicsit elkeserito, de remelem ezekre is lesz ellenszer, amugy tenyleg ez az (nekem)"uj" kieg tetszik
  • Csenky
    *22-én. :)

Cece: Az kb másfél óra volt, ha már szopatás, akkor a nobless-ről beszéljünk. De az is megérte, és igazán idegesítő része nem volt olyan sok, a bossolás jó kis pvp-t hozott. :)

Vico: Azért az irányításon kívül szerintem nem sok mindent kéne csinálni az L2-vel. Olyan, mint a Diablo 2. Az alap motorja elavult, de értékesebb a content, mint a legtöbb játéknak manapság. És nagyon egyszerű, hogy miért. Akkoriban bőven 16-25 körüli volt a célközönség. Most viszont 10-14 éveseknek csinálnak első sorban játékot, mert azok vetetik meg a szüleikkel, az efölötti korosztály nagyobb százalékban torrentezik / tört szerverezik, és nekik is egyre kevésbé igényük a kihívás. Néhány kivétel becsúszik (Path of Exile, StarCraft 2, Star Citizen hamarosan), de egyre ritkább.
  • Midas
    Még én is hezitálok de ha lenne egy kisebb csapat mehet
  • Mydgard
    Kezd innen valaki 8-an? Meg hezitalok, negyen lennenk eddig...☺
  • Vicodine
    Az L2 is csak regebben volt jo. Illetve kellene ala uj grafikai motor, mert ez mar nem tesz lehetove normalis iranyitast, es hat ez manapsag mar keves egy jo pvphez. A regi L2 rendszere az igen, az odaert, es akkor meg nem szamitott elavultnak az iranyitas sem. De manapsag mar egy B&S minden szempontbol jobb valasztas, vagy most ugy nez ki, hogy talan jo iranyba halad a BDO fejlesztese is, abbol meg lehet egy "New L2", az eddigi rendszere alapjan legalabb is total L2re hajaz. Par evet anno en is L2oztem, es meg mostanaban is tologatom ezen az uj Mid szeron, mert 6 ev utan Aiont meguntam, tobbi game most jon ki ami erdekel, es hat nekem is mint sokaknak L2 volt az elso mmom, es az etalon. 10 eve mekkoranak szamitott atya isten:D Abban bizom, hogy egyszer nc megembereli magat es megcsinalja a 3ik reszt, de ugy, hogy a regi rendszert veszi alapul, mert az elmult evekben elegge nagy szarsagokat csinaltak L2vel
  • LocalPatriot
    WTB Adena @ NAIA
  • cece
    Igen igazad van. Nincs jobb mint egy harmadik kasztváltó 700 bogara :P
  • Midas
    En szerintem benevezek egy kis keltir killre :D
  • Krusade
    Dragon's Dogma Online, Bless Online, kingdom under fire 2. soroljak még?:)
  • Csenky
    Megnézném azért azokat a jobb mmo-kat... Aion jól indult > fail, TERA szintén, Archeage szintén... Jó kezdeményezések voltak, de jobb mmo-val még nem találkoztam. ^^
  • Cobra.
    Ezzel még játszik valaki?
    Régen szép volt, jó volt, de az azért jópár éve volt és jöttek ki jobb mmo-k azóta.
    Utoljára szerkesztette: Cobra., 2015.11.28. 09:07:32
  • Csenky
    Hűha, akkor már leszedhetted volna a Star Citizent inkább. ;P

Én se nolife-ba leszek amúgy, szerintem 1 hónap lesz a topD legalább. :D
  • Mydgard
    Uhh papa, engem most beszippantott az Eve Online... Lehet jegelem az L2 restartot.
  • Csenky
    Nyomjad a reklámot ezerrel, nehogy már az RM nehézség nélkül bedarálja a szervert. :D
  • Mydgard
    Te vagy az Bazsa? (A regi klantars)
  • Mydgard
    A ruszki L2 Classic szerverek most indultak oktoberben, az europai dec 15- en fog. A pre-order ad egy het korai hozzaferest meg par extrat.

Info:
    https://4gameforum.com/threads/537578/
  • nxs
    Mennyire custom a cucc?
  • Vicodine
    en l2miden tolom,nagyon baba!!!