88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanko
    asszem rémlik hogy 17-19
  • GamerAdams007
    És mikor lehet majd ujra csatlakozni? Már nagyon kéne, mert eléggé ki vok készülve így, higy már napok ota nem tom elinditani a Lineage-t.
    Ha a sima l2.exe-vel inditom, akkor meg GG hiba, na és ehhez meg update kene...
  • Sanko
    az lesz az...
  • GamerAdams007
    Én meg nem tok csatlakozni az update-hez!
  • Sanko
    most van karbantartés? nem tudok csatlakozni...
  • Thanus
    Hali mindenkinek!
    Nem tudjatok azt, hogy hol találom meg a clan szintlepeseihez a követelményeket? Pls segitsetek:))
    Thx
  • GamerAdams007
    #50317?

Fontos lenne!!
  • Gordis2k
    Na ez igy jopofa de ugyebár nem aktuális mert jól bepúltak:)
  • Sanca
    "Miután nem fogadtuk el a helyzet a következő bárhol szabadon pkzhatnak minket, mi öket, viszont ök 1 mi 4% ot veszitünk! Nem kapnak értünk pk pontot nem lilulnak és nem vörösödnek! "

Az altalad felvazolt szituaciot kicsit atfogalmaznam.
    1 oldalu warban ha ratok deklaraltak a wart, es ti nem deklaraltatok vissza(mint ahogy irtad), akkor ha ti megolitek oket, az nem pk hanem pvp, meg akkoris ha nem utnek vissza. Nyithattok cancellel es tarsaival, termeszetesen belilultok, de pirosak nem lesztek, es pk pont helyett pvp-t kaptok, a halott ellen pedig 1%-ot veszit. Ha ok olnek meg titeket(ugyhogy nem uttok vissza), akkor ok bepirosodnak, kapnak pk pontot(es karmat is ertelemszeruen, mivel bepirosodtak), es ti pedig 4%-ot veszitetek. Ertelemszeruen ok nem nyithatnak cancel es tarsaival, csak akkor tudjak eme skilleket alkalmaszni, ha ti visszauttok(ezert belilultok), de igy nem kapnak pk(pirosak se lesznek termeszetesen).

Ha vmelyik klan nagyon megutall titeket, olyannyira hogy meg be is pirosodnak csak azert hogy megoljenek titeket, akkor erdemes wart deklaralni rajuk, hogy csak 1%-ot veszitsetek(vagy visszadeklaralni).
  • Sanca
    Jah, valoban igy volt, azonban C4-re kivettek eme szabalyt.
  • Block
    Csak nekem nemtünt fel eddig vagy téjnleg a c4-ben jelent meg a video options-ban a rendering mod nevü legördülö menü? a c-type HDR módot mindenkinek csak ajánlani tudom, mérföldekkel szebb a game vele...
  • Sámán
    Nekem csak dzsudo volt 3 évig, Szylnek nemtudommi, de azért lehet h besegítek neki...
  • juzosch
    Felétek hányan vannak kb átlagosan a szerveren? Gondolom jó sokan (freehez képest). Nincsen helyhiány?
  • Gordis2k
    Nem gondoltam nem is akarunk:)!
    küld csak 1 hónapig boxoltam 1 hónapig birkoztam 1 hónapig karatéztam 1 hónapig dzsudoztam 1 hónapig kungfuztam és SPS vagyok és ne legyek kemény:)?
  • Sámán
    Jó rendben te akartad!!!! Köztünk vége mindennek!!! Mindent elmondok Szylnek és akkor majd jól megver! Őőőőőő, remélem téged...
    Ja, és kérem a kocsid!

(mi partyztunk valaha is a letoknal??? )
  • Gordis2k
    LOL jolvan genyoz csak koztunk mindennek vege oda a baratsag ezt jol elcseszted!

Soha soha az életben nem partyzok vele többet orc leto lizardmen devlingben. Legalálabbis remélem azok nem túl jo xp:)

Aki meg tud sérteni annak odaadom az autómat:)
  • Sámán
    Asszem nem sértően írtam, ha mégis bocs (szmájli se volt benne)!
    Csak szolídan érdeklődtem a helyzetről, illetve tapasztalataimat írtam le, meg a véleményemet!
    Seholsincs benne hogy "tartsd oda a másik orcádat" stb
  • Gordis2k
    NA nem értem talán félreérthető voltam!
    Soha nem fordult elő, hogy provokáltam volna valakit is, hogy ezzel bajba keverjem, a klánt inkáb szépen csendben meghaltam! Valoszínű, hogy a tucatnyi pkm közül (amit kaptam!) néhány másképp alakul ha visszalövök denem szerettem volna magamat és a nálam még kisseb klántársakat olyan helyzetbe hozni amire nincsenek felkészülve!

A töténet a következő:

Távol a világtól elbujva c4 mélyén kaptuk a hírt, hogy cementeryben egy íjász (a háborisdis klánból) ksel és szitkozodik a három igen nyugott (na jo razzi talán kicsit elevenebb de semmikáép nem provokativ) klántársunk 15-20 percig tűrt (Heex aka pszcihopata, blackmanta, sherleena)majd megkérdeztek engem és mailkat ventrin tehet ne e ellene mert unják. Mire mi feltettük a kérdést az illető milyen klánban van? Közölték klánnélküli proféta boxal. Milkával mindketten úgy gondoltuk (bár lehet csak én nyilatkoztam azonnal), hogy a provokációt nem kell türni ilyan szinten! Ezért vagy erővel vagy szóval klántásraink viszavágtak! Ám ezután az íjász aki vagy meghalt vagy elmenekült viszatért egy magassab támogatással és mindhármukat megölte! A töbiek ezek után sem engették , hogy visszamenyünk segiteni momdván ez van x% le van... majd irásban helyreigazítást tettek az ellenfél szemléletében ez olyan jól sikerült , hogy kitört a háború! Én személyszerint elfogattam a tényt , hogy bunkok vannak és lesznek nem szarom össze magam ezen ez van nem tehetünk róla.
    Miután visszatértünk a harcmezőről következtek a már emlitett dolgok mikor észérvekkel komunikálni probáltunk a szarháziak szó szerint elküldtek az anyánkba és így az aréna adta xpbiztonságban megtörtént a már leírt eset! AZ ARÉNÁBAN SEM ÉN TÁMADTAM SE ROOTAL KEZDEEK CSAK EZUTÁN VÁGTAM VISSZA!
    Így a nagypofályú SPS nem bajba keverte a klánt mert inkább halna meg 100x hanem kihuzta a szarból bár ilyen kellemes végtermékre nem számított!

üdvözlettel : Gordi akinek mindene a klán és ezt 1000x bizonyította már!!

A war rendszer nagyából:
    Eldönti az egyik fél bejelenti így ha nem fogadjuk el ők ölnek minket mi öljük őket de ha mi halunk 4% ha ök 1% nem porosodnak de pkpontot kapnak azt hiszem mi is ha elfogadjuk a wart mindenki mindenkit szabadon 1% ért az nem is rossz szerintem de bevallom örülök hogy ez lett a vége nem miattam ogri hexx hiki és talán még páran nincsenek még felkészülve erre a genyoságra heex 1 hónapra abahagyta már egy idióta pks miatt!

Na lehet egyre többen jöni erösek vagyunk erösebbek leszünk és ez megakadályozza majd a provokációt. "te ez a risingsun kinek az oldalán áll? -Ez hülye senkinek de ez az a klán! Néha iz icvel partizik de bivalyerős ezeket ne piszkáld mrt kiirtanak minket." na ez lesz aztán elfoglaljuk az első várunkat is miutan lecsaptuk valakaaszt:).
  • GamerAdams007
    Hehe, nekem sima Windows tuzfalam van
  • Szekijoe
    Grat!
    Bocsi, hogy nem voltam csak próbáltam átpaszírozni az új tűzfalamon az L2-őt sajna sikertelenül Utána bealudtam

Jah egy helyreigazítás a Clanwar systemben az is változott, hogy van lilulás clanwarban is!

Valakinek van ötlete hogyan lehet átengedni az L2őt a Agnitum Outpost Firewall-on? Vagy esetleg mien tűzfalat rakjak fel helyette?
  • BEAST #50332
    lehet rosszul emlékszem , ha így lenne sorry , de a kisebb karakterek megtehetik hogy feladják a wart és akkor már nem lesznek free killek ... lehet nemis volt így csak keverem valamivel ... hmm :o
  • Sámán
    Kicsit most ezt nem értem, war vagy nem, meg hogy hogyan is műx ez az egész kihívásosdi, meg ha nem fogadod el mi meg hogy, egy biztos 63-64-mégmagasabb sps elég ütős pvp kari, viszont a többi klántag 20-40-50-esek tutira isteníteni fogják ha szabadon pk-zgatják majd őket minden veszteni való nélkül
    És isten ments hogy az ic/ically siessen a segítségünkre, nem most, kb 1 hónapja minket is csak úgy poénból kezdett egy blézes csesztetni, iszonyatokat sebzett/próbálkozott ezzel-azzal miközbe gyaktuk volna a mobokat hátha kihalunk -piros azért gondolom nem akart lenni, mi meg nyílván nem ütöttünk vissza -mindezt azért, mert észrevette hogy buffolunk pár ic-st -az már más kérdés (télleg csak utólag derült ki) hogy ezek az ic-sek épp rohantak pkpk
    Majd egyszer tök jó lesz ez a klánháborúsdi ha legalább 1 75-s pk karija lesz mindenkinek! Addig csak szívás!
  • GamerAdams007
    #50317?
    #50324?
  • Jo3y
    Hali all.

Szépvolt Cordi..Egyre jobban bejön off-igy hogy olvasgatom a forumot. xD
    Enneke következményeképp ugy várom már évvégét hogy jöhessek énis hogy iszonyat :D
    Utálom ezt az érzést gondolom tudjátok hogy milyen :)

UI: Igy tovább ;)
  • Gordis2k
    Huh na le is fekszek mielöt meg a végén meglépem a 64 et:)
  • Gordis2k
    Na ez szar lett bocsi:) azért lehet látni:)
  • Gordis2k

sikerült mert ilyen kicsit lehet:)
  • Gordis2k
    HIHI!
    Ma 2,5 órája kitört a háború!!

Klánunkát háborúba hívta egy klán nevük Xfactor!

Miután nem fogadtuk el a helyzet a következő bárhol szabadon pkzhatnak minket, mi öket, viszont ök 1 mi 4% ot veszitünk! Nem kapnak értünk pk pontot nem lilulnak és nem vörösödnek!

Sajnálattal közlöm, hogy 2óra 45 perckor miután az első öszecsapás köztem és 3 tagjuk között csúfos vereséggel végzödött (340hp maradt csak hogy ne érsétek félre)! Kérdésemre PLS tel me why we are on war? a következő választ kaptam! "we arent, i canceld it cuz ur cool:)" ennek képet belinkeljük ha milka felébredt mert noob vagyok és nem tom hova feltölteni:). Igy a háburúnak vége!

Köszönettel tartozom Diniznek aki eközben a fél arénát ledarálva támogattot full buffjaival és SE buffokkal:) az ellenfél egy a-grades gladiator volt SE tamogatással valamint egy ijjász.

Bevallom isteni jó volt:).
  • GamerAdams007
    Megtaláltam, de uax, dat, meg ogg fajlokba vannak! Az og fajlokhoz letoltottem a Winampot, meg meg 1 ogg-lejatszot, de az azt irja, hogy olvashatatlan formatum, a masik 2 formatummal meg semmit nem tok kezdeni, semmi nem jatsza le... :(
  • Culram #50323
    A zenéket, megtalálod a játék könyvtáraiban. Kicsit turkálnod kell, de ott vannak.
  • xt198
    thenx!
  • GamerAdams007
    A varazslatok hangjai is johetnek, amiket castolas kozbe motyognak...
  • GamerAdams007
    Van még valami: nem tudtok linket, hogy honnan lehet leszedni az L2 zenéit? PL. amik a városban szolnak, stb...?
  • GamerAdams007
    Ja én is ugy tudom, hogy kitörlés utan ujra egy update és jó, de hát az update se megy...
  • frekkon
    nálam ilyenkor tűzfalat kell kikapcsolni, esetleg olyan is fordult elő hogy szerverhiba volt (lehetséges ez?). Gameguardnál meg nálam csak annyi volt hogy ki kellett törölni a mappát. esetleg a system könyvtárból is kitöröltem a gameguard.des(asszem .des)-t, majd mikor indítom akkor visszaupdateli és jó.
  • GamerAdams007
    Hi!

Letöltöttem, és felraktam a C4-et, de nem jó!!! GameGuard hibát ír, ezért kitöröltem a GG mappát, mint a C3-nál, de mikor elindítom, akkor visszarakja a mappát, és ua. a hiba, mint előtte... Gondoltam updatelem, de nem megy, mert ezt írja: 'The connection to the update server has been/was terminated.' Na most akkor mit csináljak, hogy menjen?? PLZ HELP
  • gPROject
    Itt van az összes 3rd job class skill.
  • Szekijoe
    Minden kaszt 3 új skillt kap(szerintem)
    1. passiv, increase reziszt hold és root
    2. passiv, increase reziszt poison és bleed
    3. aktív na ez változó mindegyik class mást kap én olyan buffot tudok ami csökkenti a debuffok és a cancel esélyét a célponton.

Jah mindhárom skill 10m SP!!! Nekem 23m SP-m volt lvl76 és 14%on (igaz én mindent megtanultam) így csak a 2 passív skillt vettem meg a harmadikhoz ugyis könyv kell.
  • gPROject
    ú bazz, a Divine Protection nagyon kellett volna nekem :(
    dark attackkal min. 400-500dmg-t osztottak mindig belém a mobok, ha volt critikal rögtön megpusztultam :((
  • Sámán
    Nagyon durva! Tetszik!