A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
NA nem értem talán félreérthető voltam!
Soha nem fordult elő, hogy provokáltam volna valakit is, hogy ezzel bajba keverjem, a klánt inkáb szépen csendben meghaltam! Valoszínű, hogy a tucatnyi pkm közül (amit kaptam!) néhány másképp alakul ha visszalövök denem szerettem volna magamat és a nálam még kisseb klántársakat olyan helyzetbe hozni amire nincsenek felkészülve!
A töténet a következő:
Távol a világtól elbujva c4 mélyén kaptuk a hírt, hogy cementeryben egy íjász (a háborisdis klánból) ksel és szitkozodik a három igen nyugott (na jo razzi talán kicsit elevenebb de semmikáép nem provokativ) klántársunk 15-20 percig tűrt (Heex aka pszcihopata, blackmanta, sherleena)majd megkérdeztek engem és mailkat ventrin tehet ne e ellene mert unják. Mire mi feltettük a kérdést az illető milyen klánban van? Közölték klánnélküli proféta boxal. Milkával mindketten úgy gondoltuk (bár lehet csak én nyilatkoztam azonnal), hogy a provokációt nem kell türni ilyan szinten! Ezért vagy erővel vagy szóval klántásraink viszavágtak! Ám ezután az íjász aki vagy meghalt vagy elmenekült viszatért egy magassab támogatással és mindhármukat megölte! A töbiek ezek után sem engették , hogy visszamenyünk segiteni momdván ez van x% le van... majd irásban helyreigazítást tettek az ellenfél szemléletében ez olyan jól sikerült , hogy kitört a háború! Én személyszerint elfogattam a tényt , hogy bunkok vannak és lesznek nem szarom össze magam ezen ez van nem tehetünk róla.
Miután visszatértünk a harcmezőről következtek a már emlitett dolgok mikor észérvekkel komunikálni probáltunk a szarháziak szó szerint elküldtek az anyánkba és így az aréna adta xpbiztonságban megtörtént a már leírt eset! AZ ARÉNÁBAN SEM ÉN TÁMADTAM SE ROOTAL KEZDEEK CSAK EZUTÁN VÁGTAM VISSZA!
Így a nagypofályú SPS nem bajba keverte a klánt mert inkább halna meg 100x hanem kihuzta a szarból bár ilyen kellemes végtermékre nem számított!
üdvözlettel : Gordi akinek mindene a klán és ezt 1000x bizonyította már!!
A war rendszer nagyából:
Eldönti az egyik fél bejelenti így ha nem fogadjuk el ők ölnek minket mi öljük őket de ha mi halunk 4% ha ök 1% nem porosodnak de pkpontot kapnak azt hiszem mi is ha elfogadjuk a wart mindenki mindenkit szabadon 1% ért az nem is rossz szerintem de bevallom örülök hogy ez lett a vége nem miattam ogri hexx hiki és talán még páran nincsenek még felkészülve erre a genyoságra heex 1 hónapra abahagyta már egy idióta pks miatt!
Na lehet egyre többen jöni erösek vagyunk erösebbek leszünk és ez megakadályozza majd a provokációt. "te ez a risingsun kinek az oldalán áll? -Ez hülye senkinek de ez az a klán! Néha iz icvel partizik de bivalyerős ezeket ne piszkáld mrt kiirtanak minket." na ez lesz aztán elfoglaljuk az első várunkat is miutan lecsaptuk valakaaszt:).