88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kindgrind
    Már sikerült!!!
  • agyhalál
    Ha nem dombornyomott kártyád van, akkor tájékozódj vagy a bankod weblapján, vagy bent a bankban, hogy van-e a társaságnak internetkártyája, ami csak online vásárlásra használható. Annak idején nekem is ilyet kellett igényelnem a K&H Banknál, mert nekem is VISA Electron kártyám van a számlához.
  • Szekijoe
    paypal es vegyel gamecardot ugy sikerulni fog szerintem
  • Kindgrind
    Hi!
    A Trial of Duty Questet kellene megcsinálnom de nem találom azt az embert(Sir Aaron Tanford-ot)Valaki tudna nekem segiteni???
  • MeoH #51115
    Visa electron nem mukxik, nem dombornyomott.

Sanko: Hat ez az!! Es meg masnak is. Ezt avval magyaraztak, hogy akinek regebbota van azoknak mar engedheti rendszer. Akko is nekik...
    paypal dolog hogy mukxik?
  • GibboRamone
    Egy nem dombornyomott kártyával is meg lehet ezt csinálni?(Visa Electron)
  • Sanko
    probáld paypal-on keresztul.

ott regisztralod a káryád, es azon keresztul fizetsz....így a PlayNc nem látja a webkarit...

mellesleg nekem is otp web van és semmi gondom nem volt vele
  • MeoH #51112
    Hat akik webkartyarol fizetnek azok szerencses fiuk. Ma bennt voltam az otpben szemelyesen es elmondtak mi a helyzet. Az otp szerint a plaync "neha" levesz penzeket a webkartyakrol szamukra erthetetlen modon, es ezert ok kiemelt figyelemmel kezelik, a Fraud suspicion csak 1 figyelmeztetes elvileg nekem, hogy ovatosan. Ezt viszont a playNC rendszere ugy veszi, hogy a bank letiltja, tehat a tranzakciot nem folytatja, nem ad serialt. Otp evvel nem tud mit kezdeni, es a playNc sem, biztonsagi okok miatt. Mind2en hasonlo megoldast ajanlottak: Otp rendeljem mashonnet, hat ugye ez nem megy. PlayNc keresek mas penzintezmenyt, vagy hasznaljak mas kartyat. Kosz.Csak azt nem ertem masnak akko me megy... Ha minden jol megy betudok szerezni 1 doboz verziot, es akkor megyek, addig meg marad a free:) Bar a havidij fizetese nemtom hogy fog menni.... Osszefoglalva otp+plaync
  • agyhalál
    PM ment
  • matamm
    lineage2.amnesia.hu free forum ott van kérdések topic
  • B@lu
    Na ettol van kisse szenvedes szaga az egesznek! ha mar SS en is sporolni kell akkor megette a fene ...
  • GamerAdams007
    Hmm, hat en abbol gondoltam, hogy Falciont ad, hogy L2 Informerbe irt egy "Falchion - For Newbies" nevu kardot, es abbol gondoltam, akkor nyilvan azt adja, de sajnos nektek van igazatok, csak egy Red Sunset Sword-ot adott, ami 10k korul van tenyleg. Viszont akkor nemtom honnan lehet szerezni egy olyan "Falchion - For Newbies"-t. Mindesetre kar. :( Szerintem amugy SS-t tud hasznalni, de en nem hasznalok, mert itt alapbol 400 SS-t kapok, es azt a kasztvalto kuldire tartogatom, mert nem akarok kolteni ra.
  • GAthersw
    Ez valami a szervered üzemeltetője által írt Quest lehet, mikor még én csináltam offon weapon questet az 14k-s cuccost adott (nem lehetett bele SSt se tölteni :) )
  • Szekijoe
    Ez valami új queszt lehet mert amikor mi kezdtük akkor max 50k-s fegyót lehetett kapni quesztből a kezdőhelyen lvl10 vagy 12 környékén.
  • GamerAdams007
    Jajj valamelyik OFF-os plz help gyorsan!! Atementem egy Low Rate szerverre, es most ugy rakattantam a quest-ekre hogy el se hinnetek. Tok jok, es SS-be sem kerul neha a penz-szerzes. Rogton az elejen egy csomo XP-t lehet szerezni 1-2 perc alatt quest-el. Szoval a lenyeg, hogy az L2 oldalan olvasgattam a Newbie Player-ekkel kapcsolatban, es ott ir egy olyat, hogy Weapon Quest Lv10 korul. Na en ezt szeretnem megcsinalni, mert elvileg egy Falchion-t ad, ami ugyebar egy TOP NG kard. Namost en ELF Harcos vagyok, es nemtom melyik az a Weapon Quest, elvegre L2 oldalon nem ir olyat, hogy Weapon Quest, szoval gondolom nem ez a neve. Valaki help gyorsan, mert kene az a fegyver :). Elore is koszke!!
  • MeoH #51100
    Argh, kezdek morcos lenni erre a webkakartyara. Otp asszondja nala, felole minden rendben. PlayNC szinten, csak akko azt nemtom me nem mukxik. Ez az en szerencsem....
  • GamerAdams007
    Hmm, ha C4-ed van jelzi a terkepen GateKeeper neven. Ha nem akkor a templom bejarata mellett.
  • Rémember12
    hm.. újra én ezt nem értem nekem ez a verzio van (Scines of Destiny) de én semmit nem fizetek érte na mind1 vki mondja már meg hogy "Orc Village"-ben hol van Jasmine mert ott ragadtam és nem tudok onnan eljönni :(
  • MeoH #51097
    Dobjon meg vki plz 1 privivel, aki arrol a banatos webkartyarol fizet. Thx
  • BaalKain
    b+
  • MeoH #51095
    :) Hat sztem aze nincs szebb, mint 1 Delf full heavy DCben, D.Legionnal a kezben. De ez csak izles kerdese. Olvasgattam a l2gurun is, ott is megoszlik a velemeny. Mind1iknek van elonye es hatranya is. Es most, hogy a cicus is tud hasznalni sst, eleg kemenyeket csapkod. Csak koltseges... Szoval nemtom, bar meg nincs accom raerek eldonteni. Ha meg nemtuk donteni, bepoccenek azt inditok 1 bishopot, es akkor mindenki jol jar:)
  • Gordis2k
    DA minden szinten erősebb jobb szebb:) és most már pvp ben is ász:)
  • Sámán
    Vége az eventnek, 120 szót váltottunk be és ami jött:
    Bsoe: 36
    Brez: 15
    C-weapon scroll: 9
    Buffscrollok:
    Acumen: 22
    Deathwhisper: 13
    Focus: 11
    Haste: 17
    Agility: 26
    Empower: 8
    Guidance: 12
    Might: 12

Azért egy Core ring még beleférhetett volna
  • MeoH #51092
    Jo hat nem 1 HP bomba, de van neki. -Divine Heal Recovers one's HP. Power 211. Bar igaz ezt meg a masodik kasztvalto elott kapja, mikor meg csak knight.
    HUNFlash grat az Acchoz! Remelem a nekem is beroffentik hamarosan a playNcs sracok...
  • pharao
    Erre annyit tudik mondani: No coment! Ahogy elnézem C4-es szerver saját használatra, és L2j, mivel ezt tuti hogy az adataidban írtad át, a C3-as L2j a mysql adatbázis miatt ezt nem engedi... De azért büszke lehetsz magadra...
  • pharao
    GM menü program nincs, ezt a játék maga tartalmazza...
    Ha viszont BOT progira van szüséged, akkor olyat tudsz leszedni, de az nem fog offon menni, felejtsd el
  • THE DAHAKA3
    oke, elhiszem. de van ilyen program, hogy én is be tudjam állítani ?
  • pharao
    A DA-nak nincs heal-je, maximum vérszívása... a paladinnak van holy blessing-je
  • Sámán
    Grat!
  • pharao
    Ez tuti nem GM menü, mert az eggyáltalán nem így néz ki, maximum valami bot progi lehet, de még annak is gyenge...
  • pharao
    Végre sikerült megcsinálni az accom... Sámi rengeteget gondolkodtam, hogy melyiket is válasszam, de maradtam a HE-nél..(A szidást majd várom [ingame PM me])... Ja és a chat ablakomban még véletlenül sem cheat, vagy akár bármiféle összeesküvés látható, csak baráti csevej

• Tufa
    DA-nak van healje? :o
  • MeoH #51080
    Kosz a felvilagositast, de tobb mint 1 eve jatszok, nagyabol ismerem a kasztokat(mar amennyire a free szerverek engedik...). Nalam varik kizarva, harcos rulez. Tyrantot felre raktam, DA es SK kozott vacilalok. DA lehet hogy jobb tank, tobb hp+heal es cicus, de az SK sztem jobban jatszhato, gondolok itt a varazslataira, buffjaira. Bar ez, csak taktika kerdese... Szoval velemenyek, javaslatok? Bar Accom meg mindig nincs, playNC dolgozik rajt, nemtom mikor lesz belole vmi...
  • THE DAHAKA3
    ez az ?
  • THE DAHAKA3
  • THE DAHAKA3
    és ez a gm menü csak nekik van ?
  • Cucclee
    Szijja Sámán!
  • THE DAHAKA3
    és van valami cheat ? amivel én is ilyen tudok lenni. gyors, erős meg ilyenek.
  • Cucclee
    Sziasztok! Köszönjük a kedves üdvözlő,invitáló szavakat!;) Hjaajaaaj igen igen a regi szép idők! De mi is elszántuk magunkat és eljutottunk ide!

Szóval sosem volt elvetve a hozzátok való csatlakozas gondolata... Még rágódunk rajta... De azért gondolom a 2. kasztváltón érdemes lenne túllennünk nem? Mivel ugye így még nem csapnak le azért akárhol, akármikor mert az ellenséges allyban vagyunk.

Ez az eddigi csapatösszeállításunk: Corvinous LvL26 HWarr,Skandar LvL27 OMonk,Sana (Warcryer lesz ha érkezik..), Tovanda LvL27 SOracle
    Akhi LvL29 EWiz, Azagthoth LvL31 HWiz.

• SouLTheOne
    Lehet, hogy Gm volt és +65000-es fegyoval csépelte halálra Valakast és azért volt ott mert a GM ott Spawnoltatta a GM menüböl!