88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• VipJoco
    Noh itt egy kép is!
  • MeoH #52776
    Persze, hogy feltunt... 7vegen mar leszek, csak a parnapban nem nagyon volt idom kockulni, azt 78/78/78ig megsem allunk
  • mAilkaEVO3
    hehe +5ös nem eleg? :P
  • xt198
    nembaj, le a vazsikkal... kicsit overpoweredek :P
  • najó
    +valahol olvastam,de mar nem emlekszem hol,hogy a fegyokon levő accumen is lassabb lesz,ami megintcsak vari nerf lenne
  • VipJoco
    Köcce! De amúgy neked is meglett MeoH a 60 ha figyelted
    Jah és így neked is grat
  • MeoH #52771
    Manaegetok en nem aggodnek:
    SORCEROR/ARCHMAGE
    ------------------------
    Changes:
    - Casting time on sleep skills have been greatly increased.

SPELLHOWLER/STORM SCREAMER
    ---------------------------------
    Changes:

SPELLSINGER/MYST MUSE
    ----------------------------
    Changes:
    Eddig ennyi valtoztatas ismert.
    Grat a szinthez!!
  • TruBy
    grat joco+ MCwolf! Nemtom, ha van scrollod :)
  • McWolfy
    Hmhm, 29 vagyok és növök mint állat :DD
    Ha raid van, csak szoljatok ^^
    Bakker, nekem is csinálhatnátok egy +7 es fegyót :)
  • Ogrus
    Oh amúgy grat a szinthez
  • Ogrus
    menten sírok ...még megsajnálom a nukereket
  • xt198
    grat
  • VipJoco
    Egész jónak néz majd ki ez a C5, de ha az 530-as c.speed-em még jobban leviszik akkor szörnyet halok!
    Amúgy megvan a 61
  • Bucser
    Ahogy van l1 és l2 kulon ugy lesz szerintem l2- l3 külön.. NCsoftnal az L1-re is elo lehet meg fizetni...
  • MeoH #52763
    C6 tutyi lesz es az meg biztos a L2 szeriba fog tartozni. Es mivel a L3ig meg van masfel ev meg lehet hogy a c7t is abba esik. L3 az Unreal3 grafikai motort fogja hasznalni, szoval Ogrinak nem fog menni valszeg a munkahelyi gepen.... Es bizony az uj grafikat motor uj klienst is jelent, es ez persze uj jatekot. Meg lehet, hogy wipe lesz? Vagy lesz L2 es L3 szerver kulon, es amiert fizetsz azzal jatszol?
    A wowos pvp szisztemet remelem pedig nem fogjak eroltetni, baromsag sztem az a megnemtamadhatom-a-fajtarsam rendszer, es akkor subbal mit kezdenek? Mert Delfkent is lehet atvitt ertelemben ember. Azt viszont en is olvastam, hogy egyre jobban kielezik a fajok kozti hacacaret.
  • ZsuzS
    Egyik szemem sír a másik nevet
  • najó
    mondjuk szerintem siman lesz c6,mert volt ra utalas
    amugy itt vannak kb a c5-s változások,hisz koreába már megy
    Itt

en a mana reg növelésre szavazok,gyorsan felnyomjuk a klánt lvl8ra:)
  • azirafael
    Kafa lesz!
  • GibboRamone
    Egy masik l2-os forumrol szedtem ki ezt a hirt:
    Csak azert mert erdekesnek talaltam es mert gondolom vannak olyanok akik nem jarnak az amnesiara.

"C5 offical tesztjei még csak most indultak el előreláthatólag nyár végén állnak át az amerikai szerverek C5-re! Egyébként a C5 lesz a legutolsó Chaotic Chronicle ugyanis a C5 után jön a LineAge III. Valószínűleg új kontinenssel, tanulható szakmákkal, új fajokkal (=> WoW-hoz hasonló pvp systemmel - valószínűleg) teljesen átdolgozott rendszerrel, bejönnek majd az új sárkányok (+4) (pl.: Furion a víz sárkánya Gardens of Eva-ba)
    C5-ben ami a legnagyobb újítás lesz az az új klánszisztéma, a klánakadémia a több mint száz tagot számláló klánokkal. Baium fia Frintressa és egy a Rune kastély alatt lévő katakombában élő ostromkor támadó raid bossal, klánszettekkel (Promise D grade - Apella A grade) , új skillekkel alacsony szinten (50-60 között). Manatöltő ital Empower poti Patk poti lesz de ezek csak bizonyos helyeken működnek majd. Az új helyek az egyéni játékot erősítik, nem kell majd mindenhova partyval menni, mint C4-ben. Az új helyek hatására az egész térkép átgyalogolható lesz, és az új helyeken 20; 30; 40; 50-es mobok lesznek (szóval lehet farmolni kis karikkal új helyen) Bejön a Stakato nest 70+ os kariknak, illetve a bufferek nagyon bedurvulnak (manaburn, unsummon skill), alakul ismét a pvp-egyensúly lovagok erősödnek, tőrösök szintúgy
    Röviden ez a C5 ami így kapásból eszembe jutott:) "

"L3 2007 vége 2008 elejére van kiírva de ez még változhat! Azt hogy milyen motorja lesz nem tudom és igazából baromira nem is érdekel, a LineAge az LineAge!

Ha új fajok lesznek (és szerintem lesznek hiszen új kontinenes jön be) akkor biztos hogy újra kell kezdeni, hiszen a játékot alapvetően át kell alakítani, hogy piacképes maradjon!

Ja és C5-ben lesz egy unique item is amit bármi kidobhat bármikor, de egyidőben csak egy lehet! Ez az a zachirine (vagy mi a neve kard), ami a Delf kezében van az off videon! Pontosan nem ismerem mit fog csinálni de megbolondíja a játékot/a játékost egy időre ugyanis egy idő után eltűnik, és addig a kezünkből sem lehet kivenni! Ja és ha valahol kiesik akkor announcement automaikusan bejelenti és valami effekt is várható az egész játéktérben!

Ja és jön végre az IDŐJÁRÁS (legalábbis az új helyeken biztosan) "
  • TruBy
    Nem, csak sajna nem visz senki partyzni vele...amikor meg vinnének, akkor meg munka van, mint pls ma is
  • Gugger
    meguntad a Lord-ot?
  • GamerAdams007
  • TruBy
    Nah emberek The Man, és Izom ujra alakított!
    The Man fegyvere +9; Izom-é pedig csak +8
  • BEAST #52754
    ugyan , nem lehet túlzásba vinni :D Starcraft meg Diablo nyalóka/csoki volt az igazi :D
  • GamerAdams007
    Talán már kicsit túlzásba viszik ezt... figyeld meg fél év múlva L2 RPG Kártyajáték is lesz!!
  • gPROject
    L2 Radio O.o
  • Letal0
    Mivan nincs tema mar egy napja semmi uj uzenet!?:)
  • GamerAdams007
    Oks, remelem nem felejtek el benezni ;)
  • Anahita
    együtt a csapat :)
    raid
  • matamm
    Ha holnap feljössz és pm ezel kb este 8 óra fele HUNMata ra és ha addig megvan a lvl40akkor felruházlak! mos tmég cska +7es a dual meg megkapod a heavy cuccot is! csak fejlődj és jó lesz mindenkinek:D
  • TruBy
    Két macsó in ACTION! A mai nap eredménye két +7-es fegyó, amit saját kezűleg nyomtunk fel...(jobb oldalon:"Izom", baloldalon: "The Man" látható!)
  • MeoH #52746
    Itt pedig (foleg Ogrinak) 1 kis c5 orc-divatbemutato:
    http://img435.imageshack.us/img435/4039/orcfemale7mu.jpg
  • MeoH #52745
    Kisse faradt vagyok, itt a jo link:
    http://vodfile.ncsoft.co.kr/ncvod/lineage2/2006/ch5spotcgdown.zip
  • MeoH #52744
    C5 Cinematic Movie
    http://vodfile.ncsoft.co.kr/ncvod/li...spotcgdown.zip
  • GamerAdams007
    :DD
  • pharao
    OE= over enchanted...
    Magyarul fel van igen erőteljessen plusszozva scrolokkal... A fegyó meg jelenleg +5-ös best D-s dual (elven-bastard), reméljük felmegy +8-ra :D
  • z0l3e
    nah, a klán a hindemithen szépen alakul, a karik 25-35 között vannak, van pár közepes/top d-grade fegyver/ruha, voltunk pár raid partiba, meg mi is szerveztünk 5-6-ot, szóval van má 1 kis zsé, de még mindig nem igazán értem a manor systemet, valaki el tudná magyarázni pls :)
  • GamerAdams007
    Az OE az mi is?
  • matamm
    Nekem pl van OE best d-s ruham meg kb 2-3nap múlval fegyót is tok adni ha nem törik be:D
  • GamerAdams007
    Ujjujj!!