88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
tök jók!
-
http://lineage.pmfun.com/list/comics-l2grind
Újabb képregény, nagyon jó :D -
Snau #53439 Semo wow-zik de szerintem ha lesz vmi jo games neki sem kell majd konyorogni hogy jojjon kiproszalni.:) -
Brrrr, valaki már Gludioban is vásárolja a seedeket :///
Tud vki vmi makrót h felvásárolja? :) -
te mi jót csinálsz mostanság? =D -
hali, mizu? -
jah majd ha kezdődik a Lineage 3, én is abbahagyom
-
Ahhh, menten a szívemhez kaptam...
Te is itt vagy mester? Csak nem visszatértél officialra?:O -
Erőt, egészséget!
Te még mindig nem unod?:) -
Sztem nem sok mindenkit erdekel, hogy hanyas vagy, es sztem nem is nagyon fognak gratolgatni, mivel ha haverodnak van 4 Dragon Slayer-e, akkor te free serveren nyomod, ez meg egy official-os forum... -
NightmareIV #53431 Ohh koszi hmm Dragonslayer... havernal van asszem 4 :) koszi meg1X megvezsem vagy elkerem tőle.Na kosz mindent.Sok sikert mindenkinek.Amugy tegnap volt lvl66 na bucsuzok is:) -
najó #53430 ilyet még nem hallottam,itt van kigyüjtve legjobban milesz c5be:lineagejunkies.com -
Hali!
Srácok vmi olyasmit hallottam hogy vmi 2 uj kaszt is lesz a gameba.. mármint c5-ben.
wtf?! -
"Stormbringer*Stormbringer !-->DUALom<--! akarom hasznalni a skillt..." A dertronak 2kezes kardra van skillje nem dualra, ezert a crush of doom sen mukszik vele, csak ha 2kezes kard (pl.:dragon slayer) van a mancsaban. Dualra csak a bd es a Gladi kap skillt.
-
Na hali! Hát ember nem dual sword-ot ír az a destro skill, hanem dual handed swordot, azaz kétkezes nagy hosszú kardot, mint pl a great sword, vagy a dragons slayers... Egyébként grat utólag is azoknak akik éppen az elmult napokban craftoltak, vagy szintet léptek, vagy akármi... -
NightmareIV #53426 Hali igazabol vmit szeretnek kerdezni.1 nagyobb szinto ork destroyerre lenne szuksegem.Na szal van a Crush of Doom skillem.Es azt irja 2 keezs kardra jo.Van is az a-s polem mellet 1 c-s Stormbringer*Stormbringer dualom akarom hasznalni a skillt es azt irja csak "big Sword" tipusu fegyon tom hasznalni... Ötlet? -
Honnan tudjam mi az, még high rate szerveren is csak 2 napig volt 80-as karakterem, mert utána lelőtték a szervert. Low rate-en meg a B-t sem értem el soha (ott is mindíg kihalt/kitörlődött) alólam a szerver. 
Utánanézve jó választás ez a fegyver. S-esek se sokkal jobbak, főleg egy DA-nak. -
ne feledd azon a akrdon van health SA muahahahhahahahahah -
de hisz ez híles dárklégió
-
Mondjuk a -8 STR miatt olyan mindegy mi van a kezében, talán egy health SA-s balta jobb lenne. -
LOL! Béna, sz@r top A fegyi 

-
még nem volt alkalmam tesztelni -
Snau #53419 Ilu egy "fakanalas" Shan fele,mekkora dmg-et nyom beled? -
Nagyon szép, de most veszem észre, hogy azért te se gondolod komolyan, hogy még mindig a kis Dark Legions-oddal nyomulsz...
Gyerünk tessék csak beszerezni egy Forgotten Blade-et!!!
-
Snau #53417 Ilu brutal vagy!Gratu
Az allatkadrol is nyomhattnal tenyleg valamelyik nap egy statot. -
Szeki már csak 12 szint és teszek én Rád
Akár mindig abban rohangálhatsz
Én úgy tudom hogy minden castra máshogy hat
-
Sanca #53415 Pontosan nem tudom hogy mukodik a CoV, de amikor SR-el voltam, pdefet meg mdefet novelte meg durvan, amikor meg a sps-el, akkor a matkot meg castspeedet. Sztem tudjak ezt szabalyozni a WC-k, vagy minden castra mashogy hat. Viszont csak 2 percig tart, es castspeedtol fuggoen, kb 6-8 perc a cooldown. -
Rajtam még sajna nem volt sosem CoV
Diniz sajna elég slacker a másik IC-s WC pedig még csak 77. Lol most nézem Norah-nak megvan, jah akkor ezért akar Ilu csak hajnal 3 után partyzni
-
Sanca #53413 A Chant of Victory az ami ilyen sokat dob a pdefen meg mdefen. -
Lol, ez már emberkínzás, illu mit tettek veled?? 

De azért gratu
-
Gratu 

-
Grtsz, állatkád statjairól is dobnál egy shotot? :) -
A majdnem 14k HP se rossz
-
És képzeld ha télleg benyomja az UD-t!!
Még anélkül is elég durva...
Amúgy meg Gratz Ilu!! 
-
Baz Ilu UD ban vagy vagy mi van...:):)::):) 2113 pdef? 1598 mdef?? jaj:) -
gugger
-
Ehh...Hat eloszor nemtudtam igy reggel, mint ko nezni. Azt feltunt, hogy Ilu NMje rol lepattogott a piros zomanc... Grat!!! 

-
közkívánatra
(elfelejtettem kimaxolni a grafikat
)
-
vén leszek addigra :) -
Jah elvileg be van jelentve hogy 2007 végére várható, tehát úgy 2008 végén tuti lesz