88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    tök jók!
  • McWolfy
    http://lineage.pmfun.com/list/comics-l2grind
    Újabb képregény, nagyon jó :D
  • Snau
    Semo wow-zik de szerintem ha lesz vmi jo games neki sem kell majd konyorogni hogy jojjon kiproszalni.:)
  • McWolfy
    Brrrr, valaki már Gludioban is vásárolja a seedeket :///
    Tud vki vmi makrót h felvásárolja? :)
  • BEAST #53437
    te mi jót csinálsz mostanság? =D
  • Gugger
    hali, mizu?
  • phalanx
    jah majd ha kezdődik a Lineage 3, én is abbahagyom
  • agyhalál
    Ahhh, menten a szívemhez kaptam...
    Te is itt vagy mester? Csak nem visszatértél officialra?:O
  • agyhalál
    Erőt, egészséget!

Te még mindig nem unod?:)
  • GamerAdams007
    Sztem nem sok mindenkit erdekel, hogy hanyas vagy, es sztem nem is nagyon fognak gratolgatni, mivel ha haverodnak van 4 Dragon Slayer-e, akkor te free serveren nyomod, ez meg egy official-os forum...
  • NightmareIV
    Ohh koszi hmm Dragonslayer... havernal van asszem 4 :) koszi meg1X megvezsem vagy elkerem tőle.Na kosz mindent.Sok sikert mindenkinek.Amugy tegnap volt lvl66 na bucsuzok is:)
  • najó
    ilyet még nem hallottam,itt van kigyüjtve legjobban milesz c5be:lineagejunkies.com
  • xt198
    Hali!
    Srácok vmi olyasmit hallottam hogy vmi 2 uj kaszt is lesz a gameba.. mármint c5-ben.
    wtf?!
  • MeoH #53428
    "Stormbringer*Stormbringer !-->DUALom<--! akarom hasznalni a skillt..." A dertronak 2kezes kardra van skillje nem dualra, ezert a crush of doom sen mukszik vele, csak ha 2kezes kard (pl.:dragon slayer) van a mancsaban. Dualra csak a bd es a Gladi kap skillt.
  • pharao
    Na hali! Hát ember nem dual sword-ot ír az a destro skill, hanem dual handed swordot, azaz kétkezes nagy hosszú kardot, mint pl a great sword, vagy a dragons slayers... Egyébként grat utólag is azoknak akik éppen az elmult napokban craftoltak, vagy szintet léptek, vagy akármi...
  • NightmareIV
    Hali igazabol vmit szeretnek kerdezni.1 nagyobb szinto ork destroyerre lenne szuksegem.Na szal van a Crush of Doom skillem.Es azt irja 2 keezs kardra jo.Van is az a-s polem mellet 1 c-s Stormbringer*Stormbringer dualom akarom hasznalni a skillt es azt irja csak "big Sword" tipusu fegyon tom hasznalni... Ötlet?
  • Cobra.
    Honnan tudjam mi az, még high rate szerveren is csak 2 napig volt 80-as karakterem, mert utána lelőtték a szervert. Low rate-en meg a B-t sem értem el soha (ott is mindíg kihalt/kitörlődött) alólam a szerver.
    Utánanézve jó választás ez a fegyver. S-esek se sokkal jobbak, főleg egy DA-nak.
  • B@lu
    ne feledd azon a akrdon van health SA muahahahhahahahahah
  • Ogrus
    de hisz ez híles dárklégió
  • Cobra.
    Mondjuk a -8 STR miatt olyan mindegy mi van a kezében, talán egy health SA-s balta jobb lenne.
  • Sámán
    LOL! Béna, sz@r top A fegyi
  • phalanx
    még nem volt alkalmam tesztelni
  • Snau
    Ilu egy "fakanalas" Shan fele,mekkora dmg-et nyom beled?
  • GamerAdams007
    Nagyon szép, de most veszem észre, hogy azért te se gondolod komolyan, hogy még mindig a kis Dark Legions-oddal nyomulsz... Gyerünk tessék csak beszerezni egy Forgotten Blade-et!!!
  • Snau
    Ilu brutal vagy!Gratu
    Az allatkadrol is nyomhattnal tenyleg valamelyik nap egy statot.
  • ZsuzS
    Szeki már csak 12 szint és teszek én Rád Akár mindig abban rohangálhatsz Én úgy tudom hogy minden castra máshogy hat
  • Sanca
    Pontosan nem tudom hogy mukodik a CoV, de amikor SR-el voltam, pdefet meg mdefet novelte meg durvan, amikor meg a sps-el, akkor a matkot meg castspeedet. Sztem tudjak ezt szabalyozni a WC-k, vagy minden castra mashogy hat. Viszont csak 2 percig tart, es castspeedtol fuggoen, kb 6-8 perc a cooldown.
  • Szekijoe
    Rajtam még sajna nem volt sosem CoV Diniz sajna elég slacker a másik IC-s WC pedig még csak 77. Lol most nézem Norah-nak megvan, jah akkor ezért akar Ilu csak hajnal 3 után partyzni
  • Sanca
    A Chant of Victory az ami ilyen sokat dob a pdefen meg mdefen.
  • TruBy
    Lol, ez már emberkínzás, illu mit tettek veled??
    De azért gratu
  • ZsuzS
    Gratu
  • McWolfy
    Grtsz, állatkád statjairól is dobnál egy shotot? :)
  • Cobra.
    A majdnem 14k HP se rossz
  • GamerAdams007
    És képzeld ha télleg benyomja az UD-t!! Még anélkül is elég durva... Amúgy meg Gratz Ilu!!
  • Gordis2k
    Baz Ilu UD ban vagy vagy mi van...:):)::):) 2113 pdef? 1598 mdef?? jaj:)
  • semo1
    gugger
  • MeoH #53405
    Ehh...Hat eloszor nemtudtam igy reggel, mint ko nezni. Azt feltunt, hogy Ilu NMje rol lepattogott a piros zomanc... Grat!!!
  • phalanx
    közkívánatra (elfelejtettem kimaxolni a grafikat )

• Gugger
    vén leszek addigra :)
  • Sámán
    Jah elvileg be van jelentve hogy 2007 végére várható, tehát úgy 2008 végén tuti lesz