88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hát freen csinaltam több ijászt is, de egy jópofa varázsló simán lenyomott két-három lövésből?! miért is jó még mindíg az ijász? még mindíg fogy a mana ahogy lövöldözik? (mert akkor jó sokat kell ülni vele) -
hát ha én visszamennék biztos hogy Abyss Walkert vagy Silver Rangert/Phantom Rangert kezdenék =) -
CSa
1 honap a szintlepes ha nem jaccol
amugy alacsony szinten gyorsabb mint a te emlekeidben de lenyegesen gyorsabb
csinalj dd t
ijasz vagy nuker
a meno karik amik C5 ben is jok lesznek az ijasz es toros valamint a healerek(ez komoly)
sps talan meg jo lesz meg az sh a tobbit nerfelik,... (sh t is, de az talan nem oylan veszes) -
Olyanok véleményét is szívesen fogadom, akik már nem játszanak, de velem egyidőben még játszottak! -
hi!
Elsősorban azoknak szól a kérdés akik, még réges régen (talán egy másik galaxisban :-) velem együtt tolták a játékot, és persze azoknak a tapasztalt titánoknak is akik lvl 70+ os karit birtokolnak, és nem árt ha többet is kipróbáltak, ismernek!
Érdemes ma újra visszatérni a játékba (L2 C5-6-7-8-9...)? Ha igen akkor melyik az a karakter amit ma választanátok? (úgy hogy nem cél az állandó gép elött töltött idő egy party miatt, csak azért mert a magyarok, megint méltóztatnak összehozni egy party-t). Szal szoloban is eredményes legyen ,és persze pvp ben sem legyen rossz! DE ami a legfontosabb!!! >>> bármilyen nemzetiség /clán és kínai farmer is szívesen fogadja be egy partyba ezt a klánoktól független karaktert!?
Azért is kérdezek, mert eddigi tapasztalataim úgy kb C1-esek az offical szerveren! Akkoriban még 1 hónap volt 1 szintlépés, ma ez hogy van? Bot futtatható official szerveren? (ingame bot progi, vagy külső?)
Remélem feladtam a kérdést! És pls csak az véleményezzen aki valóban érti a csíziót?
Köszi!
-
Detto 71, de veszesen kozelitt a 72hoz. -
Snau #53475 Detto hanyas mar? -
-
-
majd csak sikerül.. -
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11225079741153060328.JPG&x=992&y=688&galeria=lineage2 -
-
-
detto meghalt de én végül returnoltam :P
http://www.sg.hu/galeria/11225079741153060328tn.jpg -
Midas #53467 van vagy 1000 ft egy hl cd 
-
Gordy a leckét megcsináltam, most már elmosogathatok 
-
aoleon #53465 94-es nekro még freen sincs!! LOL -
90 magyar kozott nagy a punnyadas...nekem nem tetszik 
Főleg mikor razi és mailka és/vagy még jó páran szórakoznak ventrin, vagy mikor Maya meséli a "bulis élményeit"...akkor nincs jó társaság..
Jah és sok a kocka, úgyhogy néha csak azt latod ally chaten, hogy vki felorankent beirja: -hmm most lement a BSS Ára-
De tegnap is este hajnali 3-kor össze bírtunk hozni 2 partyt előre bejelentetlen siege-re...Sztem RS II power! (nah jó, RS I, RS III power..))

-
Snau #53463 No emborok jol valaszoljatok mee Gordi apatok most foladta a lecket!
u.i:En meg ugyis visszanezek kicsit ha lesz ra modom s akkor majd megmondom.:D
-
És a Shiegehart szerver 90 magyarja közt van jó tarsaság???
RisingSun FTW FTF(For The Fun):)
-
LineageII #53461 mondjuk ez tényleg rendkívül fájdalmas...94-es nekro 

-
Picit röhelyes vagy, ez off topic, nem bugos free... És egyébként is mi a francnak adnánk egy free szerveres accért CS accot? -
Snau #53459 1.)Warhammert neztem en is de meg messzi van Development (est. release Q4 2007).
2.)Mielott elkezdodne megint mi a jobb!
-Mindekinek mas es lehet hogy most Semo-nek jobban tetszik WOW mert .. ill ott tobb v jobb haverokra talalt.Emlekszem mikor betaval jatszottunk Semo is fikazta de attol meg lehet kesobb ha jo csapattal kezdesz jatszani mar nem a grafikat es egyebb tulajdonsagait figyelgeted hanem elvezed a jatekot.
-Lehet egy online jatek bmi jo ha nem talalsz magadnak vmi jo tarsasagot akkor szart sem er. -
Miért is adna neked valaki ingyen CS acc-ot, főleg ebben a topicban? -
hgerg #53457
ütős
-
hgerg #53456 kell valakinek egy 94es szintű nekromata extrém szerveren counter-strike steam accountért? -
LineageII #53455 jól beszélsz!:) 

-
Én játszok WoW-val is meg L2-ővel is és sztem L2 a jobb!!! 
-
Gyere WoW-ni.Jobb mint az L2 
vagy nezd + ezt warhammeronline.com -
najó #53452 Guide -
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de lassan 1 év játék után ezt még nem tapasztaltam/tudtam meg...
A red soul crystalt, hogyan lehet csinálni és azt pl stage 12-re felvinni?
Előre is köszi! -
Még épp időben...
-
Jó kis questek 
-
Tiszteletem mindenkinek!
Szép sorjában: L3-at már én is várom, bár ha jól sejtem, az még egy jó darabig nem lesz.
Építem az országot, sörözök, horror filmeket bámulok és egyre kevesebb időt töltök gép elött játszva. Bekell valljam L2 nélkül sivárnak és céltalannak érzem számítógép elött eltöltött szabadidőmet:) De nincs heti 20-30 órám ahhoz, hogy ne maradjak le a többiektől, free pedig kilőve több okból is.
Ezt a C5-öt mindjárt szemrevételezem én is.
További jó játékot és gazdag droppot mindenkinek! -
L2 jobb mint az RF =P és neked van egy lvl70es csóró BD-d :D:D:D ... nekem karakterem sincs már :D és mivel boldog boldogtalan használhatta az accomat lehet nem is lenne túl jó ötlet azzal folytatni :D -
dehát neked több accod is volt :D nekem meg van egy csóró lvl 70-es BD-m xar cuccal.
meg én RF onlinet tolom, és egyelőre tetszik -
és miért nem folytatod? 1 hónapot kibírsz, aztán meglátod
ez idő alatt akár 75-re is felhúzhatod magad
bár nekem lenne 70+-os karim -
nekem is , de ne add fel! :Ð
én most levagyok EVE Onlineban :D -
najó #53443 jaja,arik!:) -
banyek, c5-ös trailert nézve megint kedvem lenne játszani...