88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• agyhalál
    Bocs az OFF-ért: WoW nem nyerte el a tetszésemet, talán azért, mert nem hasonlít a nagy kedvencemre (L2).
  • matamm
    nem éri meg a brig helmet sztem...felesleges milliós kiadás inkább plate helmet...c-gradeben gondolkozz inkabb jó kis settben
  • GamerAdams007
    Tompi vagy Shanway nincs veletlen egy Brigandine Helmet-je valamelyikotoknek? szuksegem lenne ra, kolcsonbe%
  • Sámán
    Inkabb pont az kéne hogy ne... Bár kinek mi a jó...
  • Ogrus
    az a lényeg a magyarok töke jól "tele legyen"
  • GamerAdams007
    Most visszamentem én is offra megint, mert került megin pénz a webkard-ra :) Aztan megprobalom felhuzni a most 30as BD jelölt Palus Knight-omat, csak még mAilka-ra varok, hogy kicsit szabad legyen, es tudjon adni D-s heavyt! :) Aztan gogogo! :D

U.I.: Ja és grat mindenkinek aki junius/julius honapba szintet lepett/hero lett/kasztot valtott/sikerult neki craft, illetve minden egyebert grat, itt voltam vegig, de csak olvasgattam, ezert nem irtam elobb... na szal GRAT!
  • phalanx
    na nem baj, ez egy olyan event amivel még én is keresni fogok
  • strupkamilan
    akkor lehet hogy shillen knightot kezdek ha holnap lesznek olyan rendesek es hozzák a játékot
  • Sámán
    LOL!!! Megint Tökök!!!!!
    Jó páran poénkodtak előző tüzijátékos eventen hogy ncsoft semmi újat nem tud kitalálni, és hogy tavalyihoz képest idén már csak a "tökös" event maradt le... Hát nem!!! Itt van
  • FragStaR
    ne csinálj support karit mert már dunát lehet rekszteni belőlük. Persze nem telefon, h beleszóljak de sztem olyat csinálj ami sebezni is tud
  • FragStaR
    megvettem a gémet és még nem tom milyen karit indítok ( sztem bishop vagy SE ) <- Haha Na komolyra fordítva a szót akkor én leszek az első aki lepkz
  • strupkamilan
    megvettem a gémet és még nem tom milyen karit indítok ( sztem bishop vagy SE )
  • FragStaR
    az indítassz lehet egy "sz" szal ne nézzetek parénak
  • FragStaR
    Oszt milyen karit indítassz? :) Egyébként kártyáról fogod fizetni vagy te is megvetted
  • strupkamilan
    Hi

Holnaptól én is jövök offra :)
  • Sanca
    LOL
  • LineageII
    lol akkor ha offon tolnam biztos nem lenne esélyem.:D
  • Szekijoe
    Hero követelmények:

76 main szerintem a mainnak meg kell hogy legyen a 3. kasztváltó és 75 sub
    Nobless queszt (egy raklap queszt item kell, +2 raklap mobot megölni, a végén egy raid bosst kell megölni, hogy benne legyél a last hites partyba)
    Minimum 5 olimpia 1v1 és 1et minimum nyerned kell!
    Olimpián a saját classodból neked kell a legtöbb pontal rendelkezni

• Gordis2k
    A fenébe... lebuktam:)
  • Gordis2k
    Nem offon is igy van megkérdeztem csak ott 3x kell megolni antaraszt. Meg 300pvp pont kell viszont nem kell GM haver;)
  • GamerAdams007
    csak baromkodik, ne hallgss rá, amúgy is offon tolja...
  • Szekijoe
    Gordi viccnek szánta.
  • LineageII
    b*zz szerveren* :D
  • LineageII
    várjvárjvárj!akkor az amit most leírtál az egy free sszerveren van?
  • LineageII
    ah durva:D
    de miért kéne gm-ekkel barátkozni? amúgy köszi a válaszod!
  • Gordis2k
    De én free serveren jatszom lehet offon nehezebb
  • Gordis2k
    Hát hero az lehet aki
    1. megolte antarast legalabb 2x.
    2. valakas verebol kell egy fiolányi
    3. Kell egy quest amiben tolkingon kel olni 1700 mobot puszta kezzel
    4. 76/75 os szint
    5. Fel kell iratkozni egy listara de a papirt 200 ör vedi
    5. Legalab 200 pvp pont kell
    6. Klántagnak kell lenned és legalább 30 klántársadnak ajánlani kell téged
    7. Barátkozni kell a Gm ekkel
  • Sanca
    problema megoldva
  • LineageII
    köszönöm válaszod.még egy kérdés: a hero dolog hogy működik? tudom kicsit bő de mindent tudni szeretnék róla.
  • Sámán
    Én már kisérleteztem -mert ugye ajándékba kaptam az accom anno Thangar-tól- és határozottan nem!
  • Szekijoe
    Mindegyik officiálos szerveren 1x rate van. És azért kell ennyi szerver mert nem fértünk volna el 1 szerveren.
  • Szekijoe
    A redemption kb 2 partyval jött nekünk segíteni védeni Inadrilt. És ahogy én tudom rift partyzni szoktak. Te szerintem nyugodtan visszajöhetnél a BD-vel, ha a redemptionban nem találsz partyt az RS-sel tuti tudnál partyzni. És mindegy mien dualod van legfeljebb később mindíg jobb és jobb fegyót szereznél magadnak.
  • LineageII
    offon*
  • LineageII
    Megkérdezhetem hogy ofoon minden szerveren 1x rét van?és ha igen minek enyi?
    én csak szeretnék offon játszani de épp pénzt gyűjtök rá.ha valaki akar adakozni ,hogy megvehessem akkor: XXIII. ker Kiskócsag utca 6/B Ifjabbik Pálfi Attilának. Köszönöm:DD
    amugy ezt nem gondoltam komolyan csak a kérdést.
  • Sanca
    Meg lehet valahogy valtoztatni az ingame jelszot anelkul hogy tudnam a szuletesi datumot?
  • Szekijoe
    Ha lehet ilyet akkor az első tippem a Blacksmith mammon. De sosem néztem hogy lehet-e.
  • Spitz
    Hali!
    Kéne egy kis segítség,
    A Dark Legion's Edge * Tallum Blade S-es duált hol, és gogy lehet kirakni?
    Ha valaki tudja, akkor kérem árulja el ezt a trükköt:)
    Köszike
  • phalanx
    pedig ha van olyan kaszt amiből mindíg hiány van az a bd, ehhez a sose találok partyt-hoz meg annyit hogy csak egy DD (vagy akár DA :)) kell meg egy buffer és lehet menni triózni martyrba vagy siants-be, én is meg milka is így húzta fel a kariját 76-ra 1-2 hónap alatt

sose értettem hogy ha valaki pillanatnyi felindulásból abbahagyja a játékot minek törli a karakterét, adja el a cuccait vagy overenchantolja őket? ennek mindíg az a vége hogy pár hét mulva megbánja az egésszet és jönne vissza de nem tud...
  • BEAST #53523
    ha jól emlékszem Nethy nem éppen IC barát szövetségben volt =) a magyarok többsége akkoriban IC-s volt már :) ... és nemis voltak túl sokan ... bár ez már régen volt
    Hát aki 90 magyar ember között nem talál partyt az nem is akar igazán