88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    A ventri IP-címét szeretném elkérni, vagy irjátok meg légyszi hol találok róla infot...! Ingame-ben is elküldhetitek ha nem publikus. Kocce
  • Gordis2k
    Pls kéne vissza BOPom legyen kedves viszaadni:) mert nem találom a füzetem amibe írom:(.
  • fr0z3n
    Gondoltam mostmar en is beteszek egy kepet arrol hogyan fogok kinezni 80% mulva:

• MeoH #55736
    Juzo nemtom milyen forumra vagysz pontosan, de en ezeket szoktam nezegetni:
    http://lineage2.stratics.com/
    http://l2guru.com/forum/
    Az elson minden kvesztnek es cuccnak meg van a leirasa. masodik pedig a nem hivatalos hivatalos oldal.
  • juzosch
    Nem mondjátok, hogy senki sem ismer rendes L2 fórumot.
  • Szekijoe
    A tegnapi Raid ismét király volt!
    Ahogy megláttam az enemyt gyülekezni már készültem hogy pr-lesz a vége
    De az állandó támadás alatt is csak kinyírtuk a cabrio-t. Szerencsére csak 2 enemy herot tudtak előkaparni hirtelen és a 2is csak későn ért a helyszínre

• Szekijoe
    Ahogy én látom minden apró még a hangyaf@sznyi + is számít.
  • xt198
    szerintem is számít
  • agyhalál
    Ugyan a hivatalos szerverről már kb. 1 éve kikoptam, de azért a véleményem: igenis számít.
  • Gordis2k
    Hát igen mikor 1 tizedmásodpercel a spell vége elött ütnek ki a castból tudod menyire kell a 4%:) és mikor 30 hp val nyer az elenség hát igen matac.
  • Sanca
    Nem hiszem hogy az a +4% cast speed annyit szamitana, arcana mace +matk talan tobbet szamit.
  • Gordis2k
    Diniznek megváltozot a kodja:( ezt mondom nem tudtunk belogolni sajna.
  • Dallie
    eh elbaxtam:)

• Dallie
    Közel az igazság pillanata:) (még másfél szint), de a design már alakul

http://members.chello.hu/pazar.laszlo/maja_ds.jpg
  • Szekijoe
    Mien új kódot?
  • Szekijoe
    Dinizét tudja és a cuccok Dinizen vannak. Huh látom mostmár egyre több dolgot szájbarágósan kell intézni. Nem gáz majd legközelebb.
  • Gordis2k
    mert elaludtál): és ilu nem tudja az uj kódot:(
  • juzosch
    Valami jófajta fórumot keresek, ahol mindent meg lehet tudni mindenről.

A legtöbb külföldi fórum ugyanis még a magyar amnesiánál is gyérebb (pl a warcryer, offical fórum), de kel lennie egy olyannak, ahová mindenki jár.
  • Szekijoe
    Mert balek vagy és nem baium ringben + arcana macéval mész. Ezek nélkül csak eladod a pontokat!
  • Gordis2k
    Hmm hát a szerver sieghardt:)

Tegnapi olimpiai mérlegem:
    1. MM(ÉN:)) vs TH Betankolásos modszer mert ugye ha hátatforditok meghaltam:)
    Th szúr cp alá 2500dmg én cancel és th szúr round end.... hurrá
    2. MM(ÉN:)) vs Gladiátor pontosan tudtam egy esélyem van cancel sleep és mesziről nukolni. Gladiátor üt 2856dmg au cancel bent lasitás bent közben 657 267 278 267 sleep elkasztolva uneffected... sir:( 1450 skill critical sir. Meghal
    3. MM(ÉN:)) vs profet cancel nuke nuke nuke nuke nuke nuke... nuke nuke no mana ül meghal...
    3 ból 3 megalázó vereség sir:( na majd holnap:)

Boszuból elvettem 5 repupontot tolük köztük olyan nevektől, hogy zippy:), POWERKILLER és és és Soulcaiber:) meg két fodos 70 körüli bigyó.

De azért az olimpia az fájt. Mind a három esélytelen.
  • phalanx
    hali, rég jártál erre

prophetből sose elég, jó választás de nehéz lesz 52-re felhúzni
    utánna szvsz már nem lehet gond partyt találni

pm ment
  • agyhalál
    re
    C5 örömére úgy döntöttem, hogy kipróbálok 1 hónapot, de hagyom a Human Warrioromat (ha jól emlékszem ebben az irányban indultam el vele) és helyette megalkotom az eddig már bevált LucskosPanna nevü Human Mystic karaktert, aki Cleric, majd Prophet lesz, ha az 1 hónap elteltével nem unok bele a játékba, lesz havi felesleges X összegem (nem vagyok tisztában sem a jelenlegi USD árfolyammal, sem a játék havi díjjával) erre a célra, és persze időm is.
    Egy ideje eljutottam arra a szintre, hogy minden MMORPG-ben ezt a játékot keresem és mivel nem találom, mindegyik csak csalódás számomra. Az unofficialokról meg inkább nem is beszélek, biztos sokan próbálgattátok már ezeket, ha csak tesztelés céljából is. Nem az igazi.
    Egy kérdés, amire valószínüleg csak legelöbb reggel kapok választ: magyarok többsége (itt leginkább az itteniekre gondolok) még mindig maradt a régi szerveren? Bár a szerver nevét sem tudom már, annyira régen jártam ott, de megfogom találni a létező karakterem miatt.
    Ja és még egy kérdés: érdemes most karaktert kezdeni? Ez pedig amiatt érdekel, hogy a kezdőfalvakban találnék-e magamnak partyt, vagy mint unofficialokon, kihalt minden kezdőváros?
    Köszi mindent!

Ja és persze üdvözlet minden kedves régi bajtársnak!
  • Dallie
    A megfigyelésedből a következtetést levonva, a Sieghardt down, a többi meg megy :)
  • GamerAdams007
    Mi van most Sieghardt-al, hogy DOWN-nak jelzi, az összes többi szerver meg megy?
  • ZsuzS
    sztem mindenkit érdekelne csak hogy szedjük ki ez itt a kérdés
  • fr0z3n
    nekem is kell
  • Dallie
    Maja circlet reci engem is érdekelne :)
  • FragStaR
    Interesting ^^ még az matackja is eleg szép:)
  • ErrOrHUN
    maja circlet recire kérem a megoldást
  • Padidiver
    Egy ilyennel engem is meglephetnétek szülinapoma
  • MeoH #55709
    Mindig is tudtam, hogy ez a koreai banda nem normalis...
    +24 AoB 0.o
  • Dallie
    Vipi, biztos te hoztál szerencsét, ma este Pyrossal esett nekunk egy Full Plate Boots
  • ZsuzS
    milyen recit? :DDDD
  • ErrOrHUN
    nah valaki mondja el, hoygan lehet összehozni cougarból a recit? :D
  • Ogrus
    azok a szép idők...
    gratú :)
  • Dallie
    Akartam is kérdezni, hogy ilyen helyre miért nem jó egy warlord/titan kombó :)
  • phalanx
    OL nélkül is meg lehet csinálni, de ahogy hallottam 78-as pole partyval a legkönnyebb
  • Sanca
    78 sws, 78 bd, 78 se, 78 prophet, 77 bishop es a tobbi archer szerinted meg tudna csinalni a 4s riftet? Vagy OL mindenkepp kell a seal of despair miatt?
  • Sanca
    Antharas fulest nem hagytam ki, archernek nem is kell, max a stun resist miatt, de oda eleg maj+zaken es stunolhatatlan. Dmg szempontjabol csak baium(+4% atk speed, +15% crit dmg, +2 accuracy) meg ant (+15% crit dmg, +2 accuracy) ringek a fontosak. Nameg valakas sem jonne rosszul, de olyanja meg senkinek sincs Teonon:)
  • Sanca
    Koszi, sokat segitettel.