88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
fr0z3n #55786 sg-rol linkelt kepek csak nallam nem jonnek be?
-
Dallie #55785 Még jó, hogy maradtunk még egy buffra 

-
áh kifolyik az ember száma a sárga banner szövegtől:l -
Jacky #55783 hat, nem erre kellett volna atvaltaniuk, ha mar valtani akartak -
-
Én sem vagyok kibékülve vele. -
pfujjjj de csúnya ez az új sg skin
-
jolenne egy ilyen fegyó :D -
LOL de miért pont CD SA ? nah mind1 :P -
fr0z3n #55777 Szep darab, +16 

-
hát csak a statokat :P -
ErrOrHUN #55775 ez most téllegmi? :D -
0pvp/0pk
-
z0l3e #55773 mindenhol bannolták a botokat vagy csak a Hindemith-en ?
nem látni lvl40+ bot-ot
server status: light
nincs lag
-
ezen most mit kell nezni? -
LineageII #55771 "csak 76"... ezzel mire céloztál?:D -
Sztem altass meg cancelezz... Bar "csak 76" vagy, me akarsz te pvpezni 1altalan?:P -
Turboman #55769 Nem akartam ketszer irni. -
LineageII #55765 de úgylátom még csak 76 vagy szal nincs ice vortexed =) -
LineageII #55764 őőőő sztem ice vortex esetleg surrender to water és hidr,hidro,hidro meg ha úgy alakul akkor forst bolt:D bár nem tom csak gondoltam beleszólok :P -
ErrOrHUN #55763 kérdezd akvárium haverod :D -
Megtudná nekem valaki mondeni a mystic muse milyen skilleket használjon pvp ben? -
Hali sracok!
Miujsag? Egy kerdesem lenne,megpedig van-e mar RS-nek clanhallja?
Ki tud errol vmit? :) -
150-200a/db -
Gumbo #55759 Hi!
az offfon mennyiért szokták árulni a proof of catching a fisht? -
Érdekes dolog ez a donate. Teljesen elrontja a játékot, sőt sokak által megvetett csalásig lealacsonyodás. Aztán amikor ezeknek a sokaknak kéne valami azonnal végigrpivizik az összes donatból felszerelt emberkét -mert a többiektől tudják hogy fityiszt se kapnak, de ez érthető... -aztán ha a donatosoktól se, na az mekkora parasztság... A kölcsön cucc különben sem donate -főleg ha vissza se adja az illető, mert ez nem szkem/lopás minek is az a jó cucc annak a mocskosul gazdag donatolónak, úgyis azért vett adenát mert mindene megvan és marhára semmit se tud kezdeni az összekuporgatott Forintocskáival 

Akinek nem inge ne vegye magára
-
Sziasztok hol tudok sok infot találni a játékról magyarul? -
http://www.sg.hu/galeria/11304280481160167857.jpg
remélem ez megy. -
valaki pls segítsen hogyan tudok képet linkelni a forumba thx -
Dallie #55754 Elhiszem Shan:), én nem üzleteltem accokkal pl, egyrészt nem is vagyok itt annyi ideje, másrészt nem is vagyok annyira nagy fan mint te mester :)
De biztos megoldható, szerencsére általában elég gyorsan átlátom akármilyen piac működését és körülményeit, és látom, mennyi pénz van ebben is :) -
Spec én is eventből szereztem a legtöbbet amim van. És forgatni kell a pénzt és néha kockáztatni is megéri :p Pl. szerencsém volt a majestic fülbevaéókkal ,amikor 24millióért vették és a kraft kijött max 6millióból (hasra ütés szerű összeg). igaz betört 2, de 4-5 összejött. szval lehet pénzt szerezni anélkül is hogy vennél.csak lassabb... -
Fantasztikus story:)^^ simán beloptad magad a szivembe:):)
Én donáltam meg accot is vettem dögivel:) ám ügyesen üzleteltem vel igy akár hiszitek akár nem egy fillérembe nem került kivéve a havi 4x 3400-3600ft
És nem ront a játék szépségéből viszont kerek egy év alat 76/75! ma egy éves az accom:)
-
Dallie #55747 ui2: ha donációból lenne meg a cucc, valszeg nem linkeltem volna róla büszkén képet, főleg nem lvl 59-en, mert akkor meg kit érdekelne.
ui3: bocs, de mindig utáltam minden játékban "csalni" és ugrom ha egy mondatba kerülök ilyesmivel. -
Dallie #55746 ui2: ha donációból lenne meg a cucc, valszeg nem linkeltem volna róla büszkén képet, főleg nem lvl 59-en, mert akkor meg kit érdekelne.
ui: bocs, de mindig utáltam minden játékban "csalni" és ugrom ha egy mondatba kerülök ilyesmivel. -
Dallie #55745 LOL donációból... ask before you state something please.
Még csak 3 és fél hónapja nyomom az L2-t, de amire a legbüszkébb vagyok (Pyrossal együtt) az az, hogy egy büdös adenát nem vettem, és egy percet sem walkereztem!
Ha néhányan nem csak végigrohannátok a szinteken, hogy gyorsan lvl 75 legyetek, akkor látnátok, hogy a pénz halomban hever az orrotok előtt, csak venni kell a fáradtságot és lehajolni érte.
Long story short: amikor elkezdtem, Pyrosnál volt 20 milla, amit az akkori bossos eventből szerzett. Akkor kezdtem én egy orc warriort a nulláról, Pyros asszem talán lvl 26 lehetett, odáig szólóztam. Namost, ebből a 20 millából vett nekem top NG és top D cuccot, a maradékot forgatva pedig elmondom, mit értünk el ennyi idő alatt: lvl40-re full divine set+homu Pyrosnak, nekem teljes fullplate armor és berserker blade. lvl 52-re full avadon Pyrosnak, nekem a Greatsword - a Blue Wolf armort kölcsön kaptam Shantől, de ha meg kellett volna vennem, az se lett volna gáz, mert volt ennyi pénzünk. Most vagyunk mindketten lvl 59-ek, és a bankban van kb. 3 C-s szett, vagy 30 millányi eladnivaló, a sisakon kívül full majestic set + dragonslayer, és lassan Pyros A grade-je is alakul (mivel ő bishop, én kaptam prioritást, mert amikor XP-zünk, akkor én vagyok a sűrűjében).
Mindezt úgy, hogy a kezdetektől fogva elbuktuk a következőket: betörtünk egy +5 brigandine alsó/felsőt, eldobtam egy FP sisakot, betörtem egy FP armort (elbasztam pedig rá jópár blessedet is), betört egy homu +5-re, egy berserker blade +5-re, egy Greatsword +5-re, és volt egy sikertelen Majestic Gloves és boots craftunk, valamint egy Maja nyaklánc craftunk.
Mindezeket figyelembe véve tessék sírni nekem, hogy nincs pénzem erre meg arra, mert csak akkor nincs ha nem akarsz foglalkozni vele.
ui: nekem az lesz az utolsó percem a játékkal amikor valódi forintokért virtuális pénzt veszek. -
Free-n donáció itt ebayezés-nek/kínai etetésnek hívják inkább :D -
LineageII #55743 de az úgy szar...:D :( -
valoszínüleg donációból:) -
Jungle #55741 Ventri engem is érdekelne :P meg, hogy tud-e más is felvenni RSbe, mert szerencsétlen módon Spidert soha nem találom online :(
más: van valami info arról mik lehetnek az ancients map partok, vagy egyáltalán esnek ezek nektek is? felvett questeknél nem találtam olyat, ami ezt gyűjtené, community srv meg offline, úgyh nem tudom megnézni futo eventeket.. -
LineageII #55740 honnan a rákból szereztek meg 61 előtt a-s cuccokat offon?