A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dallie #55745 LOL donációból... ask before you state something please.
Még csak 3 és fél hónapja nyomom az L2-t, de amire a legbüszkébb vagyok (Pyrossal együtt) az az, hogy egy büdös adenát nem vettem, és egy percet sem walkereztem!
Ha néhányan nem csak végigrohannátok a szinteken, hogy gyorsan lvl 75 legyetek, akkor látnátok, hogy a pénz halomban hever az orrotok előtt, csak venni kell a fáradtságot és lehajolni érte.
Long story short: amikor elkezdtem, Pyrosnál volt 20 milla, amit az akkori bossos eventből szerzett. Akkor kezdtem én egy orc warriort a nulláról, Pyros asszem talán lvl 26 lehetett, odáig szólóztam. Namost, ebből a 20 millából vett nekem top NG és top D cuccot, a maradékot forgatva pedig elmondom, mit értünk el ennyi idő alatt: lvl40-re full divine set+homu Pyrosnak, nekem teljes fullplate armor és berserker blade. lvl 52-re full avadon Pyrosnak, nekem a Greatsword - a Blue Wolf armort kölcsön kaptam Shantől, de ha meg kellett volna vennem, az se lett volna gáz, mert volt ennyi pénzünk. Most vagyunk mindketten lvl 59-ek, és a bankban van kb. 3 C-s szett, vagy 30 millányi eladnivaló, a sisakon kívül full majestic set + dragonslayer, és lassan Pyros A grade-je is alakul (mivel ő bishop, én kaptam prioritást, mert amikor XP-zünk, akkor én vagyok a sűrűjében).
Mindezt úgy, hogy a kezdetektől fogva elbuktuk a következőket: betörtünk egy +5 brigandine alsó/felsőt, eldobtam egy FP sisakot, betörtem egy FP armort (elbasztam pedig rá jópár blessedet is), betört egy homu +5-re, egy berserker blade +5-re, egy Greatsword +5-re, és volt egy sikertelen Majestic Gloves és boots craftunk, valamint egy Maja nyaklánc craftunk.
Mindezeket figyelembe véve tessék sírni nekem, hogy nincs pénzem erre meg arra, mert csak akkor nincs ha nem akarsz foglalkozni vele.
ui: nekem az lesz az utolsó percem a játékkal amikor valódi forintokért virtuális pénzt veszek.