88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
nektek is folyton ez a nyomorék GM Chris válaszolgat az e-mailjeitekre?
-
Hát én nagyon sajnálom, hogy szinte minden magyart kibannolnak... Nem leszek kiknek az üzeneteit olvasgatni itt, SGn :( Meg amúgy is... Remélem azért akinek van még accja az nem hagyja abba. Egyébként meg akinek mindene bannolva lett, és már nem veszthet többet, az meg szerintem gőzerővel küldözgesse a könyörgő-leveleket, amíg végre vissza nem engedik. Egy idő után sztem megunják, és visszakapjátok az accot, legalábbis remélem, mert szar lenne ennyi magyartól megválni offon... Addig is amíg kerestek valami másik MMO-t küldtök üzit nekik, persze rögtön 10xer, hátha visszaengednek. Amúgy meg én most GW-zek, mert offon nem tetszett, hogy sosincsen TOP cuccom, még a volt Palus Knight-omnak is csak fél-setje volt az is csak kölcsön. Az Elven Oracle-mel meg sose találtam partyt, persze a top dual, meg light cucc megkönnyítette volna szólózva, de arra nincs keret. Szal én most GW-t tolom, sztem gyertek át oda, esetleg akinek megtetszik az is. -
wazzeg en is balazs vagyok -
Hát az van hogy megvárom mi lesz de...
De azt hiszem én is eladom Shanwayt.
Lvl 77MM/76ST/64WC elég ismert karakter(ez sok elenséget is jelent:))
mindennel ami ahoz kell hogy jo legyen a játék.
Nem vicc SGn pm ben pls ha érdekel -
lol -
ulrik #56784 udv, kicsit mas temaban kene help:)
otherworldly invader elite soldier meg egyen otherworldly mobok hol talalhatok vki help pls., thx -
najó #56783 ha majd lecseng ez a dolog és marad a masik acc,lesz egy eladó 76os SS,65ES,59BH,56WS,49SK,43SR,27OS+kb mind felszerelve+csomo cucc,ha valaki majd tud ra vevőt szoljon:) -
Shanway megoszta egyenlore de mindkét bannolt acc az én kártyámról let fizetve...:( ahogy meg igen sok sajna:(
-
Dallie #56781 Gordi, de amikor éjjel benéztem akkor még mutogattad a +16os dualokat, hogy azzal fogsz olimpiázni. Ezt a levelet a buffereidre kaptad, vagy Shant is lekapcsolták ? :/ -
Végülis ha akkor nem akkor most biztos bannolva lennék :)
-
remélem sokat -
Ezt az alábbi válaszomat Hydroceph kollégának címzem
, a többieknek viszont őszinte részvétem - sajnálom, hogy ennyien akarják emiatt inkább abbahagyni a játékot. Persze, tökéletesen megértem a döntésük. :(
Catalystből vajon mennyi embert bannoltak?
-
bazeg :/ -
Hello Balazs,
This mail is to notify you that your account was confirmed to be violating the User Agreement and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third-party program in conjunction with the Lineage II service.
As a result of this violation of the User Agreement and/or Rules of Conduct, this and all related accounts have been permanently closed. The account(s) will no longer be accessible and can never be reactivated.
Our decision is made in the best interest of the Lineage II service and for the player base. The decision to terminate the account(s) is final and not up for review.
For your convenience, here are the relevant portions of our User Agreement (at http://www.plaync.com/us/help/eula_lineage2.html):
Én vagyok Balázs :( sajna bebuktam és valszeg megyek utána -
és még ma reggel is voltam bent fél10ig. Azért, mert én nem használtam walkert itt officialon. Nem mertem, és lám.... ugye nem kell magyaráznom...? 

-
NCsoft is known to ban other accounts that are on the same credit card also.
You could have two accounts, one for botting, one for selling. They catch you botting on one and see that the same credit card is paying for both. They then may proceed to ban your selling account too. This is an easier ban to fight than most but it is still not a situation that you probably want to be in. If you are using multiple accounts that are not on seperate credit cards, get game time cards for them.
-
Engem és a többieket "valószínűleg" Horgászat miatt bannolták, persze Walkerral horgásztunk. :( -
Sajnos a válasz ugyan az soha semilyn körülmények közöt nem álitják hejre.
Hát igen rengeteg munka és igen nevetséges, hogy 0-24 ben botozó klántársaim(nem kivánom nekik természetesen) évek óta megusszák.
Na mindegy nagy eséllyel engem is bannolnak ebben az esetben egyszerűen elfogadom és odébállok olyan isten nincs hogy ujra felhuzzak egy nobleest... -
Anti inkább intézd a portokat mert még nem megy.... Husi. -
McWolf-ot már rég dádázták. Nihil tegnap még volt. -
Anti_IQ #56769 Akkora szerencséd nincs. :) -
Hydroceph #56768 pls mondjátok h mcwolf es nihil is bannolva :D -
Még nem jött ki... de dolgozunk a lineage 2D webesen :DD -
en is valami ujra vagyom, de nincs semmi
-
najó #56765 második próba volt és csak 8 hóig tartott:)köszi,de már kivárok egy uj mmot -
hanyadszorra kezdenéd elöről?
elekszem + najo-ra a bishop-ra a kezdetek kezdetéröl.
gyere wow-ni -
Ja csak annyit hogy azonos IP-re, és közös Master Account-ra is vonatkozik. -
Dallie #56762 Nvm, így már értem mire írtad az unfairt, ebben igazad van:( -
Ja és a könyörgő üzenetet is elfelejthetitek.. Van n*10000 játékosuk. Nincsnek rászorulva a kedességre. -
najó #56760 azért unfair mert valaki mindig meguszhatja és mert nem mindenkit bannolnak aki használ,hisz akkor szepen kihalna a szerver és maradna 500 vagy 50 ember nagyreszt még sub nélküli aki hisz meg a csodakba:) -
Sajnos én is csak megerősíthetem.. Senki se mondja meg milyen accok tartoznak még hozzá ha esetleg bannolják.. Negatív tapasztalat. -
Dallie #56758 uhm, nem vitatkozni akarok, meg ellenvetni nagyon (és amúgy se aludtam este semennyit) de az, hogy évente kibannolnak x embert, azért történik, mert az illető walkert / mást használt (esetek 99%-ban). A kínai farmerekre nem érdemes hivatkozni, ilyenkor ha körbenézel láthatod, hogy eltűnik a bot csoportok nagy része, csak annyi a különbség, hogy őket nem érdekli és vesz 5 új accot és felbotolja a botjait botolós szintre :). Az utóbbi időben 2-3 hetente takarítanak ahogy látom, és azt nem vágom, miért mondod, hogy ez unfair. Ahogy elkezdesz walkert használni, akár csak utánfutó buffernek is, elfogadod a ban kockázatát, ennek tudatában használod az összes 3rd party programot. Ez nem csak Lineageben van így, CS-ben, WoW-ban, anyámkínjában mindenhol bannolnak 3rd partyért. Ne érts (etek) félre, tényleg sajnálom főleg Cerit és Ilut, mert sok év munkája fekszik azokban az accokban, és nekem hozzátok viszonyítva nincs sok tapasztalatom/cuccom/adenám, de még ennyit sem vagyok hajlandó kockáztatni walkerezéssel. -
najó #56757 jaja sablon dumákat nyomják,mostis azjott,illegal progit hasznaltal sose kapod vissza,azért mer olvasd el az EULAT blablabla...
most akkor johet a parhetig elanyazunk resz,legalabb foglalkozniuk kelljen velunk
valszeg ennyi volt,mas ncsoftos jatek(Aion stb) kilöve,mert z hogy évente 2szer kibannolnak x embert,az nálam teljesen unfair és olyan játékká teszi ahol a "haverok" maradnak csak meg,meg aki szerencses.
bb mindenki akivel jovolt:) -
Dallie #56756 Jah, néhány katakomba ilyenkor teljesen kiürül, de a ferdeszeműeket ez nem zavarja, felbotoznak egy másik csapatot és kész. -
Nem akarok én itt fölösleges idegbajt okozni egyeseknek, de Gurun meg pár botos fórumon többen írták, hogy botoztak, de később lettek banolva. Volt aki 2 hónapra rá. Sajnálom az "áldozatokat", mert nem pár napi munka volt a dologban, bár vállalták és tisztában voltak a botozással járó kockázattal. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a ferdeszeműeket is ilyen szorgosan banolják e... -
Mármint NCsoftos acc-Lineage2ős acc -
Ja éd vigyázat: Ha kiderül hogy azon az accon amin a karidat bannolták botozásért több más account is van azt is bannolják... úgyhogy csak ovatosan a levelekkel... -
Hatástalan :) részvétem. -
igen ez a sablon szöveg mindenkinek ezt irjak, ha sikerul elerned h el is olvassak a leveled akkor meg van 50% eselyes h visszakapd. De legjobb ha van vmi spanod aki tud beszelni vmi benfentessel van akit mar pl4x bannoltak es meg mindig itt van -
Le van szarva. :)