A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dallie
    uhm, nem vitatkozni akarok, meg ellenvetni nagyon (és amúgy se aludtam este semennyit) de az, hogy évente kibannolnak x embert, azért történik, mert az illető walkert / mást használt (esetek 99%-ban). A kínai farmerekre nem érdemes hivatkozni, ilyenkor ha körbenézel láthatod, hogy eltűnik a bot csoportok nagy része, csak annyi a különbség, hogy őket nem érdekli és vesz 5 új accot és felbotolja a botjait botolós szintre :). Az utóbbi időben 2-3 hetente takarítanak ahogy látom, és azt nem vágom, miért mondod, hogy ez unfair. Ahogy elkezdesz walkert használni, akár csak utánfutó buffernek is, elfogadod a ban kockázatát, ennek tudatában használod az összes 3rd party programot. Ez nem csak Lineageben van így, CS-ben, WoW-ban, anyámkínjában mindenhol bannolnak 3rd partyért. Ne érts (etek) félre, tényleg sajnálom főleg Cerit és Ilut, mert sok év munkája fekszik azokban az accokban, és nekem hozzátok viszonyítva nincs sok tapasztalatom/cuccom/adenám, de még ennyit sem vagyok hajlandó kockáztatni walkerezéssel.