A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Hát én nagyon sajnálom, hogy szinte minden magyart kibannolnak... Nem leszek kiknek az üzeneteit olvasgatni itt, SGn :( Meg amúgy is... Remélem azért akinek van még accja az nem hagyja abba. Egyébként meg akinek mindene bannolva lett, és már nem veszthet többet, az meg szerintem gőzerővel küldözgesse a könyörgő-leveleket, amíg végre vissza nem engedik. Egy idő után sztem megunják, és visszakapjátok az accot, legalábbis remélem, mert szar lenne ennyi magyartól megválni offon... Addig is amíg kerestek valami másik MMO-t küldtök üzit nekik, persze rögtön 10xer, hátha visszaengednek. Amúgy meg én most GW-zek, mert offon nem tetszett, hogy sosincsen TOP cuccom, még a volt Palus Knight-omnak is csak fél-setje volt az is csak kölcsön. Az Elven Oracle-mel meg sose találtam partyt, persze a top dual, meg light cucc megkönnyítette volna szólózva, de arra nincs keret. Szal én most GW-t tolom, sztem gyertek át oda, esetleg akinek megtetszik az is.