88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #57399 Talan mert franzon csomo rendes klan farmolta az AQ-nt mig nagy lett, mivel nemreg indult franz. Mikor anno bejott az AQ ring, akkor mar az atlag teonosok sem tudtak farmolni, mert tul nagyok voltak, nem beszelve mas serverekrol. -
Dallie #57398 Eve Online remek stuff! -
Csaladi vonas, a genek okozak, ne torodj vele... 

-
Értelmes hozzászólás! -
Oki ^^ -
/off
az elejen nem igazan eri meg farmolgatni mert a sok sok kuldetes nagyobb hasznot hoz , 40 meg 60 korul kell farmolgatni :) ... igaz hogy rengeteg szep meg jo dolog van a wowban , de sajnos erosen lehet erezni mar hogy mindegy hogy mit erositenek vagy gyengitenek , a lenyeg hogy megtobb honap befizetesere "kenyszeritsenek" , de kulonosebb logika nem igazan van a valtoztatasok mogott ... ha jol kidolgozott MMO-t szeretnel akkor EVE Online ... csak hat urosos meg, nem mangasos, igy nem mindenkinek jon be ... most hogy munka mellett szinte 0 idom van jatekra EVE online-t fizetem mert szep lassan tudom fejleszteni a karakteremet amig offline vagyok :D .... de mindegy is , megyek zuhanyozni es aludni mielott egy veresszaju hcl2plejer leharapja a fejemet :D
[mosterthaza]
/ON -
PhoenixKnight #57393 hat jha siegharton biztos vettem volna már adenat... Franzon meg nem hiszem hogy fogok 30 dollár 10 millio... -
Kurgal #57392 "wow-ban sokkal jobban ki van dolgozva minden"
Kidolgozottnak tűnik, de ha megismered a fő csapás irányt rájössz, hogy felületes benne sok minden és kb. semmi értelme, hogy ott van. -
marmint tobb ideje farmoljak a cuccokat ezert tobb mindent meglehet kapni piacon , mig frantzon meg nem olyan regota megy igy kevesebb cucc van , nehez beszerezni, ezert olcsobb minden
-
Dallie #57390 Ez aztán igen fontos szempont... -
Hat az a tor az SA miatt ilyen draga, mivel c3ban kivettek nem sok ilyen van. Az AQRing meg ennyi... Meg persze a Frantzon 200milla sztem nem kicsi vagyon. Sztem tobb mint itt SHn 700misi:P
VIPJoco: konyebb, mert nincs HPregenje. 2x behaltunk(a puspok aze van a hatterben) es megittunk vagy 150 QHPt, de megerte:P -
Viszont Sieghardton a legolcsóbb az adena donate! -
PhoenixKnight #57387 A sieghardt piaca ien drága? Franzon 200Millio 1 queen ant ring meg a core ring is ennyi... :D a +5 ös top c grades fegyo meg max 30 millio.. de talán kevesebb -
WTS +5 crystal dagger might mortal (mortal strike) SA val magyaroknak 300M
WTS +3 Ant queen ring magyaroknak 700M (a vevom lelepett)
pm itt vagy ingame (Diniz) -
PhoenixKnight #57385 bocs nem irtam oda hogy az event szörnyekre gondolok...:D -
Terkep -
PhoenixKnight #57383 Légysz mondjátok meg hogy kb mien szintu szornyek vannak a városok mellett
(Dion, Giran,Gludio...) -
hmmmm?
Ezt meg ilyen könnyi legyakni? azaz az event félét? -
Tegnap kicsit mokaztunk Fraggel:P Az utolso masfel perc innen letolheto:P -
Wowozgatok... De ez a mangásabb L2 grafika nekem akkor is jobban bejön, még ha wow-ban sokkal jobban ki van dolgozva minden. Egyébként wow-ot iszonyatul élvezném ha magyar lenne, de így félóra ácsorgás mire rájövök mi a fenét akarnak, ha elakadok egy küldinél -wowban farmolni meg hülyeség -mondomm ezeket kemény kb 1 hetes tapasztalattal -várok még egy kicsit aztán ha nem is állandóra de 1-1 hónapra befizetgetem L2-t -hacsak addig el nem megy az acc -bár amekkora svunggal áruljuk nem fog... 

-
Kb hajnal 4 kor jött az infó hogy ösznépi untagged TOI raid van és már a 3.-on vannak mire belogoltam és odaértem már kinyírták a bosst és a láda is eltünt
De mentünk feljebb kb 1 óra volt az út a noobok miatt páran lemaradtak és hanyattestek és simán kinyírtuk a 8as bosst útána kb fél óra alatt felértünk 11re és nekiestünk a bikának a felénél elfogyott a tank party manája és hanyattesett a tank Baalkain kb a 4. volt aki meghalt Brez utána jött Zippy és gyorsan hanyattestünk. Ez ismétlődött csak egyre-egyre több cata heroval. A banda 2/3da meghalt a többi kilogolt vagy bsoézott. Catalyst elment és mi felrezeltük magunkat és vissza szummonáltuk a városban lévő embereket. Ha nem kellett volna a queszt item akkor el sem indultam volna ilyen bandával. Szóval a Toi 3 hiányzik már csak valahogyan majd még azt is összehozzuk.
-
Értem szeki és nem tettetem a hulyet te nem erted mit akkartam kihozni ebbol de majd pm be vagy itt vagy jatekba elmondom, És kosz hogy gondoltal ram ezel a dologal igazan hálás vagyok
-
Valaki nyugtasson meg, hogy akhi általában nem ilyen és most csak direkt miattam tetteti a hülyét?
Na figyi a helyzet az, hogy kivételesen a következő két napban ameddig az event tart, HA a catalyst nem nyírja ki a 4sep Raidbosst állandóan előled, amire aktuálisan 50%-os esélyed van, mert csak az egyik respawn helyet tudják én pedig tudom mindkettőt és az event versike elhangzása után ha elfogytak a normál mobok és még él a boss és én vagy diniz online vagyok akkor van esélyed egy Sgrade weap recire, HA ráveszel hogy megöljük neked a raid bosst. Tegnap 11 karival nyírtuk ki ebből 3 én voltam még 4 magyar +2 IC-s +2ismerős másik klánból. Mindenki a személyes kérésemre jött segíteni és kb 30-60 perc volt mire összeszedtem őket. Az viszont az IC mellett szól hogy előtte kb 2-3 órát Raidbossoltunk és mindenki elfáradt ezért nem volt nagy lelkesedés az IC részéről. Azelőtt meg mindenki 1-2 órát event mobokat kergetett. Csak azt akartam ezzel mondani ha nem nyüzsögsz nincs reci ha nyüzsögsz van reci. Lehet neked van igazad és meg kell várni hátha mégolcsóbb lesz a recept. -
najó #57377 semmiféle lineage,lineage rossz:P:D -
BaalKain #57376 Mi lehet rosszabb mint 78as szinten bukni 4%ot? 
De azért kössz az itemeket (hova tünt a 2 brezem?)
-
Ejj ejj mik vanak na de mi ebben nekem a jo hir?:) oljek meg egy raidet?:D Ja csak tudod ez kb tok ugyan az a szitu mint anno epp ezert hoztam fel a témat, mind 1 kosz az infot jo tudni hogy egy 80-s raidnel be lehet valtani
-
De arra gondolok. Miután én leadtam én 1 sikeres IT riftről hallottam és 2 sikertelenről amik után nem erőltették mert nem tudták megcsinálni sajnos. Nem tudták a megfelelő partyt összeállítani. Gordit sem vitték le! Nem azért nem csinálták meg neked mert nem respektáltak téged, hanem mert úgy érezték nem sikerülhet
utána meg nem volt OL.
-
Ugye nem arrol van szo hogy van egy raid ahol be lehet valtani az 1 k itemet? s-s fegyo recire? mert az tabu... anno emlekszem a nagy szavakra : Ha segitunk az IC nek megolni Baiumot akkor ok segitenek FS-be lejutni bevaltani a questet... en mint hiszekeny elfecske el is hitem hajnalig ott bacctuk a rezet Baium meghal-t fs be nem vittek le... Mikkor meg 400 misi volt a reci, Mindegy mondtam tegnap Gwenek is majd kunyizok egy empowert azt legyakom azt a raidet
mit nekem egy 80-s raid pff..
-
Tudják, csak azt nem tudják, hogy ez neked is jó
-
Jó hir? olyan nekem soha nem volt... oks meg kerdem a Catalystot hatha tudjak
-
mert rossz helyen keresgéled a mobokat az a baj! a kissebb városok mellett kissebb mobok vannak és ott te is 2 ütésből ölnéd őket!!! És a drop szinte ugyanaz (a legnagyobbak EAB-t a kissebbek EAC-t a nagyonkishelyen lévők EAD-t dobnak a materiál és reci dropp ugyanaz) -
Eh már megint kimaradt egy alvás, mert a SOA-nak 1 óra kell 1 bosshoz amit az ICA 20perc alatt lerendez >< este majd softosan leszek
-
Akhiiiii! Neked jó hír van ha rágyúrsz kicsit! Majd valaki oszt észt neked pm-ben ha rákérdezel. Én csak ventrin vagyok hajlandó mondani.
-
Ogriiiiii merre vagy??????????????? Tényleg kellene OL! Hogyan vigyünk partyizni ha nem vagy sosem ventrin? -
Baalkain!
Én voltam!!!
Beszélni kellene, van pár újság egyenlőre a jó és rosszhírek kb egálban vannak. Gyere ventrire délután vagy este. -
Gyere vissza a summonerrel az ICA-ba kellene 1 nagyon! Én vinnélek mindenhova magammal^^
(csak kellene az a fránya ventrilló használnod hogy hald hogy Bsoézni kell)
-
ebben igazad van. -
WTT blue12 soulcry -->> red12 -
-
Engem nem h eventezni, de meg fejlodni se hagynak. Barmelyik cataba lemegyek, egybol elzavarnak,lePKznak, letrainelnek... nekem ettol megy el a kedvem:(