88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    Megtudná valaki mondani milyen árban mennek a toi bpk sieghardton?
    Jah és mi az a leathel(?) strike?
  • B@lu

mindenfelekeppen minuszba jossz ki
  • Cobra.
    40-es szinten minek a párduc? Ha kaptál jó felszerelést, akkor szerintem elég jól haladsz nélküle is. Esetleg úgy éri meg, hogy se te se a párduc nem használtok ss-t (még free-n is egy csomó pénzt elvisz, ha a summon is használ ss-t).
  • mAilkaEVO3
    vagy csak szimplán egy EWS drop? O.o :DDDDDDDDD
  • Szekijoe
    harvest cobollal+olyan helyen olj ahol van valami queszt (pl: coin quest) talán úgy megérheti
  • BaalKain
    Hosszas szenvedés után végre megvan a 3. kasztvaltó!
    Köszi mindenkinek aki segített az SE-nek!
  • phalanx
    olyan sose lesz
  • PhoenixKnight
    Úgy gondoloma nem bukok pénzt: hogy többet szedek össze a szörnyekből mint amennyit a pantherre költök
  • Tufa
    Persze, elmegy helyetted dolgozni, és a szerencsejátékokban sem teljesít rosszul.
  • PhoenixKnight
    Remélem magasabb szinten azért tudom használni a pantheremet anélkül hogy 40ezret bukjak 40 percenként 40es szinten... Egy 40es mob jóesetbe 600adenat dob,a Pantherem 15k adenat eszik 20 percenkent +pet ss ami ugyancsak nem olcso
    Valaki nyugtasson em,g hogy magasabb szinten(hanyason??? ) tudom-e használni a panthert ugy hogy nem bukok pénzt
  • ZsuzS
    Nincs valakinek BO ekszere amit 9 szint erejéig tudna kölcsönözni?
  • VipJoco
    Sorry az eddigiekért de remélem már jó:
  • VipJoco
  • VipJoco
    Nincs is Darc a szerver
  • phalanx
    már elég rég óta van 76-os a szerveren drak bow-al... szvsz bőven van elég 70+os pár raid boss megöléséhez
  • Gordis2k
    Subos? Nem hiszem hogy van annyi 70+ os ,hogymegöljék a szükséges raidbosszoka:)
  • Padidiver

Megértem
  • Sanca
    Inkabb elhiszem es maradok teonon:)
  • Padidiver
    Sanca gyere át sieghardtra és meglátod hogy van lagg nem is pici csak mivel teon euro szerver ezért nektek jobb
  • PhoenixKnight
    Ja még annyit hogy alacsony szintü karit mindenhol szivesen látnak és be is veszik academybe
  • PhoenixKnight
    Ha olyan szerver kell ami EU és nem lagol akkor Franz sztem jo (én azon jatszom és elég ritkán van lag) bár botokbol van néhány és mivel ez új szerver emiatt szenvedni kell a cuccokkal , de van pár jo dolog is :P : Nincenek még Herok és talán még subclassok se(de ez nem biztos),ja és az alacsony szintü kariknak is van még beleszólása a dolgokba :P
  • Gordis2k
    NA Cuki ilyen cuki miközben eladja az 1,3 millio BSSemet.
    Boldog Karit:)
  • Sanca
    Nem hiszem hogy a bothadseregnek barmi koze lenne a laghoz, altalaban nincsen lag a servereken.
    Botok mindenhol vannak, aranyosan a server populaciojaval.
    Teon tomve van orosz klanokkal:)
  • Sanca
    Boldog kracsonyt mindenkinek!
  • Kistoll
    Kellemes karácsonyt és Üdv ismét mindenkinek!

Gondolkodom, hogy hosszabb távon csatlakoznék az off-os társadalomhoz. Segítsetek, hogy hol látnának szívesen egy kezdő karit és azon a szerveren telepednék meg.( Nem kell, hogy klánba vegyenek természetesen rögtön, csak uncsi az élet egyedül és nincs akihez szólhatnék, tanácsot kérhetnék.) Első sorban EU-s szerverre gondoltam.
    A Teonon már fönt vagyok egy hete, de elég érdekes dolgok vannak az utóbbi napokban, gondolok itt az állandó lagra meg a bothadseregre. Gondolom ez a kettő, egymásból adódik.
    Azért is kérek segítséget és első sorban magyarokat keresek, mert úgymond az angolom eléggé hiányos ( bár a káromkodás jól megy ), de szeretem ezt a játékot és mívelni szertném az angol hiánya ellenére is. (Nekem még oroszt tanítottak ). Azért is csatlakoznék, mert unom már az állandó karaktertörléseket és az azzal járó nyűgöket, nem megfelelően műkő skill-eket stb.
    Előre is köszi!

Ui.: Ja igen, írjatok nevet akire privizhetek!

NF C1 Sorrow-Gladiator lv 52
    NF C3 Gorrow-Warshmit lv 66
    NF C3 SorrowWarrior-Gladiator lv 61
    Paradise C4 Kistoll-Hawkeye lv 62
    Paradise C4 Vihar-Spellhowler lv 59 = mind
  • B@lu
    Az sws tokre elmegy ss nelkul is elvileg senki nem kenyszeritheti mert nem DD class...
    kb annyt sebez mint egy buffer jo fegyoval, ergo ha hasznal ss t akkor hasznal, ha nem akkor nem ennyi.

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, es sok boldog nevnapot a Szergejektol kezdve a Hongig befejezve mindenkinek!
  • MeoH #57702
    Mindenkinek gratula ahhoz amihez eppen kell, beleertve ezt a karacsony nevezetu mizeriat is.
  • Nethyrrea
    jaja, boldog karácsonyt, meg névnapot a...

jévazze, ma az én névnapom van ^^
  • xt198
    Boldog karácsonyt, névnapot :)
  • Szekijoe
    Ah és Boldog névnapot a névnaposoknak.
  • Szekijoe
    Kellemes Karácsonyt, sok boldogságot mindenkinek!
    Jah meg sok ajándékot!
  • Szekijoe
    van 1 divine set amit nem hasznalok vagy kölcsönadhatom zitusról a doom setet.
    Az ephedrát vinnék IC-s partyba ezerrel a partytag summon miatt.
    Ha csak magyarokkal szeretnél partyzni akkor tudom ajánlani, hogy rám pm-ezz én álandóan ketráknál vagyok. Ha nuker grp van akkor eldöntheted meik kariddal jössz (ES vagy SE) ha ijjászként vagyok ott akkor SE de ha az ES-akarod húzni az is megoldható. Az IC-s grp-okról meg annyit, most fejeztük be és Santantica(Hun sws) éppen sajnálkozott hogy maradt 700 ss-e a 7kból
    De van elég 70+os nuker akik boldogan vinnének téged.
    Hm, van powinded is ergo mindenki szivesen vinne partyzni.
    Esetleg akkor feljárnál ventrire is.
  • mAilkaEVO3
    viihii tééleg :)
    Bóóldoog NÉÉVNAPOT VIUUUUU ;)

nah jó neked is Trubina :D
  • BEAST #57695
    Kellemes Karacsonyi unnepeket es boldog nevnapot az Evaknak es az Adamoknak :)

az ocsem Adam , orult is neki
  • TruBy
    :D Azért kösz mindenkinek, de nem Éva vaok!
    Ádám = ember, vagy "vörös földből való" :D ma halottam reggel a rádióban!
  • Gordis2k
    Boldog névnapot Éva.
  • Sámán
    És az összes Ádámnak
  • Sámán
    Boldog névnapot nekünk, Éváknak!
  • LineageII
    Ádám^^
  • Facek
    Éva? oO