Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hide and fear, Cobra Commander is here !
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ha az OL nem finanszíroz meg buffert magának akkor csak paryt a barátokkal vagy Warlord-os partyba még beveszik esetleg.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
ott esett elottem a bot partynak a dc helmet es el akarja nekem adni 120 milalert nane....
kertem 60 ert, erre aszongya megvar mig lesz 120 millam!!!!
a masodik skill ikon az a Wild Magic amito ltobb magic criticalt losz
az utolso kek skill az meg az uj C4 skill az un. allyance empower
Kiváncsi lennék full buffban milyen értékeket ér el a csávó?!
Bár az a playa nevü necro ami vmi human harcosbol lett összehozva se semmi :D
Az is aprit rendesen :)
De legjobban az tetszett amit a marciusi vidben csapott asszem fgben :D
Okosan játszott látszik van mögötte pár év tapasztalat :)
vannak még ien videk többi kasztról is? :D
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nieleen
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Nieleen
most olvastam clanwarban van az Unity az IC vel!!!
Lepned kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Mivel kb 8 oldal megnézése után sem találtam a free topicot ezért itt próbálkozom. Azt szeretném megtudni, h honnan lehet letölteni a LA2 c4 et? illetve a nightfall szerveren szeretnék nyomulni. Ezt hogy kell beállítani?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
01110000 01110010 00110000