Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor sps-t válasszak köv subnak?<#conf>#conf> mondjuk az ugyis lvl40en fog maradni egy jó darabig<#hehe>#hehe>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
de ez csak az én véleményem 😛
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Huh akkor a Necromantám nagyon le van maradva<#hehe>#hehe>
Grat Chara!!!
fuck mmo's..i.,
Közben már a 4.-et is levadásztam. Úgy vettem észre annál több exp minél magasabb szinten ölöm le. Bár logikus is, hiszen nekem vérvörös. 😊
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Viszont elmentem Giran Cavbe ott meg nagyon erõs lények vannak! Valaki tudna nekem ajánlani olyan helet ahol 62-70 közötti lények vannak??
Nagyoin megköszönném! Elõre is thx+
Csõ
Találkozott már valaki eventes nyuszikkal? Én 2-t kinyírtam már de csak exp-t és sp scrollokat adott. <#szomoru1>#szomoru1>
Megtudjátok nekem mondani, mennyit ér egy medium sp scroll?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
mikortól lehet kezdeni?
kinek mit erdemes valasztani?
számomra nem tiszta a dolog, tudom, hogy alap, de nem tudom hogy is van ez.
köszi aki válaszol.. 😄...sorry
a mohának mindig a déli oldala fás
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ezután a noobles quest kb 10-15óra szaladgálás.(én közben 1-2 hétig figyeltem egy Raid boss respawnhelyét mert benne kell lenni a last hites Raid groupban)
És ha eléred a 75öt a subbal akkor leszel noobles.
Utána már csak nyerni kell az olimpián a kasztodban<#hehe>#hehe>
Egyszerû, ahogy mondani szoktam "hipi-hopi" ellehet érni<#nevetes2>#nevetes2>
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
http://img208.imageshack.us/img208/8528/hiba7fz.png
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
Ha partyban van szinte mindegy mien dye van rajta.
melee harcosnak legjobb duóra az SE a vampiric rage miatt de jó a bishop is mert életben tudja tartani.
Viszont a healer/buffernek kell mondani a dd-nek hogy lassítson ha kevés a mana!!!!
Én végül is a következõképpen fogom tolni a karim: +4 STR; +4 DEX; -8 CON; -4 Int; +4 MEN... MEN-re azért tettem, mert alapból alacsony a HE M.def-je, ezért a vazsik ellen csak lattatlanban válik be... a HE alap adatait megnézheted itt
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hide and fear, Cobra Commander is here !