Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruBy
Szeki látom a szemeden, hogy Bounty Hunter subbot akarsz választani

Szekijoe
Huh necro nerf? <#eplus2>Fejtsd ki bõvebben <#bee1>
Akkor sps-t válasszak köv subnak?<#conf> mondjuk az ugyis lvl40en fog maradni egy jó darabig<#hehe>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

mAilkaEVO3
jójó de az ne felejtsükel, hogy ha jól tudom az amcsi server a koreaihoz képest kb 5-6 hónap "késésben" van azaz lehet jön C5 de koreabán ide sztem csak hónapokkal késöbb 😊
de ez csak az én véleményem 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Baszod tiszta Necro nerf ez a nyomorult c5.. Mindjárt nyomok egy rerollt hogy pusztuljon ki a belük

Szekijoe
<#ijedt><#ijedt><#ijedt>Még hiányzik 150%<#rinya>

25-én lesz valami review site,ideje lenne már a c5nek mert már tökrégóta c4 van😊
Szekijoe
Ilu! Ez már a C5 elõszele??????????????
Huh akkor a Necromantám nagyon le van maradva<#hehe>

Szekijoe
wow gratz

MeoH
Sztem mindenkinek vervoros. De sztem nem erdemes eladni, mert az kompenzalja a kapott xpt. Szoval nem lesz sp tanulni.
Grat Chara!!!

fuck mmo's..i.,

Panicky
Hát az nem valami sok, azt reméltem többet ér. Köszi az infót.
Közben már a 4.-et is levadásztam. Úgy vettem észre annál több exp minél magasabb szinten ölöm le. Bár logikus is, hiszen nekem vérvörös. 😊

phalanx
gratz <#eljen>

phalanx
<#vigyor3>

ZsuzS
Végre warcryer lettem 😊 Íme egy kép Chararól <#vigyor2><#awink>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

B@lu
gyanusan C1 szaga va na dolognak

Szekijoe
FG, Devastrated Castle környéke, Blazing swamp

Sziasztok! Lene egy nagy problémám! 60-as szintû vagyok és nem tudok fejlõdni sehol normálisan mert akiket ölök azok már gyengék! Eddig DVC-ben öltem sárkányokat kint utána meg a barlangban a lényeket de azok már kicsik nekem!
Viszont elmentem Giran Cavbe ott meg nagyon erõs lények vannak! Valaki tudna nekem ajánlani olyan helet ahol 62-70 közötti lények vannak??
Nagyoin megköszönném! Elõre is thx+

Csõ
Akhi
Szia! Medium aszem 75 k ert szoktak arulni de www.l2wh.com Market es ott meg tudod nezni a cucokat mi menyiert megy.

Panicky
Üdv Nektek! <#wave> Vasárnap elkezdtem én is officialon játszani. DE tõrõs macát indítottam. Gondoltam szólok. <#smile>
Találkozott már valaki eventes nyuszikkal? Én 2-t kinyírtam már de csak exp-t és sp scrollokat adott. <#szomoru1>
Megtudjátok nekem mondani, mennyit ér egy medium sp scroll?

FragStaR
jé egy Meoh😊 Mikor leszel onlány? Kéne a Glave a törpimnek😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

MeoH
Roviden itt minden:
http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses.html

fuck mmo's..i.,

Sanko
arrol lehet olvasni valahol hogy mi is az a subclass rendszer?
mikortól lehet kezdeni?
kinek mit erdemes valasztani?

számomra nem tiszta a dolog, tudom, hogy alap, de nem tudom hogy is van ez.
köszi aki válaszol.. 😄...sorry

a mohának mindig a déli oldala fás

MeoH
Hat nekunk ilyen nem lesz<#vigyor4>

fuck mmo's..i.,

Ha jól emléxem négyezer valahányzáz volt az M.Atakom.a Messenger Angel,majd nem +volt 1 kövésbõl..De azért elégé bánom hogy eltört.

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

FragStaR
Próbáld ezzel a kodek el klite

B@lu
bazzeg 45 os som?????????????????

full buffban mekkorat lottel vele?

GamerAdams007
Windows Media Player 10-el nem megy!! <#falbav><#violent><#rinya>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Taptarap
PLZ vki 7-es Piros kristályt.Megfizetem Szeki adta áron. 😛 <#help><#help>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Szekijoe
Nálam a media player classic 6.4 simán viszi<#bee1> Nálad codec probléma lehet<#wink>

GamerAdams007
Se BSPlayer-el, se Windows Media Player nemtom lejatszani! HELP! <#rinya><#rinya>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szekijoe
Jah 76on a 3. kasztváltó kb 15-30óra szívás.
Ezután a noobles quest kb 10-15óra szaladgálás.(én közben 1-2 hétig figyeltem egy Raid boss respawnhelyét mert benne kell lenni a last hites Raid groupban)
És ha eléred a 75öt a subbal akkor leszel noobles.
Utána már csak nyerni kell az olimpián a kasztodban<#hehe>
Egyszerû, ahogy mondani szoktam "hipi-hopi" ellehet érni<#nevetes2>

elírtam, 3. kasztváltó.

ZsuzS
4.kasztváltóóóó ???<#wow1>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

huh ez nehéz túl nehéz

pharao
Akkor lehet Hero az ember, ha 76-os a main kasztja, és 75-ös a szubja, valamint megnyeri az olimpiát

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

aha, az a hero nagyon jól néz ki. és az mire való ?, és olyat hogy lehet szerezni. valami olyat mondtak, hogy a 4. kasztváltókor kapunk olyat.

xt198
nem a ruhák nem világítanak, csak a fegyver, ha arra gondolsz amikor az ember körül sárga fény van, az egy hero.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

FragStaR
<#circling> Szétesés

köszi, és a ruháknál, meg kesztyûknél is ?

GibboRamone
A 15. enchant után a 16. már piros.

Dota 2

Igaz ez nem a oficalon volt, de akkor is sajnálatos hogy mibõl gondoltam én azt hogy nem fog öszetörni a SOM-om.<#szomoru1>
http://img208.imageshack.us/img208/8528/hiba7fz.png

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

hányadik enchanttól kezd el vörösen világítani a fegyó ?

köszi mindenkinek !!! <#wink>

Szekijoe
Íjjász kasztnak +4str +5dex -9con és találni kell egy healert vagy buffert duóban gyors fejlõdés és a cuccot tudja szedni a support ha elder akkor manát is tud tölteni, ha buffer akkor nagyobb mobokra is lehet menni.
Ha partyban van szinte mindegy mien dye van rajta.
melee harcosnak legjobb duóra az SE a vampiric rage miatt de jó a bishop is mert életben tudja tartani.

Viszont a healer/buffernek kell mondani a dd-nek hogy lassítson ha kevés a mana!!!!

GamerAdams007
Lehet modositani, de nem mindegyik harcosnak lehet minden parositast. A hivatalos oldalon az Enchantements reszlegnel meg lehet nezni melyik parositast melyik harcos tud hasznalni. Az INT-MEN-t speciel a Hawkeye nem tudja hasznalni, most neztem meg. Sot, a MEN-WIT-et sem. Szoval annak MEN-re nem tudsz raadni, de a WIT-INT jo neki, csak azzal meg sztem nem fogsz sokat erni.

Aa a probléma hogy asszem harcos kariknál nem tudod az Int, Wit, Men -t változtatni.

pharao
A HE igazából az erejérõl, és a HP-járól híres... Vannak olyan emberek, akik plate leather set-ben még megpróbálják a +4 str-et, ami így a 40-es STR-bõl 48-ast csinál.. Mindenképpen a HP-jából, azaz a CON-jából kell elvenni, mert a DEX-e nagyon kicsi (csak 30)...
Én végül is a következõképpen fogom tolni a karim: +4 STR; +4 DEX; -8 CON; -4 Int; +4 MEN... MEN-re azért tettem, mert alapból alacsony a HE M.def-je, ezért a vazsik ellen csak lattatlanban válik be... a HE alap adatait megnézheted itt

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Cobra.
Uhh, ez a videó tényleg a PTS-en készült? Azt hittem valami free szerver, nem gondoltam volna, hogy az offon is megcsinálnak ilyeneket (még ha a teszt vége is volt)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
HE-t buffolni kell, a statjainál én max a CON-ból raknék át a DEX-re 2-t.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sanko
lol 😄

a mohának mindig a déli oldala fás

a hawkeye-nek a dye-t az hogy kell beállítani, hogy erõs legyen. gondolom a p.atk-jának kell erõsnek lennie. valaki írja le, hogy a STR,DEX,CON,INT,WIT,MEN az mennyi alapból, és melyikre mennyi +-ot, és minuszt, hogy jó legyen. (köszi)