88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    "Lehet torolni, a bunteto pontot meg a forum is megerdemelne, amiert a sajat elveit se kepes se betartani, se megvedeni. Rohej."

Akármennyire röhej, azért ez a topik megélt már több mint 3 évet és majd' 60 ezer hozzászólást amely az 1-2 hetente történő másfél oldalas flém, ami előbb vagy utóbb mindig törölve lett kivételével, mindig az officialról szólt és az ott játszóknak adott egy kommunikációs csatornát. Ez a fórum itt marad és akármennyi idióta téved ide megpróbál arról szólni amire rendeltetett. Csinálhatsz saját fórumot, de ha megér 60k kommentet és nem volt benne flém vagy egy rakás idióta akkor becsókolok.

Mostantól kezdve megkérnélek titeket, hogyha bárki nem rendeltetésszerűen használja a fórumot akkor ne kezdjétek el anyázni, nem kell kioktatni, leugatni, egyszerűen pörgessétek tovább az oldalt és fossatok a fejére, én úgyis ki fogom törölni, ha megláttam és talán írok is az illetőnek, hogy hol tud tájékozódni (ha már akkora faszláma, hogy a bannert nem tudja elolvasni), ha meg valakinek épp olyan kedve van, hogy válaszolna az illetőnek az PMben tegye.

És Endaer, ez nem CSAK az officialon játszó playerek fóruma, ez egy fórum ahol bárki nyugodtan kérdezhet az officialról.
  • Gordis2k
    Ezt nem hiszem el az ilyen idióta hozászolások olyan szinten fel tudnak basz..., hogy azt már el sem hiszem. Megtanulni mit?? Azt, hogy a prophet agyon ver akárkit azt, hogy az sps 500 at lö az elenségbe?...

Lehet az 1 x es rate akkor is hetente változik a saját karid...

De nem vagyok képes józanul írni mert csak felcseszem magam pedig probáltam és érvekkel..én probáltam tényleg irtam meg minden, sokat. De mit vesz ki egy 10 perces szövegből "De hidd el ha nem 2 napig játszod a karaktered kicsit jobban megtanulod használni." költői tulzás volt.
    De attól még fogalmad sincs milyen egy HERO zergel szembeszálni vagy egy offos full buffos ijász 1 lövésétől méghalni.
    El BSOEzik lol ember vagy bsoezik vagy meghal mert 1 másodperc alat egy darab szart csinálok belőle.... carebare egy faszt csak értelmetlen halál elöl menekül de már azt sem ancor>bsoe.
  • TruBy
    Én én én :)
    De pls előtte valaki mondja el, hogy mi az a keltir...
    Egyébként jó kis beszéd volt...lényegretörő, és hosszú
    bár azért a free szerveren játszók is emberek :)
  • pharao
    Gordi(SPS) VS Flash(EE)
    Beválalod? Igen, vagy nem?
    Nyeremény: 1 13-as csavarkulcs, mellyel kényelmessen, kézirritáció nélkül lehet kordont bontani.
  • Gordis2k
    Tévedsz!!

Aki a forma 1 ben van nem feltétlen skilleseb mind sok utcai versenyző!!

De hidd el ha nem 2 napig játszod a karaktered kicsit jobban megtanulod használni.

De tudod mit:
    Bárkivel kiálok bármilyen típusú L2 párbajra!
    PVP bármnilyen karival
    L2 tudás teszt bármilyen téren
    Aki hajlando kiálni jelezze itt a fórumon kitaláljuk a dijat is!!!
  • ventel
    Laths : AQ + AQ bishop banda nem fire weak pointos, szoval SH lehet jobb lenne tobb damage:)
  • Typh00n
    11es kék soul cryt vennék SHn. TyphO0n/Rotkiv
  • semo1
    Te is free szerveren játszol?Gyere wow-ni amekkora KOCKA vagy hamar kimaxolnád
  • ooorrrsss
    eladó 61es SILVER RANGER soul bow-al meg majestic armor cipo van (helmet craft torott)
    pm vagy itt forumon
  • xt198
    hu, már több mint 1 éve nem játszottam offon? :S pedig mintha tegnap lett volna, esküszöm :) bár tudom jó rég volt, anno mikor giran megvédése után mentünk hajnali 5kor antharast ölni, és 11kor végeztünk -50% al :D
  • Gordis2k
    Cataliste kb 1 eve
  • xt198
    xD
    visszatérve offra :P
    kié most sieghardton giran castle?
  • laths
    lf valaki,aki most fog felhuzni egy sorcit aq raidhez pm forumon v msnen v ingame.
  • Nethyrrea
    vegyél még 512 ramot monnyuk.
  • Nethyrrea
    nos ha tudsz angolul: "I'd just like to point out that DirectSound has been removed from DirectX with DirectX10 (Vista). Therefore, there is currently no hardware support for any soundcard in Windows Vista.

Creative Labs own the OpenAL engine, which is like OpenGL for audio. They are working on a set of drivers using OpenAL for their X-Fi range of cards and newer, although very few games will work with it. WoW and Halflife2 being 2 which will NOT work with OpenAL.

In a nutsell:
    DirectX10 = no hardware acceleration = no 5.1 = no EAX = no dolby = may as well be using onboard sound"

magyarán mikrofos jól keresztbetett a DX10-el mert kvázi semmilyen audio hardvert nemtámogat a vistás DX. ami megoldást a jelenségre írtak, az pedig a következő (amivel a gyereknek eztán működött):ha megkapod az error üzenetet, ne zárd be, inkább indítsd el a klienst mellette mégeccer, és elvileg úgy műxeni fog.

viszont érdekelne hogy miért használsz vistát, több benne a hiba és a biztonsági rés mint egy szúnyoghálón. szerintem amíg nem válik alapvetően szükségessé, az XP bőven megteszi.
  • Nethyrrea
    egyik klántagnak is volt valami hasfájása vistával és hasonló hibaüzit dobott ki, mindjárt utánanézek mit írtak arra.
  • Nethyrrea
    szerintem fordítva lesz. akik itt vannak, valszeg már kipróbáltak 1-2 free szervert. én is. mégse jövök ide villogni az egyik ultrarates szerveren kreált, szivárványszínben világító +35-ös sword of miraclesemmel mintha énlennék az Überjózsi. mert kitérdekel. az sokkal inkább leköt ha valaki officialról mutat egy legalább +12-es dragonslayert pl. szerinted mégis miért hurrog le mindenki? :D
  • Sirch
    Köszönöm-köszönöm
  • TruBy
    orai munka 5-os.
  • GamerAdams007
    Te egyáltalán officialon játszol?
  • matthew 55
    akkor dobja ki amikor a loading képernyőnél tart...

Szóval akkor a gamet kell újra húzni és rendben.

Akkor köszi a helpet!
  • Sirch
    Ha rendben van a lapozófájlok beállítása (úgy tűnik), akkor valószínű, hogy a program memóriakezelésével van a bibi, amit a reinstall megoldana.
    Még esetleg felmerült bennem az a gondolat, hogyha a hibát a login után írja ki, akkor esetleg a szerver küld hibás adatokat a kliensednek (ritkán, de előfordulhat). Ilyenkor lépj kapcsolatba a GM-ekkel, és kérd a karaktered odébbhelyezését (unstuck).
  • matthew 55
    magyarul: töltsem le újra a gamet, install, update és utána jó lesz?
    hát nem tom bár sehogy sem műkszik szóval megpróbálom, de mekkora az esély rá, hogy utána működni fog?
  • Facek
    nálam működött vistával a game, talán tegyél fel másik hangkártya drivert de 99% h nem ez a hibája :P
  • Szekijoe
    van
  • Sirch
    Vistahoz nem értek.
  • Warsheep
    és nekem ttudsz vmi ajánlani?
  • Sirch
    Akkor egy kliens reinstall ajánlott.
  • Sirch
    Végülis a Catalyst teledobálta sealstone-okkal a Duskot, ahogy sejtettem?
  • matthew 55
    Azt írja
    ajánlott: 1150
    jelenleg lefoglalt: 2302

Na ilyenkor mit kell tenni? (az előbbi beállításokat már megtettem...)
  • Typh00n
    Van SHn vkinek olyan karija amivel le tud menni katákba?
  • matthew 55
    Ugyan azt írja ki...

Pedig megcsináltam mind2 meghajtóra (D-n van az XP, C-n a game, D-n free space 3 GB, C-n free 10 GB)
  • Warsheep
    és ezt kilehet valahogy küszöbölni?
  • phalanx
    ha valami free szerveren játszol, akkor valószínüleg a felülírt system könyvtár lesz a ludas
  • Warsheep
    Hello. nekem is indításkor kihoz egy hibaüzenetet, ez áll benne:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1811 MHz with 1022MB RAM
    Video: RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation - XDDM) (6606)

Failed to find object 'Class ALAudio.ALAudioSubsystem'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Tudna valaki segíteni?
  • Sirch
    A hibaüzenet szerint kevés neki a lapozófájl. Jobbklikk a Sajátgép ikonjára, Tulajdonságok menü, azonbelül a Speciális fülecske, majd a Teljesítményhez tartozó Beállítások gomb. Azonbelül rányomsz a Speciális fülre, majd legalul a Módosítások gombra, és ott beállítod, hogy a "Rendszer kezelje a lapozófájl méretét". Leellenőrzöd, hogy a lapozófájlnak beállított meghajtódon (mondjuk C:\) van elég hely (nem árt a Windows mellé legalább egy giga szabad helyet hagyni), majd nyomsz egy OK-t, és restartolod a géped.
  • matthew 55
    Van egy kis problémám... Amikor megpróbálok beloggolni mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2426 MHz with 767MB RAM
    Video: RADEON 9550 (6553)

Insufficient Memory.
    Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -1584211888 FArray <- FArray::Realloc <- 875715338*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture crest.crest_1_268653186 NULL) <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Vki pls help!!!!
  • pite
    elixir of mental strength
  • Dallie
    grocery v. magic shop
  • Kurgal
    "plana hogy Ds-manapotit a boltban is kapsz. "

Hol?