88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
tamas981 #61837 Valaki help van 1 törpe karakterem az 1 kasztváltóm megvolt most lv 27 de nem tudom hol lehet skilleket tanulni vagy hogy kell. kovács lett belőle lv 20-nál.Valaki pleeeeeeeeeeeezzzz help 

-
Sanca #61836 Miert nem hasznalsz inkabb focusos SOES-t? Vagy itt a focust mashogy kell ertelmezni? -
az én homumon 4% os focus buff van , jó a subomnak csak az a baj hogy ha felveszem a kezembe a homut meg kell várni míg betöltődik a skill hogy használni is tudjam (4 perc körül) -
Sorbon #61834 hmmm nem rossz. Grat! -
Sanca #61833 Mennyi %-al increaseli, mennyi ideig tart, es mennyi a reuse time? -
fr0z3n #61832 nem is rossz egy buffernak 

-
xD -
Sanca #61830 1) A kepen lathato Xe0n nem a Quake3-as magyar Xeon(az arab srac).
2) Ez a kep meg dvp bortonbejutasa elott keszult, azt hogy most szabadlabon van-e mar azt nem tudom. -
Hat nemtom, hogy ok azok, de ha az a PR nem jott ossze, csunya nagy szurasoknak lettek kisgazdai... -
nubyy #61828 Hm, de joo, h pont ott nem neztem :D Koszi -
Dallie #61827 l2wh-n megtalálod. -
nubyy #61826 Mennyi A gemstone kell ahhoz, h A-s fegyora SA-t rakjunk? Mar ha az kell hozza^^ -
waaaa nem birom tovább :S :( jó8 és GL for Oly to all :D -
Úgylátszik Dvp szabadlábon, Aimful-ék Barakiel-t ölték vagy csak megnézték, hogy megvan-e, de erről a Xeon gyerekről csak annyit tudok, hogy Kiskunnekeresd-en él és egy 5 gyerekes családapa. -
Ez az a Mo. n élő arab q3 -mas arc vagy csak a nevük ua. ?
-
jó vid :) nekem is megvan ez a szám, csak nem ebben a mixelt változatban :o -
nah má meg van kössz:D -
ok a PlayyNC már meg van. de azon bellül hol? 

én nem nagyon találtam meg:) -
Főoldalon ott a My Account gomb, az alatt a New Customer. Idáig csak a PlayNC acc van meg, ezen belül kell az L2-hőz csinálni az acc-ot. -
halllii
én még csak most kezdenék el vele játszani de nem tudok belépni.
hol tudnék magamnak acc.ot csinálni
előre is THX
-
Na volt AL raid de nem lett meg pedig 500K hp ja volt már csak :( De azért fraps eltem és hogy ne menjen kárba : NoAntharas4ICA -
NAm az számt!!
Sacred(áldot, szentelt) támadás gyenge legyen attól mert humanoid/plan még az:)
-
De mostanában L2-ben nem nagyon van olyan hogy "unded" -egy csomó mobra az van írva hogy "humanoid" pl zombik, vagy pl bs-ben a dismal pole "plants" -persze azért ki lehet találni...
-
igy van -
LeoKnight #61813 Köszönöm a segítséget!
Egyébként, a pala skilljei úgy vannak megcsinálva, hogy tényleg, jobban megéri élőholtakat irtani. Talán így jó arra, is, hogy "ERRinhasad nevében irtsa a gonoszt", és rendesen az élőholtakat pusztítsa mindig. Egyébként nem csak hogy defense type, de party asistant is, azért nem is önmagában igazán jó, hanem csapatban. Ha a koncepcióját megnézed, főképp az odaadó, dicső lovag, stb igaz rá, így a lehetőségei is arra nyitottak, hogy a társait védje. Ütés erősítő cucc pedig van. Az a neve, hogy soulshot. :-)
Palával nem nagyon hazsnálsz az ellenfélen skilleket, hanem ütöd, szépen, türelmesen. Így ez a sacred attack élőholtak ellen szintén ehhez jó.
Egyébként talán a legnehezebb kaszt. -
AC2 #61812 Tudom h a paladin nem az a csapkodós tankfajta, inkább a védelemre megy,de azért abban reménykedtem h kapok vmi ütés erősítő cuccot. :( -
Így van, de akkor is 14nap ingyen van
-
kev #61810 Fizetés :
---------
1. Bemész a Cib bankba és nyittatsz egy olyan számlát, amihez adnak internet kártyát. A cibnél nem kell kauciot fizetni, a számlanyitás ingyenes .A többit elmondják majd neked ott.
2. www.paypal.com - regisztrálsz, valós adatokat adj meg, és telefon számot. A paypal-tól 24 orán belül egy angolul beszélő adminisztrátor fel fog hívni. Az e-mailben korábban kapott kódot : pl WESRTDGFR - fogja visszakérdezni, és a cimed, neved.
--
Ha ezen túl vagy, onnantól fogva mindenféle online játékra előfizethetsz a paypal-on, és az internetkáryádon keresztül.
-
kev #61809 1.5 évet játszottam tört szervereken. Olyanokon, ahol azt irták, hogy all c4 100%, all skill 100% stb.
Ezek a szerverek ugyanúgy bugosak, lagosak, semmitérőek mind az összes többi free szerver. Tudom, mert sokáig csak ilyeneken játszottam.
Egy hely van, ahol minden működik, és ez az : OFFICIAL. -
trial accounthoz is kell serialt venni... 15 euro és abba már benne van 1 hónap játék is -
Ami "99%"-ban megy (talán 80%) az nem l2j hanem a feltört c4 es PTS kliens alapján megy és akoribban még nem is volt rossz, visszont a változásokat nem tudja követni igy egyre bugosabb és bár mondjuk nem működik rosszul közze nincs az officiálhoz hisz ott olyan drasztikus változások mennek végbe 3-4 havonta ami alapjaiban változtatja meg a játékot pl:
Hero rendszer
Siege rendszer (kisseb CH siegek új siege golemek és fortress siegek)
Skill csomagok: kb 20-40 új skill /krónika és a régiek 10% magváltozik
Új területek
vagy nemsokára új fajok.
-
HÁÁLA az égnek 1,5 éva nem kell szemvednem nem működő skillekel és nevetségasen erős/gyenge mobokkal. Attól még minden ingyenes L2 szerver illegális, de tudod 18 évesnél fiatalabnak cigit adni is az csak képtelenség 100%ban (még 50%ban is) felügyelni, igy kapnak cigit ergo a free szerverek is működnek , nagyobb költség felszámolni mint futni hagyni.
A játék havidíjas árfolyamtól függően 2,800-3,400 FT
Regisztrálsz egy ingyenes playNC accot ezzen belül tudsz NCsoft játékokat vásárolni pl: L2 régen ez 10k huf volt ma 200-300ft és egy havi díj előre ennyi. -
Sorbon #61805 Undead mobokra kb +30% damage-et jelent. Ilyen mobokkkal van tele pl. cementery. -
A sima fizikai sebzésedet változtatja sacred sebzéssé, plusz sebzést nem ad, de az arra érzékeny moboknak (főleg élőholtaknak) jobban fáj.
A banner alatti szöveg meg úgy tűnik tényleg igaz. A topik olvasói semmit nem tudnak a free szerverekről, úgyhogy szerintem a téma ezen részét le is lehet zárni. :) -
AC2 #61803 Megtudhák mondani h a holy blade ereje miben nyílvánul meg? Elvileg a szent csapás képességét adja, de én ilyet még nem láttam, h plussz sebzést vagy bármi mást adott volna. -
De asszem spórolhatsz is a befizetéssel, ha először a lineage2.com-on is reklámozott 14 napos trialra regizel és a 14 nap lejárta elöbb befizeted a 15$ és már nem is kell serialert fizetni. -
itt az erről szóló rész újra :) és ezzel le is tudtam mindent -
l2j-ről régebben is volt szó, az l2j csak egy "demó" soha nem lessz olyan mint az eredeti. -
Meg kell venned a kódot és utána havi 15$-ért tudsz játszani.
L2j nem tört ugyan, de attól még illegálisan használod a klienst, amikor csatlakozol rá, C4PTS meg ugye egyértelműen lopott szerverprogram (L2j "csak" lemásolja a szervert, ami szintén illegális).
Olyan L2j-vel meg még nem találkoztam, ami 50%-nál nagyobb mértékben hasonlított az eredetire (elsősorban geoadaták hiánya, mobok elrendezése, néhány bonyolultabb skill szokott problémás lenni). -
LeoKnight #61798 Napokat!
Csatlakoznékk eszemecserétekhez, illetve segítséget is kérnék.
Szeretnék először reagálni az előző hozzászólásra: azért legyünk pontosak! az ingyenes szerverek nem törtek, mint más mmo-kban, hanem legálisak, csak az l2j-vel futnak, egyébként vcan olyan, ami 99%-ban megy, ennyit a nem működőről.
Ez nem reklám. Ez pontosítás.
Azonban, intopic! Járkálva az l2 és a playNC oldalain, csak azt találtam, hogy ahhoz, hogy az officialon játsszak, playNC-fiók kell, azt kifizetni, aztán megvenni a kódot l2-höz, és mindneki boldog.
De ezt nem értem! Először is, elkezdtem a regisztrációt, attól a gondolattól hajtva, hogy nem fejezem be, csak hogy megnézzem, mennyibe kerülne. Erre azt találtam, hogy sikerült csináljak egy playNC-fiókot, nem kért érte semmit.
Aztán a játékok részt böngészve, azt találtam, hogy fix összeg (20 euro talán?) az l2 kód, az l2 Epic Collection (amihez kapsz egy maszkot), pedig 30 euro.
Ezek szerint az l2-vel is úgy megy, mint pl. a counter-strike-vel, hogy egyszer megveszed, aztán mehetsz is online, míg áll a világ? Mert én erősen ezt a benyomást tapasztaltam, míg (még c3 alatt) két barátom az officialra alapozva (akkor még ott lehetett előfizetni) kiszámolta, hogy kb. heti 300 Ft az officialon a tagság.
Amire én is emlékszem, hogy mintha lett is volna ott (a régi honlapjukon) olyan rész, ahol elő lehetett fizetni, és még arra is emlékszem, hogy x idősért xy kedvezmény járt, stb.
Mindezeket figyelembe véve, azon töprengve, hogy váltsak-e officialra, teljes zavarban vagyok, lévén tökéletesen kétségek közt a fizetési metódussal kapcsolatban.
Valaki fel tudna homályosítani, vagy egy linket adni, ahol szépen le vagyon írva a megrendelés, feltételeivel és részleteivel, áraival, stb.?
Előre is köszönöm.