A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
LeoKnight #61798 Napokat!
Csatlakoznékk eszemecserétekhez, illetve segítséget is kérnék.
Szeretnék először reagálni az előző hozzászólásra: azért legyünk pontosak! az ingyenes szerverek nem törtek, mint más mmo-kban, hanem legálisak, csak az l2j-vel futnak, egyébként vcan olyan, ami 99%-ban megy, ennyit a nem működőről.
Ez nem reklám. Ez pontosítás.
Azonban, intopic! Járkálva az l2 és a playNC oldalain, csak azt találtam, hogy ahhoz, hogy az officialon játsszak, playNC-fiók kell, azt kifizetni, aztán megvenni a kódot l2-höz, és mindneki boldog.
De ezt nem értem! Először is, elkezdtem a regisztrációt, attól a gondolattól hajtva, hogy nem fejezem be, csak hogy megnézzem, mennyibe kerülne. Erre azt találtam, hogy sikerült csináljak egy playNC-fiókot, nem kért érte semmit.
Aztán a játékok részt böngészve, azt találtam, hogy fix összeg (20 euro talán?) az l2 kód, az l2 Epic Collection (amihez kapsz egy maszkot), pedig 30 euro.
Ezek szerint az l2-vel is úgy megy, mint pl. a counter-strike-vel, hogy egyszer megveszed, aztán mehetsz is online, míg áll a világ? Mert én erősen ezt a benyomást tapasztaltam, míg (még c3 alatt) két barátom az officialra alapozva (akkor még ott lehetett előfizetni) kiszámolta, hogy kb. heti 300 Ft az officialon a tagság.
Amire én is emlékszem, hogy mintha lett is volna ott (a régi honlapjukon) olyan rész, ahol elő lehetett fizetni, és még arra is emlékszem, hogy x idősért xy kedvezmény járt, stb.
Mindezeket figyelembe véve, azon töprengve, hogy váltsak-e officialra, teljes zavarban vagyok, lévén tökéletesen kétségek közt a fizetési metódussal kapcsolatban.
Valaki fel tudna homályosítani, vagy egy linket adni, ahol szépen le vagyon írva a megrendelés, feltételeivel és részleteivel, áraival, stb.?
Előre is köszönöm.