88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sirch
    Az egy dolog, hogy te látsz egy fullos botpartyt egy katakombában, de peticiózni is szoktad őket? Mert saját tapasztalatom az, hogy akit én eddig beköptem, azzal nem futottam többet össze ezen a szerveren. És mindehhez nem volt szükség arra, hogy naponta 5x írjak petíciót róla, sem arra, hogy haveroknak szóljak, hogy ők is spameljék tele ugyanezzel a jelentéssel a petition-systemet.
  • David2
    I, Doom Heavy, Hps dual, +5con -5str=> 40 con, magas Hp, stun resistance, kis patk
    II, Bw Heavy, Hps dual, +4con -4dex`> 35 con, közepes hp, magas pakt, pdef és atk speed...
  • Giru
    Ez eleggé attól függ, hogy ki milyen jatekstílust szeret.
    Ettől függetlenül a legtöbb BD bluewolf-ban, illetve tallum-ban tolja dual SLSel meg DUAL keshaval. (attack speed)
  • Rorgosh
    Szia! :)
    Ja, nem tudják bizonyítani.. Aha.. Amikor a katakombában ott figyel a fullos bot party és messziről látszik, hogy az. Inkább egyszerűen csak szarnak bele...
    Csak azt nem veszik észre, hogy pont ezzel vesztik el a legtöbb potenciális előfizetőt... Hiszen az újak a trialalatt mit látnak: egy rakás botot, tehetetlen gm-eket, mobot lopó karaktereket és nulla party lehetőséget...
    Grats GM team!
  • Rorgosh
    Nos, tapasztalataim szerint a legtöbb BD Bluewolf heavyt és Dual SLS-t használ B graden...
    Alapvetően azonban attól függ, hogy hogyan játszol vele, milyen partyban. Sok partyban a BD játsza a tank szerepét - bár elvileg nem az -, nyilvánvalóan ilyenkor fontos a jobb védelem és a több hp. Más partykban Demage dealer szerepét játsza, ilyenkor érdemesebb a sebzésre rágyúrni, illetve van amikor gyakorlatilag csak a táncai miatt van ott, nyilván ott jobb a hp-re adó cucc.
    Érdemes lehet azonban kiegyenlített karaktert csinálni - ilyet is sokat látni - amikor BW heavy mellé valamilyen healthes duált használ a BD....
    A dyolással szerintem érdemes óvatosan bánni, és +5-öt valamire ne rakj rá úgy, hogy előtte vagy 100-szor nem gondoltad át...
  • MeoH #62032
    Konkret gm velemeny a mass peticiorol:

Just as a reminder:

Reports do not equal a ban. An account can be reported a million times and if nothing wrong is found in the investigation of the report, it does not even leave a mark on the reported account. It's like that account was never even reported.

The only thing that mass reporting does is waste customer support time.

For an account to be banned... it has to do something wrong. I have read your previous post, and I think it is nice that you stick up for your friends, but honestly an account will only be closed if was intimately involved in doing something wrong.

The GM team is not in the business of closing accounts for no good reason. It is a lot of work to close an account.

If you have a particular issue involving your account I suggest you contact support using the support web page. I will not be able to discuss account belonging to other people here.

Thanks
    ~spam
  • David2
    helo
    BDnek mi lenne az optimális szerelés? Haverral ezen vitatkoznuk, sztem, mivel én support vok, nekem Hpra kell gyúrni, tehát Doom Heavy, Hps dual, +5 con
    szte meg pont ellenkezőleg, minnél több dmgt be kell vinnem a party mellett, Bw heavy, s criticalos dual
    habár én még mindig azon a véleményen vok, partiban és úgyse fogok shotozni, sebzés ígyis úgyis elenyésző marad, de a többlet hp sztem meg qrva jó:)
  • laths
    kábé el is mondtad a lényeget:)
  • Rorgosh
    Csaka szokásos: elb@szták. Egyébbként szerencsére csak egy grafikai bugról van szó, az értékek teljesen rendben vannak.
    A Crit errorok, nos, ugye itt jön ki, hogy az emberek már nem járnak úgy a teszt szerverekre mint régen, így nem is lett normálisan kitesztelve a játék...
    Persze, ha az emberek kapnának normális tájékoztatást, talán nagyobb lenne az érdeklődés a teszt szerver iránt is... De ezt már a C5-nél félrement...
  • xt198
    de meséljetek már mi a tököm ez a sok bug most interlude-ba... vagy most mi van... krit error, nincs semmi a panelba, ékszer eltünik stb. WTF?!
  • Rorgosh
    Nos, én ott voltam a PM oldalán Rune sikeres bevételekor, és azt tudom, hogy ott senki nem obegatott war-os hülyeségeket az allychatbe. Már csak azért sem, mert a legkissebb bajunk is nagobb volt ennél, hiszen a vár bevétele után még le kellett ott nyomni egy bosst, miközben a sleepers és társai ellen hátulról kellett védekezni.
    Eközben írta be Rochoncho a command chatbe, hogy Batman közölte, hogy a sikerre való tekintettel a RM többé nem támogat senkit ostromban. És mivel korábban a RM-nek nem sikerült bevennie Rune-t az NPC-k ellen, így eléggé logikus a következtetés...
    Az meg eléggé furcsa, hogy egy karakter szövetségen belüli klánváltása war-t vált ki, nem? Szóval én még mindíg valószínűbbnek tartom Rune-t mint okot, különösen, hogy utána egyből volt egy kis bemelegítő war, ha csak rövid ideig is...
    Ettől függetlenül: Gratu Rune-hez! :) Bevallom a PN-nek drukkoltam (sajnos a netem szarakodása miatt nem lehettem ott), ott van néhány arc, aki a friendlistemen van... Az IA ally-ról pedig bebizonyosodott az, amit sejtettem... Csak az arcuk nagy, ha segíteni kell, akkor már nem akkora nagylegények...
    És köszi az infókat! :) Ha valamit félreértettem az írásomban, nyugodtan javíts ki! :)
  • Facek
    hétvégi siege rm oldalról
  • Facek
    Nem tudom ezt honnan vetted (vagy csak én vagyok ennyire rosszul informált), hogy mi azért waroztunk a PN-el mert elfoglalták runet =)
    Igazábol mikor ott voltunk giran siegen és ültünk Fantasy meg tudósított hogy pl mennyien vannak runenel a PN meg akik segítenek nekik, elkezdődött a spam az allychaten "WARWARWARWARWARAAAAA" , pár napra rá rájuk is tettük de aztán levettük, akkor kezdődött egy erősebb appleased, behappy, intocables és a többiek ekkor már kezdett kemyén lenni tetszett is mindenkinek :D Eztán lett az hogy a hero váltáskor Fanta lett az Adventurer hero és nem Batman ( azt hogy hogy lett az nemtudom ), kilépett a klánbol belépett a PN-be, ekkor war ment mind3 clanra az allyba (később az anglesrol es a simpleblabla-ról lekerült)
    és ekkor jött be az IA ally. Most hétvégén megszereztük a Rune-t ami annyira nem volt nehéz, merem állítani hogy csak a PN ellen kűzdöttünk a többi csak futottak^^. Ekkor mindenki soe giran (ekkor má másé volt) , szerveződés futunk, giran varon kivűl belűl óriási mass pvp megy buff szünetekkel :D
    Kár hogy bugos volt az a szar-nemtudom hogy az ellent ez mennyire akadályozta- de mikor 2x is bejutottunk a várba az alklán cl-ével trónterembe lépéskor mindenki crit error :/ ez 2x aztán már nem volt esélyünk, tulságosan szét estünk meg kifyogtunk manábol ( tegyük hozzá hogy 1x haltam meg a végére eléggé kifogytak a készleteim 0mp-0cp-pár hp poti :D ). Szoval a LeFaps-é lett végül is Giran de ez nem sokáig lessz így szerintem, igazábol nem tudom melyik a jobb giran vagy rune melyik mit ad stb.
    Röviden ennyi remélem nem lett túl hosszú és hibás :D
  • dartonita
  • ZsuzS
    örvendek
  • dartonita
    Ixys-en anno igen :)
  • ZsuzS
    Grakhur?
  • dartonita
    Koszonom Neked is!
    Ventrillot nem hasznalok,ott hiaba is keresne barki.Ha elintezodott az ugyem es sikerult vegre loginolnom,ugyis ide fogom firkalni az ugyes-bajos problemaim :)
    Jo jatekot,sziasztok.
  • laths
    azt mondta az egyikük,h esetleg media markt,de ő még nem találkozott dobozos verizóval pécsett:)
  • laths
    mindjrát szólok a pécsieknek ventrin h irjanak neked valamit,bár nemhiszem h jelentős különbség lenne a dobozos verzió és a netes cdkulcs közt a dobozos javára,inkább a cd kód nyer sztem... és üdv az offosok közt:)
  • dartonita
    Szia!
    Felreerthettel valamit,en nem azt kertem hogy valaki adja at nekem a retail kodjat,csupan megkerdeztem hogy a foldijeim esetleg birtokaban vannak e olyan informacioknak online boltokrol,vagy nagyaruhazakrol a kozelben/ahol esetleg arulnak/ amikrol nekem nincs.Gamecard-ot ma vettem meg 8k-ert 60napra,szoval ez a lepes megvan,igy marad a dobozos game es code megszerzese.Koszonom a valaszaid,es hidd el a sok free-n eltoltott ev utan az a celom hogy off-on folytassam.
  • Rorgosh
    Attól tartok, erre nem sok esélyed vann :( Ide ugyanis leginkább az jár, aki játszik, akinek van fizetős accountja. Az pedig nem fogja/tudja neked átadni a CD-keyt.
    Emellett azt sem tudom, hogy a már használt CD-key (amihez már tartozik account) átvihető-e más accountra. De szerintem nem. A C4-es retail kódot azért fogadja el, mert a boltokban CD-s kiadásban sok helyen csak az van...
    Szóval attól tartok, a legegyszerűbb kifizetned a 30 eurót a hivatalos oldalon, legalábbis, ha a karaktere(i)det meg akarod tartani. Gamecard-ot pedig szerintem ne vegyél, sokkal jobb az online fizetés, nekem is így megy.
  • dartonita
    Well a hivatalos oldalon 30EU a jatek ara,szoval merem remelni hogy ennel egy picit olcsobban is hozza tudok jutni a kodhoz(allitolag a c4es retail kod ugyanugy megfelel).Kicsit igy is megvisel hogy a 2honapos gamecard utan meg be kell fektetnem hogy vegre folytathassam a karim :)
  • Rorgosh
    Én anno egyszerűen a hivatalos oldalon vettem mega CD keyt, szerintem érdemes megpróbálnod....
  • dartonita
    Sziasztok!
    Pecsi jatekosoktol kerdeznem fokepp,hogy dobozos l2-ot honnan tudok szervalni,mivel a trial verziom lejarta utani reaktivalas (mint kiderult)csak egy vasarolt verzio eseten kapott retail koddal egyutt mukodik.Mivel a budos eletben nem vettem itt semmilyen game-et,esetleg aki baranyai es jobban kepben van,az megdobhatna egy pm-el.Koszonet.
  • Rorgosh
    Nyugodtan elmondhatod... Én csak abból indultam ki, hogy Ecla1bur általában pár szinttel felettem volt, és hát az én jelenlegi szintemet vettem alapul... (Ami még nem 66, de azt most hagyjuk.. :) ) Viszont azt is tudom, hogy Radir is csaka valamelyik napon érte el az 58-at...
    Sajnos most eléggé rossz a netem, csak fórumozgatásra jó, játékba be sem tudok lépni.. :(
  • GamerAdams007
    :)
  • xt198
    igen igen, wtb :) sry
  • VipJoco
    talán szerintem is, de ne én mondjam el hogy jóval kisebb
  • Rorgosh
    Akkor ami úgy eszembe jut: A szerver indítása után sajnos a legtöbb karakter nem teljesen legális játékkal alapozta meg pályafutását, így néhány klán, különösen a RM hamar az élre tört. Ebben az is segítette, hogy az egy tudatosan szervezett klán volt, szinte csak pvp és support karakterekkel.
    Hamarosan két fontosabb pvp tábor alakult ki, az egyik a RM a másik a Sleepers/Lefaps köré szerveződve. A kezdeti időszakban egy ideig ez egy kiegyenlített volt a helyzet, azonban a RM tábora nyitottabb volt a lassabban felfejlődő klánok irányában, így az erőegyensúly lassan felborult.
    A múlt héten a RM tábora szétszakadt, mivel a RM és a Patanegra között - a tábor két legmeghatározóbb klánja - háború tört ki, gyakorlatilag Rune birtoklása ügyében. Erre a Patanegra - mást nem tudván tenni - átállt eddigi ellenségeihez, míg a RM tábor többi klánja jelenleg igyekszik újra megtalálni a helyzetét a szövevényessé vált szituációban.
    Excla1bur (Phonexknight) a sleepers tagja, míg Giru, Dita és jómagam a LoD tagjai voltunk - egyike azoknak a klánoknak, amit a Sleepers legjobban gyűlöl. Most elhagytuk a LoD-ot, mivel a klánvezetés inaktívvá vált, és széthullott körülöttünk a klán.
  • Rorgosh
    Lehetne akár A grades cucca is... Amúgy nem leszólni akartam, csak megjegyeztem, hogy a viselt cucc nem biztos, hogy pontosan elárulja vislelője szintjét. Ha B-s cuccot hord valaki, akkor az annyit jelent, hogy valószínűleg lvl 52+ szintű. Radír-ról pedig tudom, hogy még nincs 60, ha jól emlékszem, talán 58-as. Excal1bur pedig talán 66...
  • Sanca
    Valaki irhatna egy kis franz tortenelmet, meg hogy mi most a politikai helyzet, hogy alakuld az ki es ki kivel van, mert eme infok hianyaban elegge uncsi a franz kommenteket olvasgatni.
  • GamerAdams007
    wtb, nem?
  • xt198
    wts gathersw! :o
  • GibboRamone
    BOTRANY!!!
  • VipJoco
    Franz-on kockuló emberek belepték a forumot, de csak a vita magy!
  • pharao
    "Más kérdés, hogy te a 60-as szintek közepén is B grade-ben mászkálsz"

ööö Hányszor kell meglépnem a 60-at? de figy az már gáz, ha 60-asként nem kapok penality-t az A-s set miatt? figy, szóval ahogy 60-as lettem, meg kelett volna vennem az A-s set-em és már 60-tól rajtam kelett volna lennie o.O? Taníts mester!
  • VipJoco
    Más kérdés, hogy te a 60-as szintek közepén is B grade-ben mászkálsz

Ez lol!!! miben legyen? no grade?
  • pharao
    Én is akarok PVP-t!!! Este 8-9 körül leszek ingame, PM-eket várom, szeretnék valakit elagyalni az Elderrel!! Ha szoros lesz a hejzet, akkor segítségül hívol ádász ellenfelem és riválisom SSKY-t! Félelemben tartom fél aden-t lvl 35 alatt!! Féljetek mert nem menekülhettek Homonkulus csapásaim és szálfa heal-jeim elöl!!! MU-HA-HA-HA-HA (halálkacaj, aki nem értené ><)
  • Rorgosh
    Aha. Szép mese. Kár, hogy nem igaz. legfeljebb úgy, hogy ImMO épp előtted érkezett ki, és még nem hagyta el a spotot. Ilyen meg van. Pech, de tényleg van ilyen.
    Persze, Norb elől se futottál. Soha. Éedekes, ő másképp mesélte. És valamiért ő hihetőbb mint te. Már meg ne haragudj.
    Radir, meg még a közeledben sincs szint ügyileg, higyj nekem. Más kérdés, hogy te a 60-as szintek közepén is B grade-ben mászkálsz, ő meg 6-8 szinttel alattad teszi ugyanezt. És ő sem port spot kempelős fajta, persze más kérdés, hogy azonnal utánk mész, és még nem hagyták el a spotot. Vagy te épp akkor érkeztél kinyírására a spotra, amikor Briggel épp kiportolt újra?! Ki is kempelt ott?
    Mert tudod, téged már láttalak kempelni, őket meg ismerem annyira, hogy nem tesznek ilyet, hacsak nem épp akkor érkeztek ki...