88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• malter
    és ha több éve játszik,nincs semmi ismeröse aki tudná hol lalkik stb?offon ilyen dolgot csinálni lazán megér 1 verést(ha magyar eggyáltalán)
  • mAilkaEVO3
    omfg omfg omfg :/ buzzd :( akkor azért kaptam egy üzit este msn-en hogy ha tudok beszéljek veled és nehogy megvegyem Alt0id 78as prophetjét:S mocskos köcsög...
  • ZsuzS
    ohh sajnálom :(
  • Sorbon
    Hogy lehet egy ember ennyire szarházi??? Mocskos féreg....!
  • GAthersw
    De...
  • GAthersw
    Azért nem olyan régóta, egyáltalán nem is tudom, hogy vehetett be az ICA egy ZeroHouros idiótát? Ez nem az a gyerek Ilu amelyiket lefrapsoltuk botozás közben?
  • Sámán
    Durva...
    Egy biztos... Eléggé életszerű...
  • GamerAdams007
    uhh bazz ez gáz... ez főleg olyantól szar aki klántásrad 1-2 éve, és "bízol" benne...
  • xt198
    hát ez..... ://
    ez egy kibaszottnagy patkány dolog volt tőle!
  • Szekijoe
    Annyira nem titok, én buktam el az össze boss ékszeremet (mind at 5öt).
    A történet annyi, hogy csináltuk az ee competitiont(olympia) közben látszott hogy a HE olympia is megy. Az ee-t befejeztük nem volt enemy odaadtam shanwaynak az ékszereket mert gondolták bepróbálják az sps oly-t is. Ott fel volt írva enemy ezért feladták. Visszaadta a cuccokat) De közben rám pmezgetett Alt0id (régóta ICA-s) hogy kellene neki mert nyomulnak. Ott volt a monumentnél full draco setben klántárs, gondoltam fasza hátha sikerül nekik áttradeltem (Notavita TAG ellenőriztem) gondoltam kajálok nézek kis filmet, aztán visszakérem. Mire vissza taboltam csak az volt olvasható clán cheten hogy Altoid lelépett Anunymusorknak az antharasz fülesével meg még pár cuccal. Nah akkor akkor ált meg bennem az ütő. Amit tudott azt begyüjtött És azt mondják, hogy az igazi Altoid volt, aki évek óta játszik(nem törték fel az accát, nem név scamm) csak abba akarta hagyni és gondolta összescammel egy kis zsetont magának. AZ ilyennek kellene eltörni az kezét.
    Ennyi a story
  • Sámán
    Milyen balhé? Vagy ez is amolyan bennfentes titok?
  • Sorbon
    Fasza ez még hiányzott
  • gwenhyfall
    kösziköszi
  • xt198
    o.O
  • phalanx
    uhh eléggé eldurvult a helyzet, így már nem is olyan vicces :/
  • phalanx
    haha megint botrány van az IC-ben? ejj és én mindíg lemaradok róla
  • ZsuzS
    miben?mármint mi a konkrét kérdés? :D angolul tudsz?
  • pite
    WTF?

Kamael quest PTS-en?
    Off fórum
  • Jaffa 2843
    tutiszáz, nekem eddig még a login se jött be már criticalt dobott most meg frissitettem oszt jo lett
  • mAilkaEVO3
    jah herohoz még anyni hogy a nobles quested is kész van :P
  • mAilkaEVO3
    szio nem hero gy lehetsz hogy 76/75 vagy és az olympian megvan a 9 fightod és a te classodban neked van a legtöbb pontod :)
    Subquest:
    ezt csak eccer kell megcsinálni cabrio+TOI 3,8,11 +baium + 1-2 item GC és AL ből. és ha a subod is 75 lesz akkor automatice felvehetsz még egy subot. többet nem kell már quest .
  • daemonervosa
    ez mennyire biztos?
    csak mert nem akarok meglepodni egy wininstall utan, hogy hoppa megis rakhatom fel a 32bitest
    :)
  • Monoton
    hali

kérdésem hogy lehetek hero

illetve sub class kerdesek

ott vagyok caabrio leolesenel akkor csinalhatom az elso sub classt es utana meg kell bar bosst olni
    de azt azert hogy a tobbi sub classt tudjam csinalni?

dejolenne egy leiras :)

elore is thx
  • Jaffa 2843
    hmm..
    az Interlude az müxik 64biten..
  • dartonita
    Boldog szulinapot Gwen!

Mailka:ha ugy alakul hogy huzamosabb ideig csatlakozom sh nepes taborahoz,arrol ugyis tudni fogsz,koszonom lelekemelo szoid :P
  • jack crever
    bárki segíthet
  • Looooser
    Írd ide itt is tudnak tanácsot adni...
  • Mardwollk
    :)
  • daemonervosa
    ajjaj, akkor asszem nemrakok ensem 64bites wint az E6600 ra :(
    pedig mar ugy vartam :(((
  • jack crever
    kérem valaki adja meg az msn címét mert mmmit nemtudok az egész játékról és kéne egy kis segitség
  • Jaffa 2843
    fene beléjük
  • xt198
    lehet a vistán elindult, de gondolom a 64bites támogatást xp-re értették :o
  • Jaffa 2843
    konfig:
    Intel C2D e6300
    ASUS P5B
    ASUS 8800GTS 320mb
    2x1Gb A-Data 800mhz

de a régi konfigomon sem indult el 64bites XP alatt, szal..
    az egy a64 2800+, 6600gt, 1gb ram, asus k8n volt

az L2 FAQ-ba van hogy nem támogatja a 64bitet, viszont 64bites vistan meg elindult, ugyhogy istentudja mibaja van :D
  • bobbii
    a proci amd v intel? mert amd-nel nem art hozza ijen cpu optimizer (ami toltheto az amd.com-rol), intelhez nem tok hozzaszolni :)))
  • Jaffa 2843
    Hi all!

valaki meg tudja mondani, hogy miért nem indul ael a game 64bites XPn?
    esetleg ha tudtok rá valami megoldást jo lenne :D
  • AC2
    Vazze, nem mondtam h a palának kell a full plate armor. A Bladedancernek kell egyébként. Ja és thx a választ (és mindneki mástól is persze)
  • Gordis2k
    Hát igen kicsit kurvanehéz elaludni ha 3 napig reggel 7 ig melozól aztán hazajössz elájulsz 1 ig alszol és az istenért nem tudsz elaludni este:( fasz kivan..
  • mAilkaEVO3
    jaja elvileg ugyvolt, hogy 11 kor hív és talizunk de látod.. nah mind1 +1 PK lesz sztem :P:P
  • gwenhyfall
    Te is várod? Én is de nem jöööön...
  • mAilkaEVO3
    te mijegyikomat irogacc hajnali 3 kor ?
    11 elmult VÁÁRRLLAAKK :(( szamét :P