A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Annyira nem titok, én buktam el az össze boss ékszeremet (mind at 5öt).
    A történet annyi, hogy csináltuk az ee competitiont(olympia) közben látszott hogy a HE olympia is megy. Az ee-t befejeztük nem volt enemy odaadtam shanwaynak az ékszereket mert gondolták bepróbálják az sps oly-t is. Ott fel volt írva enemy ezért feladták. Visszaadta a cuccokat) De közben rám pmezgetett Alt0id (régóta ICA-s) hogy kellene neki mert nyomulnak. Ott volt a monumentnél full draco setben klántárs, gondoltam fasza hátha sikerül nekik áttradeltem (Notavita TAG ellenőriztem) gondoltam kajálok nézek kis filmet, aztán visszakérem. Mire vissza taboltam csak az volt olvasható clán cheten hogy Altoid lelépett Anunymusorknak az antharasz fülesével meg még pár cuccal. Nah akkor akkor ált meg bennem az ütő. Amit tudott azt begyüjtött És azt mondják, hogy az igazi Altoid volt, aki évek óta játszik(nem törték fel az accát, nem név scamm) csak abba akarta hagyni és gondolta összescammel egy kis zsetont magának. AZ ilyennek kellene eltörni az kezét.
    Ennyi a story