88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Rorgosh #62728 Szia! :)
Nos, ez ennél jóval összetettebb probléma.
1. Sokat számít a szerencse. Néha van full drop, de eléggé ritka. Partyban erre - a nagyobb leölt mob mennyiség miatt - jobb esély van.
2. Sokaknak - nekem is - van kis alt karija, ami viszont jobban felszerelt, hiszen alapból a régi levedlett felszerelésével kezdte... Vagy épp a klánja támogat meg néhány embert normális felszereléssel...
3. Sajnos valóban sokan vásárolnak adénát, de ezzel nem tudsz mit kezdeni. Viszont ettől még mindíg tudsz rendesen játszani. -
Flymi #62727 Én is így voltam vele...Csak nekem a klán adott cuccokat.. Erről jut eszembe:
Szösszenet majd következő hónapban visszaadom a cuccaidat csak lejárt az accom és ebbe a hónapba nem hosszabítottam meg
Amúgy a "newhope" klán végleg megszűnt? -
A hetedik karimat már nekem sem volt nehéz top c cuccal megdobni...
-
Mindenki aki olyan cuccokal van, vesz adenát! Ezzel a játékal nem egyszerű +ba menni. -
Most őszintén ez hogy lehet hogy 30as vagyok egészen a játék eleje óta gyűjtöm a pénzt plusz van crafter törpe is ami gyártya a dss-t és jön abból is valamennyi zseton, de egyszerűen olyan emberekkel futok össze akiknek már d-grades armorjuk van minimum top d-s fegyóval, sőt van akinek +7 meg kitudja mennyire van felpluszolva. Most vagy én baszok el nagyon valamit de nekem van majdnem 400ezer adenám 30as szinten shadow weapon-t használok mert nincs d-gradesem és no grades armorom van. A törpe meg ugyan gyártja a dss-t de nincs rajta olyan úber állat nagy haszon még úgy se hogy van amikor 20adena /dss áron tudok ezreket eladni. Szóval a kérdés mit rontok el hogy nincs semmim szinte ? Mindenki botozik csak én nem ? Vagy vesznek aranyat ? Mert azt ne mondjátok hogy ölni kell mert éjjel nappal délután és reggel és állandóan csak ölök és SS-t nélkül ölök lvl 15-ös szint óta szal még azzal se megy zsé minuszba. -
Rorgosh #62723 Sziasztok! :)
Igyekszik az ember.. :) (akarom mondani sötételf.. :) ) -
Köszke!!
-
Tomy Lee #62721 Megyek Franz-ra!Köszönöm:)
-
medog #62720 kösszönöm szépen a választ:D -
Rorgosh #62719 Szia! :)
Rossz hírem van: tudtommal nincs.. :( Viszont egyet se aggódj, hamar belejössz majd.. :) Ha pedig megkeresed a többi magyart, akkor szerintem mindenki szivesen segít... -
Rorgosh #62718 Szia! :)
Magyarok SZVSZ minden szerveren vannak, de a legtöbbünk két szerveren tömörül: Siegehardt (2-es szerver) és Franz (10-es szerver).
A Siegehardt amerikai idő szerint megy - ez tulajdonképpen csak ostromoknál számít, míg a Franz közép európai (vagyis hazai) idő szerint. A Franznak - mivel közelebb van - jobb a pingje, viszont nagyobb a leterheltsége. Bot meg mindkettőn van bőven.. :(
Én a Franzon nyomom.. :) -
medog #62717 hello! igazábol ma kezdtem el jácani a lineage 2-ővel, és azt szeretném megtudni h van e magyarítás hozzá.?!
-
Tomy Lee #62716 Nah megvettem a digital download-os verziót és itt tartok a server választásnál.Melyikre menjek?Hol vannak Magyarok?thx -
Rorgosh #62715 Szia! :)
Ok, csak bátran! :) Ha épp nem lennék bent, próbáld később... Eléggé sokat szoktam bent lenni.. -
Köszi szépen akkor este kereslek -
Rorgosh #62713 Szia! :)
Bot: olyan karakter amit nem egy játékos, hanem egy program irányít, függetlenül a játékos jelenlététől. Szóval ha fut a walker, akkor bot. -
Rorgosh #62712 Szia! :)
Hát, kb. csak a Franzon van olyan 30 magyar játékos, legalábbis akikről már hallottam, és jelenleg aktívak... Csak olyan 10 klánba szétszóródva.. :(
És persze bőven lehetnek még olyanok is, akikről mégcsak nem is hallottam...
Még valami: a munka neked ennyire árt?! :) ^^ -
Rorgosh #62711 Szia! :)
Ha klánt szeretnél, este a szerverkarbantartás után keress meg, szólok a klánvezérnek, hogy vegyen be...
pm: Biehielle
A klán a Thousandsons. Nem magyar klán, de vagyunk benne néhányan magyarok. És a főnök nótorius raid szervező... -
Monoton #62710 kicsit pöröghetsz mostanában :D -
Most már én is ide írom, jó pár embert megkérdeztem már de eddig senki nem nagyon tudott érdemben segíteni. Szal tud valaki abban hogy a Franz szerverem lvl 30as Rogue karakteremmel klánt keresek (karinév SzemelyiTest0r) már jó ideje próbálok klánt találni de akit mondtak nekem privát üzibe vagy nem válaszolnak nem tudom miért, vagy nem online-ok soha. Szal ha valaki tud helpelni pls segítsen. -
olyan sok? nemtudnék 20-nál többet felsorolni....biztos a többi a kensiben van meg szanaszét -
kb 50-60 aktiv magyar játékos van akiről tudunk és pár akiről nem. -
En aktiv jatekosokra gondoltam...
-
Flymi #62705 hopp az lemaradt, hogy melyik szerver 
Sieghardt -
Jaj itt is egy kérdés:) A sieghardton játszottam most szünetelek. ÉS TUDJA ÉS TUDJA ÉS TUDJA mindenre tudok válaszolni!! -
MICSODAAAA??? Már , hogy a fenébe nem lenne ne viccelj minimum 100-150 klán van ami szivesen bevene de elmondom ha akrod beveszlek valamelyik alt klánomb)::) Sőt akár a RisingSunt is elintézem neked:)
És igen kb 200magyar van akiről tudok és ezeknek a fele minimum aktiv játékos irjak neked neveket?:) simán irok neked 100+ játékost fejből még aktivakat is nem is keveset és csak olyat számolok aki velem együtt játszot vagy halotam rola huzamosabb idejig. Pld: a risigsunban élete fénypontján 80+ aktiv létezi játékos volt altok nélkül és már akor is játszotak más szervereken magyarok:). -
200 magyar jatekos?
-
Sorbon #62701 Melyik serveren játszol? Ezt azért jó lenne tudni:) -
Flymi #62700 Hy all! Az lenne a kérdésem, hogy lenne-e olyan klán aki bevenne egy 38as Elven knightot. SWS lesz belőle.. az account most inaktív de következő honapban (júniusban) fogom meghosszabbítani.
Ha van olyan aki bevenne az pls írjon privát üzenetet!
Thx!! -
integrált ludak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
oltáss :DDD -
a sima L2 az a sima L2 az interlude meg az interlude. Levezetem azért.
Az L2=Lineage2 egy kb 3 éve futó játék aminek folyamatosan vannak folytatása ennek a legújabb rész az Interlude amiben uj mobok vannak amiket ölni lehet egy sziget tele ludakkal erre utal a neve inter mint belerakot integrált röviditése lude az meg, kérdő modban a hatás fokozásáért jelzi a ludakat tehát Interlude= Integrált Ludak a játékban vajon? Más külömbségről nem tudok.
Idyll Ez már a kinőt verzió!!! És látod Gwenynek pont jó és hát ez a fontos;) -
az interlude aza C6 (cronicle) azaz egy újabb fejezet :) -
PhoenixKnight #62696 L2 interlude az 1 priv szerver.... -
Definiáld, mit értesz "sima L2" és "interlude L2" alatt. -
Mi a külömbés a sima L2 és az L2 interlude között? -
Nem is kell:D Pont így jó 

-
Mondanám, majd kinövöd, de egyre kevésbé látok rá esélyt
-
hát lol :D
nemvoltam 4 napig, de látom zajlik z élet! :P -
látom zagyadra ment a munka nevű ojjektum jómunkásember :D -