88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Tenyleg Nethy, te amikor nagyvisszatertel a regi BD-t vitted tovabb vagy valami ujat? :D ... bar inkabb ugy kerdeznem mennyiben valtozott a fejlodes azota hogy nem igazan jatszok (C1 XD) -
nah, izé szóval azt akartam írni hogy ennek a destronak csak egy baiumja van és annyi az egész, mégis milyeneket üt :D -
öhh...egy baium (tudva hogy orkor nyakig van tömve mindennel) ilyen criteket.....hukk...
azzal a tőrrel micsinál időnként azt nemvágom. -
Hirtelen felindulasbol majdnem befizettem az accomat, de aztan megsem :D lvl0rol xd -
Senki se irta, hogy wart akarunk kuldeni. En csak azt nem ertem, ha ti se kuldotok, akkor miert van az allando baszogatas. ennyi :)
Amugy nalunk is csak under attack van. -
bobbii #63163 mijen procid van ? amd v intel? amdhez van ijen cpuoptimizer nevu csodaprogram... azt tedd fel mindnekepp utana nem szokott problema lenni, intelhez nem tudom van e ijen, de bizta lesz -
eloim #63162 Halihó mindenkinek!
Korábban vki azt írta hogy az L2 Vista alatt is megy. Én próbáltam már a 64 bites Vistat és a 64 bites XP-t is, de egyik alatt sem futott a game. Igaz ez kb 2 hónapja volt... Van vmi beállítás, amivel mégis működhet Vista alatt? Vagy azóta már 64 bitesen is fut az L2? -
PhoenixKnight #63161 5letem nincs hogy kapott e bannt de 5-6 nappal ezelött elbucsuzott és kilépett a klánbol ... Lehet hogy vki azt hitte erre hogy bann de lehet hogy tényleg bannt kapott. Életembe 2szer láttam a srácot .
Felölem küldjetek ránk wart ... Mi ugyse fogunk mivel 1 war sincs nalunk -
Egyszer mondtam már igazat! Vagy legalábbis azt hiszem, ja nem csak azt hazudtam , hogy egyszer már mondtam igazat. Ellenben: a kivétel erősiti a szabályt
symbol of the sniper : Creates a field of force to maxmize Bow Mastery. All toons will be affected in the field of force; the effect will disappear outside the field.
Bow Attack Dmg increases by 10%-15% based on force count, accuracy by 10
and range to attack
-
Rád nem könnyű azt mondani h igazat mondassz de ha ezuttal igen, akkor megkoszonném. :D -
Kicsit felfordult a gyomrom... -
Semmi nincs benne szerintem se, ha war van. De nincs! -
ez alap
engem hányszor öltek meg mikor farmoltam...
és mind1 h. 5-en voltak, 20an voltak, vagy csak egyedül, leöltek a francba... mondjuk ez fordítva is igaz :P nagyon sokszor mentem notoékkal pvp-zni :S -
Bie, erre csak annyi, hogy Smoky (ha nem igy irta a nevet sorry) bannolva lett botozasert. Es ezt az infot sleeperses klantag mondta. -
PhoenixKnight #63154 Sztem semmi rossz nincs benne ha az ellesnéegt baszogatod hisz azért ellenség :D engem is szoktak szivatni -
Ez iiiigy van :D De ettol mi meg nem kezdek el baszogatni semilyen "ellenseges" klantagot, csakazert mert ő épp egyedül expel valahol, mi meg 5en megyunk partyzni valahova. És szerintem itt a kulonbseg.... -
bobbii #63152 en erre aztmondom fejetlenseg barhol elofordul.. nalunk is :))) el is buktuk a varat, de ijen a jatek :))
a lefaps tortenet leiras vegerol sztem meg csak annyi hianyzik hogy: "es igen ma tobb klantarsunk is betoltotte a 12. eletevet" ... :)))) -
PhoenixKnight #63151 Én éppen a multkori gludio siegre gondoltam " ellenség segitése" cimen.
DE msot komolyan mit vártok hogy nem lesztek ellenségek amikor elfoglaltok 1 várat a mi oldalunktol? Nem voltam ott azon a siege hétvégén de ha jol emléxem akkor volt giran is amit IA elvileg tényleg nagyob elrontott -
Jakudzanak valoban azert ment war, mert egy jobban szervezett siege kapcsan a mi allynknak sikerult elfoglalni Diont. De nem az ellenségnek segítettunk, hanem azert reggeltunk, hogy magunknak foglaljunk várat. De ott se ők kezdemenyeztek a haborut, hanem az IA-nak nem tetszett, hogy elbalfaszkodtak a siege-et. Arrol meg nem mi tehetunk, hogy nalatok fejetlenseg volt, de ugylatszik ezert is a masik klan a hibas. -
PhoenixKnight #63149 5letem sincs hogy a Great sword miből jött még anno de a BW heavy set aza volt leaderé volt aki abbahagyta a játékot . Az hogy adtak nekem ien cuccokat nem feltétlenül utal arra hogy veszik az adenat mindannyian . Biztos van köztük aki veszi . ( mint minden klánba van)
Azért vagyunk talán háboruban mert ellenségnek segitetek siegen vagy pl elfoglaltátok Diont .
1ébként sztem Franz helyzete megfog változni nemsokára. Van egy olyan érzésem hogy vki hátbafog támadni minket. IA vagy BH :)
Ti is kezdtek gyarapodni ( LesPenguins klánba joarcok vannak ;P ) -
ehh?
-
OMG!
ORCS ARE OVERPOWERD!!!
PLES USE NERFHAMEMR!!! -
Rorgosh #63146 Szia! :)
Miért is vagyunk háborúban?! Mert ez nekem nem világos... Ugyanis a LoD allyából való kilépés után a Thousandsons semleges lett (mitöbb, az ally ideje alatt sem volt hadban veletek).
A Jakudza az allytársunk, ez igaz, de ti akkor is szívóztok, ha közülük egy sincs a közelben... Amúgy, ha jól sejtem, nekik is ti üzentetek hadat, mert amúgy ők is eléggé távol álltak a RM-től...
És persze a nyílt pvp-t persze nem szokásotok felvállalni... Az én esetemnél is, miután a necro summont hozott, egyből leléptek..
Amúgy is érdekes, hogy eléggé sokat látom botolni klántársaidat (felismerem a botot ha látom), vagy ha az ember megkínál egy klán nélküli botot, akkor klántársaid meglehetősen hamar megjelennek...
Szóval érdekes ez - bár én már, ha jól emlékszem, felvetettem már neked, hogy miből futotta a klánodnak a támogatásodra... -
PhoenixKnight #63145 ha jol tudom ellenségek vagyunk( klán vs klán) szoval nem tudom miért csodálkoztok ha klántársaim szivatnak. ( HB nek 2 odlalas háboruja van /volt Jakudzával . -
10% p atac és 10 acuracy warefare szerint. Az off oldal forumon a linkelt videoban +100rangere lő a srác és mutatják hogy 3 force=10% 4= 11% 5=12% es 8 force a max tehát 15%p atac az acuraci es a range nem valtozik 30 percenként 2 percig. -
10% p atac +100 range -
Nekem tegnap volt ugyan ez. Tanjanak segitettem meglepni a 69et, erre jott egy necro es bekiallt kotozkodni. Es senki nem volt a kozelben csak mi. Makom csak annyi volt, hogy o most nem vallalta be a PKt, es hiaba verte le a HPm, a Doom Lord meg a Falibatik nem jutottak olyan kozel, hogy bajom legyen belole. -
Orkor után szabadon
-bár tök gáz, h orkor ennél is durvább
-meg, h istenbuff és istenskill nélkül is ilyen 1.8K -t critel loltitan4 -
Sanca #63140 Nem ekkicsit, nagyon, sot, meg mindig jatsszuk.:) Azt nemsokara vege a sulinak, es gogo lvl 80 allysniper. Tudja vki hogy mennyi %-ot dob az? -
csak le van maradva kicsit :D tudni kell róla hogy ő meg sanca játszották együtt anno a zonca nevű karit, talán még aimfult is ekkicsit^^ -
Rorgosh #63138 Szia! :)
Kedvenc klántérsaid akkor is rászállnak az emberre, ha az nem segíti az elenségeiteket. Múlt hétvégén VoS-ban partyzom egy necroval a klánból, és legfeljebb annyit segítettem, hogy az egyik allytársat (akik amugy nem állnak veletek hadban) felbuffoltam. Ettől függetlenül klántársaid elkezdtek ránkszállni..
Csak amikor a necronk megidézte a summonját, akkor gyorsan leléptek...
Szóval azért csak érdekes ez...
És persze azért arra vigyáztak, hogy nehogy ők nyomjanak le (volt agro mob is ami elvégezze a piszkos munkát..)
Ezek után azért ne csodálkozzatok, ha az ember egyáltalán nem titkon a RM-nek drukkol... És ha kérnek, kapni is fognak buffokat. -
Gief sokmillio adena plx
-
Chear #63136 :D -
Chear #63135 Szia!
Én nem vonom kétségbe, hogy nálatok is lehet magyar partyval fejlődni. Csak szeretném, ha nem mindig csak az SH és Franz lenne megemlítve az ideérkező kezdőknek. Bizony már a Teon is reális altaernatíva lehet, ha valaki magyar klánt keres magának. Szerencsére mostanában érkeznek is új tagok, így már több, mint 15 aktív játékos van a klánban.
Üdv.:
Chear -
Létezik egy módszer amivel meg lehet csinálni de állítolag az ncszoftot idegesiti a dolog azért ha kéred beteszem ide!
lehet alszok egyet előtte végre.
-
Na szóval még mindig nem kaptam választ: hogy is lehet működtetin a G gombokat L2 őbe ? Csak mert nálam mikor elindult az L2 a gameguard bezárja a progit ami van hozzá. -

-
Sanca #63131 Hat, egy kicsit ki van szinesitve a sztori, de ha valaki nagyon elvakult akkor igy is nezheti. IA meg TT harcolt X ellen, mikor egy Baium es Lilith raid miatt Bat is joinolt hozzank, es igy megalakult a tri-ally. Amikor meg Syndicate nem harcolt X ellen, csak IA meg TT, akkor kb egyenloek voltak az aranyok, amikor Batek joinoltak, onnantol fogva X nem rugott labdaba, szimplan azert mert igy szambeli folenyunk keletkezett. Szoval az igaz hogy RM bealltaval fordult a kocka kiegyensulyozott eroviszonyokrol az imballancedre, de nem azert mert ok voltak a 3 ally kozul a legerosebbek, sot ha rangsorolnom kene, talan Syndicate volt a leggyengebb, de nem szembetunoen. -
fr0z3n #63130 Vazz ez milyem gáz SA: Ha betalal olyan mint a paralyzes és nem tudom sebezni a mobot lol..
-
PhoenixKnight #63129 Ally cov az sima cov csak Oveerlord csinálja az egész allynak