88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Nemtudom milyen lejátszót használsz de mindegyiknél van "hangerő" gomb. Ha azt minimumra lehúzod nem fogod hallani a zenét. Tudom újdonság erejével hat de ez már csak igy műkődik.
  • Gumbo
    Hát inkább mint ezt
  • xt198
    ja bocs :S
  • Sorbon
    Szánalmas, pvp közben elejétől a végéig tolja magában a potit botból.....
  • Sorbon
    Semmi gond Gordi de azért nem linkeltem SG-re mert csak félkész állapotban van, csak azért raktam fel mert Cereal 5 percenként cseszegetett hogy látni akarja......ha elkészül visszatöltöm és linkelem.

U.I: Gumbo megnyugodhatsz nem ez a zene marad benne, minden videónál más zenéket használok. A kedvedért kizárólag magyar népdalok fognak alatta szólni
  • MeoH #63203
    Ryurik nem supermant hasznal hanem nostromot. Olyan 0.01seccel spamolja cp potit folyamatosan, 1 gombnyomasra, hogy orom nezni...
  • PhoenixKnight
    Lool GG Zasada 2,5k dmget adott demonicSoulnak aki hero UD ba volt és 78 as DA ja és volt rajta PoF +deflect arrow
  • xt198
    mi a superman? :(
  • Chryst64
    fizetos, vagy valahogy fel van torve?
  • Chryst64
    lol most te hasznalsz supermant?
  • Gordis2k
    Csinálj egy listát "ezt szeretném hallani a videókban cimmel".

Mailka: Te meg PVPKSER vagy az tuti mocskos DarkElf.

Valami iszonyat jo volt, főleg annak tudatában, hogy ryurik fő botter állat is ott volt. Röviden:

Kimentem FoD ba enemyt keresni SPS en meg is találtam ezt a faszt... 3200mana volt mire meghalt úgy hogy 2 m krit is volt és azért halt meg mert elfogyot a cp poti... na de mondta, hogy viszajön ne fussak el... visszamentem necrora váltottam mert gondoltam ugyis 10 en jön, mert ugy szokta. De kivételesen csak egy bdt hozott, bekapta a feart addig kinyirtam a bdt low volt 1 vortex 2 nuke. Futott a pöcsfej én meg anchor:) és beirtam : If you surived the next 20 sec u win:) egyonlőttem 3 lövés volt iszonyat mit tesz a Superman PVP funkciója.. na mindedj HSben már 8 an jöttek rám és 1 gladi 7kt skillezet belém...

igen tudom , hogy a mindedj nem dj de én igy szeretem.
  • mAilkaEVO3
    sps pvp?:) +10 for the sagittarius OMG :P csak viccelek :D kurva jóóóvolt:DDDD
  • Gumbo
    hát jó de legalább ne ilyen gagyi poprock :S
  • xt198
    lol xD
  • Gordis2k
    Nem tudom én ilyenre nem figyelek, de csak, hogy tudd a nagy boxolok is ugyan azt a zenét használják néha évtizedekig!! Lehet neki is ez a terve ez lesz a névjegye. Biztos ami biztos feltettelek a kapd be listámra;)
  • Gumbo
    Minden videója alatt ez a zene megy?
  • Gordis2k
    Ja előre szólok aki lovagol az and-en az automatikusan bekaphatja köszi.
  • Gordis2k
    Bocsi Sorbi de szerintem kurvajó volt és igazán pazar SPS pvp ezért belinkelem bocsi.

PVP 3 vs 10
  • Akhi
    Huncsuzlee jelenkez vetel fontos!
  • Akhi
    aden korul meg ivory korul nezd meg (aden korul 45-48 herbes,ivory korul 45-47 herbes,ivory folot 50-54 herbes
  • Erotikus
    Tudtok ajánlani valami franko fejlodos hejet ? katakombaton kivul 47es jo eros torp vagyok:)
  • Looooser
    akkor vissza teszem a C!-et és keresek vmi 1x-es ratest...
  • PhoenixKnight
    AoBA t a klántárs a törpjéről szedte le.
    Behappy volt tuti. De 1ébként ellenség ügyileg sleeperst tudom csak 100%osan. De elvileg HB ugyanaz emg srácokat is ugy láttam beszélni rolatok hogy ellenség. Szerintem hagyuk ezt a témát :)
  • mAilkaEVO3
    tuti rányomtál a belépés gombra?:DDDDDDDDDDDDDDD

kk majd keress meg pls ha leszel .D
  • Gordis2k
    MAILKA nem lép be ez a fasz MSN, amugy melózok jaja holnap után reggel 6 ig. A videó asszem fent van a warefare oldalán sanca.
  • Sanca
    Koszi az infot. Erre a videora tudsz linket adni? Nem tulsagosan vagyok otthon a hivatalos oldalakon.
  • Nethyrrea
    a bdmet vittem tovább, bár elég nagy gondot okozott hogy a betört A grades dualomat valahogy helyettesítsem (volt egy szar B grades dualom amit még quit előtt vettem csak úgy sebtibe), asszem aztán végülis a 75-ös kvesztből lett dual keshem megint. meg páran icből jófejek voltak és maje armor darabokat tulképp ingyért odaadtak (dropból). a többit meg kölcsönpénzből oldottam meg amit ss krafttal visszakerestem jó lassan.
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)

Excal1bur! Amúgy ennyire gyengén áll a szénátok az ostromhétvége sikerei ellenére? Minket hívtok társul az RM ellen??!! Mert a Heartbreakers vagy a Behappy megkeresett minket ezzel az ajánlattal...
    Amúgy az egész War-os témáról: lehet azt is sokféleképp csinálni. Úgy is mint a Behappy, akik úgy látszik javarészt az ostrommal letudják a témát, és elik tovább az életüket, úgy is mint az RM, akik nem igazán szarakodnak, hanem lenyomják az embert - de az legalább tiszta ügy, és úgy is mint klántársaid, hogy csak szarakodnak, de eszetlen túlerő nélkül még a tiszta pk-t se vállalják be... (Azt meg tőlem senki ne várja, hogy bufferrel liluljak a ti kedvetekért, pláne túlerő ellen...)
  • Rorgosh
    Szia! :)

Volt ott egy AOBA-s biznisz is... (amit ha jól emlékszem egy mocskos cheater miatt vesztettel el). Nézd, ne szívd mellre, de a klánodra tényleg jellemző a botolás. Az intelligensebbbek klánon kívüli bottal, botcsordaval, néhányak pedig klános karikkal tolják. Ez persze a ti problémátok, de anno én se szívtam mellre, amikor a brotherhood-ra azt mondtak, hogy botos klán - mert az volt. Inkább váltottam, és magammal vittem azokat akik tisztán akartak játszani.
    Az adenavásárlás már bonyolultabb dolog. Sajnos nagyon sokan csinálják, és nem olyan feltűnő mint a botolás. Nem ezt vetem a szemetekre, mert szerintem még keresve sem lehetne olyan klánt találni, amelyikben soha, senki nem vett, vesz adenát... :(
    Amúgy meg érdekes, hogy azok, akiktől anno elvettük Diont mennyire másképp fogták, fogják fel mint ti. Nem küldtek wart, sőt, még ma is jöttek buffot kérni - és aki kér kap is alapon - kaptak is...
  • mAilkaEVO3
    O.o MSN mijap*cs*mnek van? vagy melózol?
    JELENTKEZ BE :D vagy lebontalak :DDD
  • BEAST #63178
    :OOO
  • Gordis2k
    A törpe nem egy über DD kaszt de kereken 30 nap alatt 61 es lett a kicsike és nem 24\7 ben messze nem és az esetek 30% ban telyesen buffer healer nélkül Hahopihe már nagylány és nagyon ügyi krafter.

u.i. ja és föként kézzel játszva nem sétálva.
  • Gordis2k
    Nézük csak:

kb. 40 es szintig minden add amit nem szégyelsz quest meg ajándékba fegyo ruha ss stb.
    A mobok csak ugy szarják a potikat, ami buffot ad toppos proféta buffok focus 3 haste 2 dv3 might ww minden mana hp poti szarásig.
    Minden mob sokkal több xpt ad és az uj mobok mégtöbbet.
    Nem kell megküzdeni egy területért mert vannak szabad helyek.
    Meg még sok kicsiket segitö dolog.
    Miért? Egyszerü ami nekünk 1,5 év volt ma már 3 hónap alatt meg lehet mert ha nem igy lenne ki az isten kezdene ma játszani? hisz soha nem érhetné utól a többieket! Ezért minden uj terület mint pl a c4 nél ice álabirint sokkal több xpt ad! Ez annyira igaz, hogy botrány lett belőle és egy patch ben nem vicc felére vették ott az xpt, ugyanis egy átlag területhet viszonyitva 6-8x os xp volt. PL 62 es szinten egy ottani mob 1 krit vagy 3P4 ütés volt 18k! xpért ez már high rate:)jol elvoltam ott 4 hétig a necrommal kár, hogy nerfelve lett de még igy is iszonyat durva.
  • Sirch
    Nem lett könnyebb, csak top cuccal sétálva valahogy elillannak a gondok-bajok...
  • BEAST #63174
    3-5 nap :OO ... Mi valtozott hogy ilyen konnyu lett? =D
  • Looooser
    az a sok quest miatt van? vagy inkább a botok?
  • Gordis2k
    Az tényleg a régi zsép idő ma 3-5 nap egy lvl40es kari kasztváltóval!
  • BEAST #63171
    Lynxszel beszelgettunk mindenfelerol es valamiert szoba jott az l2 , jottek a szep emlekek , siegek meg nagy pvp stb ... mire en majdnem aktivaltam az accomat, de meg idoben eszembejutott hogy preludeban honapokig vergodtem mire eljutottam a 2. kasztvaltoig :DDD
  • phalanx
    gyorsabban lehet fejlődni

hirtelen felindulásból? mesélj
  • FragStaR
    risk haste s tőr nagyobb aspeed x % hp alatt így ha azzal nyomja el a frenzy t zealtot (aspeed alapu skilleket) hamarabb tudja őket újból használni.