A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Rorgosh #63180 Szia! :)
Volt ott egy AOBA-s biznisz is... (amit ha jól emlékszem egy mocskos cheater miatt vesztettel el). Nézd, ne szívd mellre, de a klánodra tényleg jellemző a botolás. Az intelligensebbbek klánon kívüli bottal, botcsordaval, néhányak pedig klános karikkal tolják. Ez persze a ti problémátok, de anno én se szívtam mellre, amikor a brotherhood-ra azt mondtak, hogy botos klán - mert az volt. Inkább váltottam, és magammal vittem azokat akik tisztán akartak játszani.
Az adenavásárlás már bonyolultabb dolog. Sajnos nagyon sokan csinálják, és nem olyan feltűnő mint a botolás. Nem ezt vetem a szemetekre, mert szerintem még keresve sem lehetne olyan klánt találni, amelyikben soha, senki nem vett, vesz adenát... :(
Amúgy meg érdekes, hogy azok, akiktől anno elvettük Diont mennyire másképp fogták, fogják fel mint ti. Nem küldtek wart, sőt, még ma is jöttek buffot kérni - és aki kér kap is alapon - kaptak is...