88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #63691 én folyamatosan találkozom enemyvel, de csak ritkán lesz pvppont belőle, mert bsoeéznak(jah és a catalyst szerint én egy farmer karija vagyok :D )inkább azért untad meg, mert folyamatosan ezzel a szarral játszottál. ha megálltál volna 78/76on és már csak pvpzgetsz, akkor nem untál volna bele sztem -
Rorgosh #63690 Szia! :)
Erre írtam, hogy megértem, hogy meguntad. Ettől függetlenül a Franz, a Teon és a Bartz álltalában heavy leterheltségűek...
A topicot olvasva azt is láthatod, a Franzon eléggé zajlik az élet...
Napi 4-5 magas szintű játékos kiszáll. Na és?! Ez természetes. Ugyanis az emberek változnak. Van aki beleun, van aki nem. Sőt, előbb-utóbb valószínűleg mindenki abbahagyja, aki elkezdi. Mint minden játékot. Ez a világ rendje.
Az új belépők egy része teljesen korrekt, tisztességes játékos. Jó lenne nem abból kiindulni, hogy valaki csal, csak azért mert később kezdte mint más. És főképp nem kellene előttük rosz példával járni. Botosok pedig az open bétában is voltak, olvasd csak vissza ezt a fórumot. Én szoktam olvasgatni a régi postokat is... -
Pontosan ezt tettem nem vettem el a kedvét mint azt láthatod is elmondtam a véleményem. Az L2 végét mire alapozom? Még 7 krónika lesz jobb ha tőlem tudod. És az általános szerzödés értelmében az utolsó befizetésedtól számitva 10 évig garantálják a játék lehetőséget! A kérdés csak az 10 emebrrel élvezetes lehet egy szerveren játszani? Szinted ha minden szerver light az mit jelent? Napi 4-5 komolyabb játokos hagya abba és a helyükbe farmernevelte senkik lépnek. A szerver megy csak az élet rajta az nem! Minek ujraterem a szemét ujra és ujra és ujra és ujra....
És én is reménykedem a változásban hidd el!! Imádom az l2tőt tényleg de majd térjünk vissza a ki mit unt meg ha 5 napot xpztál 78 as szinten a 3dik szinte maxos subod után. 78MM/76st/76wc/55destro hidd el nem csak botozás eredménye nagyon nem! Évek munkája! És hidd el nem véletlen, hogy nem játszok nincs kivel harcolni akkor meg minek? Hogy megöljem a 7837748583273485 dik mobomat életemben? -
Rorgosh #63688 Szia! :)
Kiváncsi vagyok, hogy mire alapozod a L2 egy éven belüli végét... Már csak azért, mert elvileg még 5 krónika hátravan, ami a megszokott kiadási ütem szerint még 2 és fél év... Emellett még a Lineage(1) szerver is megy, pedig az L2 már jó ideje kint van...
A fejlődés sebessége pedig igen változó. Én pl. gyorsabban fejlődtem 50-ről 60-ra, mint 40-ről 50-re. Pedig nem is az első karakterem... Csak épp ott jobbak voltak a party lehetőségek... A kezdők jellemzően felgyorsulnak a közepes szinteken a fejlődésben, hiszen addigra ismerik meg a játékot, a karakterüket, emellett addigra alakul ki az a társaság, akikkel partyzni tudnak...
Én megértem, hogy beleuntál a L2-be, és a játékkal kapcsolatos kritikák is jogosak. De ettől még nem kell elvenni a kezdők kedvét, elégg őket tanácsokkal, információkkal segíteni... Aztán vagy maradnak, vagy nem. -
Rorgosh #63687 Szia! :)
Nagyon szivesen! :) Bár ne nekem köszönd, hanem a többieknek, akik beszéltek Fuffoloval.. :)
Amúgy ne aggódj, még most ismerkedsz a játékkal, természetes, hogy lassabban fejlődsz. De majd belejössz! :) ^^
A free szervereket én sem ajánlom, egy ismerősöm most jött át free szerverről, szerinte össze sem lehet hasonlítani a kettőt... -
Sajnos nem tudok játszani jó ideig!! mertel kell mennem az összes koncertükre!! -
oks megnézem kösz -
Elindult a cabal online FREE ebben a pilben:) regelni még nem lehet de aki már regelt jöhet:)
az sg cabalonline forumon meg van leírás ébn irtam
-
NEEMEMMEEMEMEMEMEMEE megőrülök... mindenki azzal jön az a régi reglám Mátol ingyenes!! Örökön öröké... Az a 7 nap free akkor volt mikor még fizetős volt de már nem az már ingyenes na.
-
ahh...latom mar...1het free? nemrossz
-
reggel óta töltöm 30k/s -el a klients, már 73%
majd akkor irj vmi infót, vagy ha nem itt, akkor majd pm-ezek. -
es ez mi??? vmi ingyenes jatek??? muliplayer egaltalan???
-
LASSAN INDUL A CABALONLINE!! 1-2 ora. -
KURVAJÓ VOLT SORBON!
Bár lebuktam a végén mert azt kamuztam meghaltam és állok:) Aztán azt kamuztam de már reseltek:) Hihetetlen menyire ölhetetelen voltam WC ként 300cp poti 70 qhp=ölhetetlenség amikor kergetétek a srácokat kb 30 an átrohanak rajtam:) hiába:) Aztán kretok a lábam elé eset leültem és dumáltam vele ugy 15 percet a harcmezőn ROFL:) Amugy meg orkor a végén....
Destroyer VS alli part 4....... VALAMI ISZONYAT és úgy hogy ancorban állt 30 secig... -
van egy warlordom annak az elonye ugye a hp, de olympian ezek szerint semmit sem er:(((
köszi a gyors valaszt
-
DMG bevitel!! Igy a bisop hiába kepeszt): -
ez a szines mindenes mit tud ?:) a zoomhack az most jol jön nekem is :)
-
Egy kérdés: mikor olympian lejár az idő damage bevitel vagy aktuális hp alapján dont ki nyert-e??? -
gusztustalan néha a pali:P a színes kell igen. -
JAJ lol ezt meg elfelejtettem...
SZINESMINDENES
Sima zooomolos
ZZZOOOMMMMHHAACCCCKKKKKKKKKKK
persze szösszi siettem.
Na azt hiszem lábra tudok már álni is...nem vagyok ugyanis jol. -
nubyy #63671 Ty^^ Joo lett a leiras:D -
Jó reggelt!
Hölgyek urak a CabalOnline Closed béta tesztjét lezárták ezennel megkezdték feltölteni a szerverekre az acc nyito klienst ésaz uj Open Béta enginét! Tehát mostantól kezdve dolgoznak rajta de azt sajna nem tudjuk menyi időt vesz igénybe az átállás. Hamarosan elkezdődik ami biztos a mai nap folyamán.
Kezdőknek röviden liárom mihogyan van , hogy ne szivjatok mint én az alején a Cabal online forumon itt SGn. -
Mivel folyamatosan erkeznek ujjak, egy kis segitseg, hogy tisztaban legyenek azzal, hogyan is mukodik 1-2 dolog az L2ben.
L2P -
Én is spórolásra használom a manort. Meg egy kicsit arra, hogy legyen kedvem kitenni a kiskarim lábát a városból. -
igen, de ha pl. craftolni akarsz, és egy picit spórolni, akkor jó. szerintem. -
siman leszunk elsok is, no para :D -
WTB flaming dragon skull keymats, recipe. on SH server. Plsplspls, szánjátok meg a kicsit ^^ -
Annyi hülyeséget írtok mindig ide, h már 4. helyen vagyunk ^^ -
A manor lenyege hogy veszel magot,meg harvestert,odamesz a megfelelo szintu mobhoz,beleteszed(mint a spoil),es miutan leolted,kiveszed belole a coda nevu vegtermeket.
Ha ebbol szereztel par szazat,visszaviszed a manor-os npcnek,aki bizonyos feltetelekkel becsereli ezeket alapmatira.Nem mindegy milyen szintu magot veszel,milyen szintu mobbol szeded,es hogy melyik varosban valtod be.En tulzottan nem melyedtem bele,kb ennyit tudok.Matiszerzesre idealis,de mivel tele van bottal minden szerver,a matik ara a beka s@gge alatt van :/ -
Manor
-
LineageII #63661 lenne egy kérdésem: mi az a manor?
-
bobbii #63660 ez a jo hozzaallas:)) -
Scapolite #63659 dartonita:köszönöm,így mostmár tényleg vágom a fishing témát.
Giru:Este kereslek.Előre is köszi;)
Cobra:Dehogy megyek!Clan tag vagyok ám:-) -
Ezzel nem értek egyet, ugyanis a tort szerverek teljesen másképpen működnek, mintha egy masik jatekkal jatszanal. -
Nem ártott volna először free szervereken kipróbálnod a játékot, így elég macerás lesz offon bármit is elérned, hogy nem tudom mi merre hány méter. Szerintem ha lejár a kifizetett időd, akkor próbálj ki 1-2 hónapra egy közepes szorzós offmod free szervert és utána menj vissza a rendes szerverre. -
Este tolj egy PM-et ingame, segitek. -
Fishing shot questet vedd fel minel elobb a horgasz npc-tol,akkor elvileg sosem lesz gondod shotra.
Erdemes az elejen beginner csalit venni,akkor kiirja a kis ablakban hogy milyen mozgasokra hogyan reagalj.Par ora utan mar magadtol is menni fog.Jo ejjel(24-06ig),vilagitos csalival horgaszni,azokkal lehet jo cuccokat szedni.
Azt meg sose sajnald hogy keves az xp.Sokkal szarabb ha magas szintu vagy,es szegeny mint a templom egere.Xp meg mindig sokkal tobb jon mint penz.Horgassz,questelj,manorozz.Kb ennyi. -
Scapolite #63654 Megyek kipróbálom:)
Very thx!
UI:Tegnap kicsit feszültebb voltam azért tettem ilyen kijelentéseket:)
Azóta,hogy lenyugodtam mindjárt jobban megy L2.Ha idáig eljutottam akkor ezekután megis duplázhatom 3×-ozhatom stb..szintemet. -
nubyy #63653 Lassan mar indul, az updater kiirta, h zarjak a szervereket az Open beta elokeszuletei miatt. -
SkandarGr #63652 Gordi kicsit bővebben kifejtete a dolgot, csak tudod tényleg az a gáz hogy ha 16-osként lassúnak érzed a fejlődést akkor nagyon nem fogod bírni magasabb szinten. Pl én tegnap 4.5 óra játékkal fejlődtem 4%-ot kb. Lag miatt betérdeltem gyakorlatilag buktam az egészet:) Fishing: benyomod a fishing skillet, ha kapás van akkor az a lényeg hogy ha áll vagy csökken a hal hp-ja akkor pumping skill, ha meg nő a hp-ja akkor reeling. Fishing shot ajánlatos;)