88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    lol :DDD
  • Facek
    Tudtad hogy van a prociba L2 cache ? :P
  • Gordis2k
    JAAAA és én voltam a 64ezredik beíró lol
    :):)
  • Gordis2k
    Felraktamn egyszer de megijettem hogy 300 órából 290 et ment az l2 és inkább leszedtem és aludtam egyet:)
  • GamerAdams007
    zOMFG azt hittem ez csak egy újabb Gordi-vicc, de beírtam googlebe és télleg L2 volt a Zeppelin 'alneve' :D télleg Gordi neked nincs XFire-d?
  • Tüskés
    []
  • Gordis2k
    HÁHÁHHÁ közben miket nem tudok meg:):) Az 1913 október 13.-án felszáló felrobbanó Zeppelin (28 halot) neve L2!! haha.

In Zeppelin L2, which was a later type of craft, there were four motors capable of developing 820 horse-power. These drove four propellers, which gave the craft a speed of about 45 miles an hour.

Mik vannak:)
  • Gordis2k

Q&A

Q: What is the meaning of wing?
    A: Kamaels have only one wing. This means imperfection and They will have
    rest of one wing through awakening.

Q: When Kamael can have the rest wing?
    A: When they reach certain level or rank, they will unfold their wing.
    This means that they becomes perfect forms in middle of battle (didn't
    mention about specific conditions and appreances after transformation)

Q:They can fly?
    A: No the air units come on futures update.

Q:What are conditions to play Kamael?
    A: None. The rumor that Accounts have Noblesse or lvl80 character can
    choose Kamael is false. Holot ezt ők állítoták ugyan itt 4 hónapal azelőt!!

Q: Is soul absorption and use similar to Onimusha(鬼武者)?
    A: Yes. Soul absorption will happen automatically. Kamael store strength from soul absorption and use skill from those strength.

Q: Where will be island of Kamael?
    A: It's isolated island that separated from existing L2 continent.

Q: What's the meaning of Kamael's Island?
    A: It was sealed with Kamaels. Kamaels can escape there by finishing first clanss change quest. But they can escape before when qualified. Novice gate coupons can be used same as other races.

Azt a ciket ami a jövöt taglaja úgy elásták mint a.. de akkor is megtalálom:) mi a léghajó angolul(nem zeppelinként) Mert az benne volt a leírásban még kép is volt aden felett:)(rajz persze)

• Gordis2k
    Egy kis összefoglalo a videóból a durabilitit nam hozák fel!! Viszont a petek elvileg végre értelmet kapnak!

Meoh megkeresem neked:)
  • MeoH #64002
    Q:What are the conditions to play a Kamael?
    A: There are no specific requirements. The rumors that it's a necessity to have a Noblesse or lvl80 character in order to
    create a Kamael is wrong.
    Meg mindig nem talaltam semmit arrol hogy repulne...
  • Sirch
    " Ez egy igen jó kis dolog ha jol kitalálják és nem az lesz, hogy mindenki ölhet minket is! "

Hát remélem, hogy tényleg jól fogják kitalálni, és nem arról fog szólni, hogy az a 300 ember, aki az első 3 klánba tartozik a szerveren, jót szórakozzon, miközben a szokásos magasröptű "GG n00bz" felkiáltással öldös mindenkit, aki csak játszani szeretne a területükön...
  • Gordis2k
    Oh oki A videót nálunk már lefordítoták és annan vettem a durabilitit. A repülést a játék készítői mondták nem is egyszer nem is egy kérdésre válaszolva de mint azt már mindtam nem tudom, hogy oldják meg de mindenki tud majd repülni lági és tengeri ütközeteket hoznak a köv. kiegészítőkben de a kamael már az ezutáni kiegben megkapja a második szárnyát a third classos átalakulásáal. Nem véletlen a repülő kis pet ami bejőn ezzel bevezetve pl. a propellert!(igen ez találgatás de az hogy lesz repölés az nem). Ahogy azok a fantasztikusan jó ötletek sem ami ellenben uj életet vihet a játékba mint pl: A 24 oránként sziege(ez is most érkezik a fortres formályában), vagy az időnként megrendezet faji háborúk és a terület birtoklási harcok ami a legtutib az egészben. Ez talán új életet is ad a játéknak. Ez sem légbölkapot szintén egy a jövöt firtató interjúban volt ahol először említeték a kamaelt sőt az élőhalot és óriás fajt is amit azért nem tettek még be mert nem tudják megoldani a balanszt! A fortreszek szerepe nem tudom már most is az lesz e de az eredeti terv szerint aki birtokol egy ilyen erődöt azon a területen ahol az erőd van valamivel több xpt és dropot kap, de ami még ennél is fontosabb szabadon pk nékül ölheti azokat akik a területére jönnek( az interjuban igy mondta on thise teritori u are in war with all) tehát ott szabad a gyilok. Ez egy igen jó kis dolog ha jol kitalálják és nem az lesz, hogy mindenki ölhet minket is! Én látom a jövöt Meoh(and all) de attól még a nyilpuska egy ranges weapon normál és fast atack speedel(álítolag kicsi sebzéssel) és attól még a kamael pvp képesége nő a leölt elenségek lelke által és atól még 900as rangéből rádrushol egy kétkezes kardos. Mint igértem nem fogok töbet vészmadárkodni ezért itt be is felyezem a rossz dolgokat. Meglátjuk. És én is várom az ujszigeteket játékstilusokat és fajokat.

u.i.: Warfare oldalán és az L2 forumban volt az a 3 cik ami ezeket leírta és leírta viszont a hiteleségéről anyit hogy bár 4 hónapja is volt de ott állították hogy se 80as se noobles karival rendelkező accon nem indithatsz kamaelt. Én is olvastam hogy ezt most tagadják, majd kiderül anno be is linkeltem ide mert felháborító volt.

u.i. 2: Én nem kaptam üzit.
  • fr0z3n
    én is kaptam
  • Gumbo
    IJ
  • VipJoco
    Franzon is az megy, én is kaptam meg egy jópár ember a magyarok közül is. Amúgy nálunk 3ember azaz 3karakter pm-ezett és az egyiket megtalálták elf village egyik vizében egy lvl1-es elf! Amúgy aki ingame, walker nélkül volt bent és árult az is megkaptam az üzit!
  • SkandarGr
    Én semmit nem kaptam
  • phalanx
    van itt olyan aki nem kapott ma reggel ingame spam uzenetet? úgy tűnik minden szerveren ez megy csak épp más a neve a spammernek, nállam 4/4 kari megkapta és mind a 4 ingame walkerrel volt bent kíváncsi vagyok hogy aki nem walkerrel volt bent az is megkapta e... mindenesetre az már biztos hogy egy GM csinálja vagy pedig megint valami hacker szórakozik, ugyanis olyan karin is megkaptam az üzenetet ami előtte 5 percel logolt be a nagy semmi közepén és rajtam kívül senki nem tudott a létezéséről
  • MeoH #63994
    Gordi akko is kelted a panikot... Mert hogy a kamaelok olyan hude meg stb, meg aztan azta. Mert repul... Hol lattal kepet vagy videot arrol hogy repul? mert en nem talatam, de persze az nem jelenti azt hogy nekem van igazam. Szidod, fikazod, pedig gozunk sincs mit fog tudni. Majd kiderul. Es barki kiprobalhatja, mert ha van nobless karid akkor is indithatsz... Igen van vmi csik a cumoknal, de van mellettuk level is. Nem vagyok meggyozodve hogy a javitani kellene az itemeket, de ez majd kiderul. Remelem pepper vagy darkelva mar forditja a mostani infokat.
    Gordi tisztaban vagyok vele hogy imadod ezt a jatekot. Mint en is. Ezert mentem at eu szervere, mert itt latom ertelmet a jateknak. Hogy miert nincs 10 heavy szerver az nem a kamaelek hibaja. Ebbe ne menjunk bele, bar az Ncsoft szara is benne van jo par teren. Es azt se felejtsuk, hogy nem mi (NA/EU) vagyunk a fejlesztesek fo meghatarozoi. De vannak jo 5letek es sztem L2 jo jatek meg mindig.
    Szoval Gordi csak arra kerlek (talan kerunk), hogy csak arrol dramazunk ami biztos.
    Ui: Azt a botos mondatot nem nagyon tudtam ertelmezni, de a korei pts 11en indul...
  • Gordis2k
    Légből kapot dolgok???????????????????????

A videot anyám csinálta a sufniba?

Azért mert fáj azért... mert kurvára szeretem ezt a játékot és azért mert kurvára elbaszák és a 1,5 évemet amit kö keményen beleöltem azért.

Mégegyszer megkérdem mi a légbőlkapot mert minden szü amit irtam minden egyes szó tény amit a nyelvet beszélő ICAs tagok forditanak le nekünk a fórumon Meoh neked talán még megvan az accod ha nem én szivesen odaadom nézd meg....
    És nem kell engem bántani egyikőtöknek sem jó... én is kurvára sajnálom és szeretném ha jól menének a dolgok de nem mennek. És én is kibaszot kézzel klikelve huztam fel a szaros karaktarem nem 75 re 77 re és utána is kézzel játszottam még igen csak sokáig sőt ha a szaros botot futtato is ot ülsz a tetves gép előt mert én max akkor voltam AFK ha elaludtam...

Ha amiket állítok nem igaz akkor hol van több 10k játékos? Akkor miért keres mindegyikötök abban örömet, hogy uj karaktert indít másik szerveen? Miért wowozik a csapat fele? Rendben van én nem akarok harcolni nem ez volt a célom csak a fájdalmamat beszéltem ki magamból, de többet nem teszem megtartom magamnak ennyi. Egy szót nem szólok, majd meglátjuk mien lesz kiderül akkor. És bocsi ha elrontottam valaki kedvét az általam vélt igazság őszinte leírásával, csak egy vélemény, az enyém ennyi.

U.I. Bojkotálom a Die Hard 4.0át mert a 22-25 perc közöti tömegbalesetben összetörik egy HONDA S2000 mindenki töltse le és ne nézétek meg moziba!!:):P
  • MeoH #63992
    1etertek Errorral es Skandival. Legbol kapott dolgokkal, felinfokkal dobalozol, es kelted itt panikot ismet Gordi...
  • ErrOrHUN
    majd megnézzük, ha vannak kamaelek. addig felesleges sírni, főleg hogy mire megölne, már valszeg magiccrit és nincs miről beszélni
  • SkandarGr
    Hálás vagyok neked Gordi, szar szemét szar alak vagyok nem használok botot valahogy felszenvedtem magam azér 76-ra. Szívok a subbossokkal ez is emeli a játékélményt meg a hangulatot. És akkor erre még rádobsz mindíg egy lapáttal a kamael leírásokkal meg hogy mekkora szar lessz a game mennyire nincs értelme játszani vele. És amit végképp nem értek mér idegesít ez téged? Nem is játszol már vele. Ha meg idegesít mér kell ezt így idedörgölni annak aki még valamennyire rá van kattanva a játékra. Mindegy úgyis megmagyarázod csak nem birtam magamba tartani
  • VipJoco
    Gordi azt honnan tudod hogy ma indúlt koreában? Mert ha igaz akkor sajna a törpömet se huzhatom magas szintre mert új karit kell majd kezdeni
  • Gordis2k
    JAJA az az a skill ami miat a kamael 1 utéssel megöl ismerem:)
  • ErrOrHUN
    anno siegen leszedtem a wyrmet, valami törpe röpködött vele. Hawkeyeról azért tudsz? :D
  • Gordis2k
    Acuraci - ról azért tudsz? Lötél mér ijásszal vyrmet? Jaja szánalom miss miss miss miss miss:). Viszont megjegyezném ma indult a kamael koreában, tehát a szokásos utemben 2 honap és pts itt is.
  • VipJoco
    Recept: Törpe+ Blunt+ Hátra csatolható rakéta és ha minden jól megy még meg is tudod ütni a kamaelt még ki nem döglesz!
  • ErrOrHUN
    mer gondolod az ijász nem tud felfelé lőni? :D
  • VipJoco
    Jah rá 3-4hónap és megjelenik a botcsordákból a 80-as kamael aki a levegőből leszed
  • ErrOrHUN
    majd ha benne van, majd ha pvpztél már kamael ellen, akkor és csak akkor sírjatok már könyörgöm...
    kamaelt is max egy fél év múlva ha látsz
  • VipJoco
    Ettől nagyobb baromságot nem lehet ebbe a játékba belevinni? És remélem azok a kavicsok vagy mik amivel lehet javítani, még jó drága cuccok lesznek és véletlen se fognak esni mobokból!
  • mAilkaEVO3
    *sirni* :D
  • Akhi
    :D ezen mar csak rohogni lehet:D
  • Gordis2k
    Néhány infó azoknak akik még L2znek.

A kamael újításai.

Az uj fegyverek ruhák amik bekerülnk 80S gradesek lesznek ez az uj grade lvl ami az S grade top(lvl80 on kapod)

A kamael uj faj 3 kasztot hoz magával a szurkodós kardos az agyoncsaplakaböszmekardommal és a sorozatvetőlézernyilpuskabetyár.

Uj mobok és területek főleg Kamaeleknek.

És 2 fontos dolog.
    1. Telyesen lecserélik az inventori és pár ablak skinjét nagyon szép lesz!
    2. SIKERÜLT! AZT HITTEM NEM LEHET DE ŐK MEGCSINÁLTÁK!
    Mégjobban elbasszák a játékot azzal az idióta álat ötlettel, hogy innentől a fegyverek rongálodnak törnek... ami alapvetően nem nagyon rossz kivéve ebben a játékban ahol ssre nincs pénzed nem ám még javitgatni a szaros fegyvered... GRATULÁLOK AZ ÚJJAB TALÁLMÁNYHOZ amivel a farmerek pénzkereslete igen megnő! BOTOZÁS a lvl80 hoz Donételés a fegyójavitáshoz GG NC soft le a kalappal.

U.I.: Nem ártana szolni nekik , hogy a wow népszerüségét elérni az onnan szedet dolgokkal el lehet de ha a baromságokat hozzák át és nem pl a szakmákat dungeonokat és a balanszt akkor nagyob szarban lesznek mint előtte. A következő krónika neve Lineage2 The Frozen Thron... vagy esetleg World Of Lineage2....
  • SkandarGr
    Hehe nem nekem dobta szal nem nekem szánja a nagy kolbiját
  • mAilkaEVO3
    yaay Vigyázz Skandi gyűrű utána házasság jön!! :D
  • barret
    Thx. :)
  • SkandarGr
    Baiumot rendszeresen csinaljuk.. erről is tudnék mesélni. Első baium raiidem: Ica keresett tyrantot cripple-t nyomatni az öregre Spider szólt mondom oké elmegyek. Meg is volt be is feküdt, de még egy köszönömöt sem kaptam senkitőlMult héten meg: Szitu ugyanaz mondom jólvan megyek hátha cserébe aktívabbak lesznek a toi bossokkal. Tárgyalok Homey-val, mondja nem biztos utána a toi raid de megprobálja rávenni az embereket. Ok nekem ez elég aztán majd kiderül. Egyszercsak közli hogy köszi de van tyrant, mire én nem baj megyünk segiteni egy group-al just for fun. Azt mondja ok várjak. Kb 10 perc múlva hallom ventrin Spidertől hogy elkezdték.. Vigasztal a tudat hogy megszenvedték eléggé, és hogy gyűrű nem volt.Bezzeg amikor én nyomattam bele a cripple-t egyből dobott
  • Gordis2k
    PAPÁRÁRA RA RA RAPIRA RIPARO RA RA RAPI RAAAAAA RA RA RIP OR TOGH BAL HAH LIP KOL DIIIIIP.
  • var
    a 1/1/06 és 5/31/07 között inaktív accok kaptak +1 hetet (kapnak 1-2 apróságot ajándékot) July 3-ától 10-éig tart. maguktól aktiválódnak.
    ahogy kivettem az angol szövegből