88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #65618 Ez a legújabb, remélem nem láttad még...
PVPslick 6
-
sorbon +1
---------
orkornak tenyleg kurvajo cucca van , habar azt irta blesssoul blahon ,hogy gromk vagy kinek nala is jobb van ,igaz nemhallottam meg a sracrol, de valszeg ez csak azert van mert nem jatszom aktivan shn.Nahszoval orkornak tenyleg arra elegendo az l2 tudasa ,hogy frenzy+rage+zelaotba odafusson valakihez es 1hitelje, csakhogy akinek ilyen pokembert megszégyenito cucc van az inventorijában attol az ember jóval többet várna.
Stuff =/= skill
-
Már kidbtak IC fórumról..Slicknek nincs valami új videója? véletlenül? :) azokat úgy szeretem ^^ -
Sorbon #65615 A képre kell kattintani a letöltéshez..... 

-
Sorbon #65614 Tessék megnézni!!!!!!
VIDEO LINK -
Gordi akarod mondani HE! Amúgy grat -
De tökéletes! Grat te TH! -
Igaz hogy lassan 6 nap volt de ebol 2 napot eventeztem mer ugye Penzis kell :D
[img=http://img175.imageshack.us/img175/8619/shot00006hc4.th.jpg] -
Nethy mit talaltam:) Es meg mindig tart... #40678 
-
Jah buffban kell mindig jarkalni :P
Meg nemart egy healthos fegyo. -
SEMMI:) ez a megoldás -9 con ig fulbufban néha nem lesz meg a 10k hp de levan ejtve:) -
Ez ugye -9 con? Meg jozanul is annyi...Es mas megoldast nem latok reaja.
Nemertem mi evvel a gondod. -
HUHU akor sorban!!
Barret:
Ma baj cimbora berugtál? 1 slot +4str -4con 2 slot +4dex -4 con 3 slot +1str -1con Nem értem mi a gond figyelek? Valamit benéztem...nem szoktam de lehet.
Trubi cica az csak költői tulzás volt... de hamár rákérdeztél lásuk csak
Üsd be a stat tesztelőbe a következőt és meséld el az eredményt!
MM80 DC robe acu arcane+augnament +5 wit(igen van)
+4wit -4men +1wit -1men
acumen3+ concentrate dance+ zerk+ hero zerk+ COM+ baium+HS átok kiványcsi vagyok mi a max. nem tudom mi lehet én ugy emléxem nekem volt már majdnem 3k de akor aszem a herb bugos volt kb2k lehet a max és 6k matac az SPSnek -
KisEmir #65602 Sok Szerencsét :P -
viszont full buffban még ígyis csak a cpje több mint nekem a cp/hp/manám együttvéve, ami azért undorítóan sok. -
konkrétan? igen. -
Itt Andersen eldobna a tollat... De ez igy szep :D
Gordi tanitja az ifjakat :) -
Mert egyikkel sem vehetek el a masikbol...
-
Heroic Miracle, Heroic Berserker, es a Heroic Valor nem lehet egyszerre rajtad! es 5K c.speed hulyeseg
-
#65593 Ezt hogy oldod meg,-9 con? -
Dye-rol jut eszembe, THnak milyen kellhet majd? -
HÁHÁÁ ugy látom itt még sokan nem tudják milyen undoritoan elbaszta a játékélményt az NCsoft C5 ben.
Hero skillek:
Heroic Miracle:
Hero UD ugyan az mint az Ultimate Defense 2 de ez nem akadályoza meg a mozgást! Plus futó speedet ad!!! UD amiben gyorsabban futsz mint alapban..
Heroic Berserker:
Accuracy, P. Atk., M. Atk., Atk. Spd., Casting Spd., Speed növelés 15% kal csökenti az esélyt a cancelezesnek.. a debufoknak és jobban tudnak healelni... cserébe -10% m def -15% pdef...(de kit érdekel ha 30secig UDban vagy...)
Heroic Valor:
P atac +10% p def +10% az agész allidnak!
Heroic Grandeur:
1500as területre ható Silence harcos és varázslo egyaránt! + leveszi a p defed az m defed az evadat és az elenálásod a debuffokra! 1 percig...
Heroic Dread:
Nem csak , hogy be feerel 1500as rangeban mindenkit iszonyat jo esélyel!! DE még + speedet is add hogy messzeb fuss 1percig csak futsz vagy nézed a falat miközben megölnek...
Szóval örülök, hogy szeptemberben HERO leszek mekölöm a sok görényt mert udban 6k m atac 5k c speed 200+ futospeeddel nem rosz azt hiszem.
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
Azert a statjait megmutathatna :D
Nekem megvan! de nem tehetem be mert gumbo megtudná, hogy +5str+4dex kell egy titánnak dyeban és azt nem akarom. -
Azert a statjait megmutathatna :D -
Pff, ez azert kemeny c(: -
Hero ölhetetlenség! -
Ido kerdese :P
Amugy a Mik azok a folyamatos kicsi sebzesek ? you hit 7 damage. -
var #65589 lol már csak azt csodálom hogy a google nem dobja ki a képetit orkornak ha rákeresek -
mailk , legjobb Golemet olni ijaszal :D Szard le hogy ARcher ressistes az csak disz :D nyomasd neki csak golemen fejlogyel!:D -
KisEmir #65587 van egy rossz hírem freen is van resistjük :P -
9-ik hely,hajrá hajrá.:) -
Nem.:))) 

Csak egy picit.:P
-
IGEN TÉVEDSZ!! Nem bow resistesek hanem greater bow resustasek!! gyakorlatilag karcolod ezért mondtam nem éri meg:) Emir freen nevelkedet! -
godmode gombbal nekemse esne nehezemre 2k pvp pontot összeszedni...orkor meg SEHOVASE megy ki pvpzni úgy hogy ne lenne hero zerk meg UD rajta, avagy "egy mozgó sérthetetlen szörny vagyok aki 1 ütés 1 halál mód irtja a népet". ha ez elmúlik róla addigra általában az ellenfelek már mind meghaltak, ha nem, bsoe. legtöbb esetben -
KisEmir #65582 Gránit Golem stb... -
én általánoságba a gólemekröl :D -
Elfelejtettem kerdezni, miylen golemekrol beszeltek? -
hmmz javitsatok ki de a gólemek nem archery resistesek ugy álltalában?:D -
A zealot add futast nem hasnal futas csokento 78 as bufot és hero undorito zerk..... +30speed kb és klan WWlvl3 ami kb 20... szal over 200speed -
Hogy csinalta Orkor mikor olyan gyorsan futott?
Engem aZ ZAVART A VIDEOBAN,hogy mar szinte a legelejetol kis felbontasban csinalta:( Nem tudom olvasni a chat ablakot:(
-
neha amikor olyanom van akkor L2 egy free serveren :D