A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
HÁHÁÁ ugy látom itt még sokan nem tudják milyen undoritoan elbaszta a játékélményt az NCsoft C5 ben.
Hero skillek:
Heroic Miracle:
Hero UD ugyan az mint az Ultimate Defense 2 de ez nem akadályoza meg a mozgást! Plus futó speedet ad!!! UD amiben gyorsabban futsz mint alapban..
Heroic Berserker:
Accuracy, P. Atk., M. Atk., Atk. Spd., Casting Spd., Speed növelés 15% kal csökenti az esélyt a cancelezesnek.. a debufoknak és jobban tudnak healelni... cserébe -10% m def -15% pdef...(de kit érdekel ha 30secig UDban vagy...)
Heroic Valor:
P atac +10% p def +10% az agész allidnak!
Heroic Grandeur:
1500as területre ható Silence harcos és varázslo egyaránt! + leveszi a p defed az m defed az evadat és az elenálásod a debuffokra! 1 percig...
Heroic Dread:
Nem csak , hogy be feerel 1500as rangeban mindenkit iszonyat jo esélyel!! DE még + speedet is add hogy messzeb fuss 1percig csak futsz vagy nézed a falat miközben megölnek...
Szóval örülök, hogy szeptemberben HERO leszek mekölöm a sok görényt mert udban 6k m atac 5k c speed 200+ futospeeddel nem rosz azt hiszem.
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
Azert a statjait megmutathatna :D
Nekem megvan! de nem tehetem be mert gumbo megtudná, hogy +5str+4dex kell egy titánnak dyeban és azt nem akarom.