88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Flash bennt vagy a cocaincovboys videoban is. Trangmuk szur seggbe ITben:P -
Nahát. Jó a vod de azt nem mutatták mikor IT-ben jöttek zergelni minket és sws mentes partyval szétkaptuk őket. Tényleg tegnapi, mert a végén az IT-s fight ahol én halok meg legelőször mertcsak 4-en targeteltek közvetlen a tegnapi Frintezza raid elött készült :S
U.I.: Happyworld sosem kért helpet RM-től.
U.I.2: Pagan pvp-ben érdekes volt hogy az RM-et két oldalról támadták, belülről Behappy+Fusion a teleport felöl pedig HB-sok. Téged csak a teleport fele láttalak menekülni :P -
ha ennyire utálod offot miért olvasod ezt a fórumot?
-
PhoenixKnight #66105 Nah nem is rossz video és elég friss. A pvp ahol a WTF rész van az tegnap készült. Mix partyval +ch buffal megvertük az archer partyt wc buffal. Bishop ally rez ftw :D hátul láttok engem rezelni a bishopot. Ien a tank élet ... senki sem akar leölni ^^ -
PhoenixKnight #66104 Van 1 tippem hogy Invi gyözelem nincs benne. Meg is értem azt nem szokás mutatni ha az ellenség nyer :) 36% nál tart. Csak az remélem ez nem ien propaganda video mint a többi ahol 2 mix partynk küzd 2 cov party ellen aztán amikor nyerük(és az nincs benne a videoban) akkor mi vagyung a zerg. RM t tisztelem de valahogy ezt a Happyworld allyt kicsit se tudom.Túl sokat hazudnak hogy mien jók pvpben miközben fair pvp ben 10 ből 8 szor mi nyerünk . +happyworld sokszor hiv segitséget invi ellen ( RM/megarustol) -
jó a video -
Gumbo #66102 ilyen szempontokból Offmod free>official -
Ez megy most Franzon: Fusion PvP
Láthatjuk FlashXP-t, és Excaliburt Action közben. Akit érdekel hogy hogy reagálnak a rush-ra, az szedje le. Orc power
u.i: Aki akar látni egy PP sub HE-t +10-es Drac Bow-al, 12 Forgotten bladdel, az is megnézheti
-
Városon kívül bárki bárkit megtámadhat (ctrl-t kell nyomva tartani másik jtáékos támadásához). Ha egyet beleütsz valakibe, akkor egy rövid időre belilul a neved, ilyenkor vagy pvp módban, ekkor már a ctrl lenyomása nélkül nyomogathatják rád a skilleket, plusz vannak skillek, amiket fehér nevű (tehát pvp-ben nem résztvevő) játékosra nem lehet rányomni. Ha fehér nevű embert ölsz meg, akkor kapsz karmát és piros lesz e neved. A karmát szörnyek ölésével lehet ledolgozni, a pk pontokat pedig egy questtel. Most nem tudom pontosan hogy van, de ha piros a neved, akkor nagy eséllyel dobsz tárgyat halálkor. Ha másik lila nevű embert győzöl le, akkor pvp pontot kapsz, ami igazából semmire nem jó, viszont ha klánban vagy és másik, veletek háborúban álló játékost győzöl le, akkor azért a klán kap pontot.
Én még mindíg azt mondom előbb próbáld ki egy free szerveren a játék alapjait, és ha tetszik, akkor menj csak off-ra. -
Hy!
31-edike holnap van, úgyhogy a trialt mindenféleképpen várd meg, elvégre mivan ha belépsz, és az egésznek nem tetszik az irányítása, meg semmi, és otthagyod. Ha megvetted volna, és úgy derül ki, hogy mégse tetszik akkor meg kidobott pénz.
1. hát erre nem emléxem, de ha hosszú távaon akartok együtt játszani, akkor úgyis meg kell venni a játékot még1x, tehát 2 serial kell.
2. Open-pvp/pk, tehát városokon kívül akárkit akármikor meg tudsz támadni/ölni, természetesen vannak következményei! (nemtom wow-ban hogy volt) Nincs külön pve/pvp szerver, mind ugyanolyan. Következmények pl. annyi, hogy lila lesz a neved, ha megtámadsz valakit ez jelzi, hogy valószínüleg gyilkos vagy, bárki megölhet téged anélkül, hogy ő PK pontot kapna. Ha meg is ölsz vkit akkor már piros lesz a neved, ilyenkor ha 5nél több PK pontod van, és így megölnek akkor elejted vmi cuccodat. Erről inkább lineage2.com-on olvasgass, mert sztem elég kesze-kuszán írtam le :)
3. Valamivel több küldetés van, mint amit a hivatalos oldalon ír, ugyanis rég volt frissítve az a részleg, de nem sokkal több. A játék nem olyan, mint WoW, ahol úgy fejlődsz, hogy csinálod a küldetéseket. Itt elég gyér exp jár értük, inkább a cuccokért érdemes megcsinálni őket. A fejlődés itt úgy van, hogy a mobokat ölöd órákon át, abból jön az exp.
4. Hát itt nem így működnek a dolgok. A tárgyákat a Dwarf-oknál a Warsmith nevű kaszt tud gyártani, ő náluk lehet a matikból tárgyakat csinálni (potikat minden kaszt tud készíteni), a matik pedig esnek a mobokból, nem kell hozzá mesterség. -
Tomi13 #66098 Sziasztok
Köszönöm mindenkinek a tegnapi segítséget mind trial,mind videó,mind egyéb ügyben :) Úgy tűnik aug. 31-től lesz megint trial,de lehet nem fogom megvárni hanem megveszem ma a játékot,,mert most a 60 napos kártyával 12k-ért adják,ami szerintem egész jól hangzik.Azonban lenne még 2-3 kérdésem amik felmerültek tegnap óta bennem a Lineage-el kapcsolatban.
1.Van a dobozban olyan 10 napos "meghívó" barátok részére mint a wow-ba?Csak azért mert wow-ot is a menyasszonyommal játszuk és ezt is 2-en szeretnénk kipróbálni.(Bár ha jön ki trial akkor ez talán nem akkor probléma)
2.Hogy van megoldva a pvp a játékba?Ha jól értelmeztem akkor vannak falvak,városok ahol nem lehet megtámadni egymást,ebben az esetben felmerül hogy akkor bárhol máshol egymásnak lehet esni? Esetleg itt is van külön pve illetve pvp szerver?
3.A hivatalos oldalon fel voltak tüntetve különböző küldetések amik csoportokra vöoltak osztva,pl. 1-20,stb.Ez ugye nem azt jelenti hogy össz-vissz ennyi küldi van a játékban,mert az nagyon karcsú lenne.
4.Van a játékban lehetőség különböző "mesterségek" (szabó,fegyverkovács,stb) elsajátítására?
Hirtelen ennyi azt hiszem,ha még eszembe jut vmi kérdezek :)
Köszi:Tomi
-
Yeheeee! Ismerős, gyűjtögetős Event!!!
-
Chear #66096 Vagy gyere a Teonra, mert ott is vannak magyarok saját klánba tömörülve. Még a botok sem olyan számosak talán. :) -
PhoenixKnight #66095 Bocs de az összes várat elajándékoztuk másnak vagy RM oldalon van. Beirtam ally chatbe ennyit tudok tenni. -
Nem kértünk általános összefoglalot az MMORPGkről de amúgy jó, hogy ujra itt vagy. -
Gumbo #66093 Botokat, csalókat, donatorokat. Megéri -
Funnay #66092 Item az van Ivory-ban, de nem olyan mint a lenti képen :D Totál más :S Írtam a server egyik adminjának, remélem visszaír. A Soul of the Phoenix skill mit tud? -
szerintem viszont jelenleg az Eve online a legjobb :p rendkivul valtozatos, osszetett, es hihetetlenul jo csapat all mogotte :), de tenyleg jo az l2 is :p -
2600-2900ft/ho és amit érte kapunk egy freehez képest az 2x enyit is megér. Pl van item ivoryban:)
Tomi13 a video jól bemutatja az L2t de tényleg én azt mondom az l2 jelenleg a legjob MMORPG de nem sokat probáltam csak:
WOW, CabalOnline, 2moons, LOTR, Eonline, EQ, EQ2, KO, ADAD, SR CoH, CoV.. szoval alig:) és mindig rá kell jönnöm Lineage a király. -
Esetleg ezt a video-t nem latad volna meg, erdemes megnezned szerintem movie -
Funnay #66088 Fúú... Ott nálam nem lehet kapni. Ti havonta mennyit fizettek? -
Ha nem szerver szerver alapján kérdezed, akkor az officialos infó is jó lesz neked: mint már lejebb is írtam a Phoenix Blood Ivoryban kapható!
(Flash, nem a könyvről volt szó, hanem a kasztóláshoz szükséges itemről!) -
KisEmir #66086 eu.lineage2.com<-talán itt, ezen 14 napos van -
Ez esetben a hivatalos honlapot böngészve tudsz kipróbálási lehetőséghez jutni. A főoldali hírekben általában benne van, hogy mikor kezdődik egy trial lehetőség. -
Tomi13 #66084 Köszi ezt már néztem,sajnos ez nem él :( -
Sorbon #66083 Itt találsz 7 napos trialt!(Gyere FRANZ szerverre sztem ott van most a legtöbb magyar és még segitséget is tudunk adni ha véglegesited az accod.)
TRIAL -
Tomi13 #66082 Köszönöm a gyors választ,nézegettem a trialokat,de nem igazán láttam sehol se 7 se 14 naposat,persze lehet csak szimplán béna vagyok.
Ha létezik most vhol trial légyszíves írjátok meg,hogy hol találom, köszönöm. -
1. az alapjatek + kiegészítő úgy néz ki, h akármilyen verziód van azt az auto-updater ingyenesen felnyomja a legfrisebbre, tehat nem lesz olyan hogy ha nincs meg a kieg akkor mivan mer ugyis letolti...
2. én próbáltam WoW-ot is, nekem L2 a favorit, de hát ez egyéntől függ
3. free szerverek vannak, legtöbbje sz*r, de van 1-2 ami egész normális
4. én azt javaslom, hogy először próbálj ki egy 7-14 napos trialt, és csak utána vedd meg! -
Nem tudom. Mindenesetre a L2 Memories szervert az azt üzemeltetőknek kell a legjobban ismerniük, ergó legjobb, ha őket kérdezed, és nem minket. -
Hát ez lol! Látszik hogy nem offos vagy... A könyvet mint már említettem Dino szigeten azaz Primeval isle-n lehet a mobokból kiütni. Pontosan nemtom melyik mob dobja mert L2WH-n nem szól róla a fáma, de csak sok szerencsét kívánok a kiütéséhez ^^
(nekem is kellene 1 ---> 90 misi körül van a piaci értéke :) ) -
Tomi13 #66078 Sziasztok
Nézegettem ma a lineage-t az MM-ben,és mivel most 12pénzért adnak alapjátékot meg kiegészítöket ráadásul 45 napot is arra gondoltam kipróbálom.Azonban vásárlás elött szeretnék tölletek pár dolgot kérdezni.Lassan 2 éve a wow-al játszom,és mivel már a raidelésen kívűl nem szól másról ezért eléggé unom,ráadásul mostanában esténként nem is tudok belogolni (na mind1 ez egyéni szociális problémám :)) Szóval az lenne a kérdésem,hogy ha vki játszott innen mind2 játékkal akkor mi a véleménye a lineage-ről,mennyire hasonló mint a wow illetve miben rosszabb-jobb? Nézegettem képeket,videókat a neten,a grafikája az valami csodálatos,azonban olyan videókat amelyek magát a játékot mutatják be nem igazán találtam.Még nem volt időm ezt a hosszú topicot végigolvasni,de az érdekelne például hogy mennyire népes a lineage magyar tábora,illetve látom hogy léteznek "free" szerverek,gondolom ezek nem fizetősek és így sok játékost elcsábítanak a normális szerverekről.Persze lehet rosszul gondolom...
100 szónak is 1 a vége,mi a véleményetek érdemes megvenni a játékot vagy inkább várjak vmi újra és addig maradjak a régi mmorpg-mnél?
Előre is köszönöm,üdv:Tomi
-
Funnay #66077 Sok embertől megkérdeztem, de nem hallottak még róla.....Minden szerveren máshol lehet kapni a cuccokat? :S -
Nethyrrea arra szeretett volna utalni, hogy a Memories szerver üzemeltetői bizonyára pontosabb információkkal szolgálhatnak azzal kapcsolatban, hogy az általad keresett item az ő szerverükön hol érhető el, mi ezzel kapcsolatban nem tudunk nyilatkozni, nem ott játszunk. -
Funnay #66075 Én nem a szerverről kérdeztem... Egyébként énis elolvastam szóval felesleges volt bemásolnod. A Free Server Forumon 2 hozzászólás van.... -
"A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte." -
Funnay #66073 L2 Memories-on játszok :) De nem szerverről kérdeztem hanem skillről. Elmentem Ivory-ba. Lehet venni sok varázs cuccot, de Blood of the Phoenix-et nem láttam. -
Nem nem irtam neked pmben. Senkinek nincs vára? Hát itt hadakoztok kinek nagyobb a klánja de egy szar itemet nem tudtok szerezni amit vár termel. Igazán vicces vagy szánalmas?:) Na biztos nehezebb mint ahogy azt gondolom. -
Phoenix Knight Skills :
Soul of the Phoenix : 100% EXP Ressurection Self-Buff. Target retains all buffs/debuffs and will be fully recoverd (full hp/mp), but Blessing of Noblesse and Seal of Fortune will disappear.
Note: It's a 30min selfbuff; (thanks to Azulenia and Lance)
( LvL 79 Skill)
Mana consumption: 250 MP
LvL 1: 80m SP
Cooldown time: 60min
Ahogy gondoltam!
Na akkor tisztázzuk!
Melyik free szerveren játszol? (dino sziget FTW) -
ivoryba kapható azt hiszem -
Nem ő írt.... Én irtam