A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Tomi13
    Sziasztok

Nézegettem ma a lineage-t az MM-ben,és mivel most 12pénzért adnak alapjátékot meg kiegészítöket ráadásul 45 napot is arra gondoltam kipróbálom.Azonban vásárlás elött szeretnék tölletek pár dolgot kérdezni.Lassan 2 éve a wow-al játszom,és mivel már a raidelésen kívűl nem szól másról ezért eléggé unom,ráadásul mostanában esténként nem is tudok belogolni (na mind1 ez egyéni szociális problémám :)) Szóval az lenne a kérdésem,hogy ha vki játszott innen mind2 játékkal akkor mi a véleménye a lineage-ről,mennyire hasonló mint a wow illetve miben rosszabb-jobb? Nézegettem képeket,videókat a neten,a grafikája az valami csodálatos,azonban olyan videókat amelyek magát a játékot mutatják be nem igazán találtam.Még nem volt időm ezt a hosszú topicot végigolvasni,de az érdekelne például hogy mennyire népes a lineage magyar tábora,illetve látom hogy léteznek "free" szerverek,gondolom ezek nem fizetősek és így sok játékost elcsábítanak a normális szerverekről.Persze lehet rosszul gondolom...
    100 szónak is 1 a vége,mi a véleményetek érdemes megvenni a játékot vagy inkább várjak vmi újra és addig maradjak a régi mmorpg-mnél?

Előre is köszönöm,üdv:Tomi