88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kieg elolvasava lehet kioktatásként fogod fel nem annak szántam, csak sok az időm és fecsegek:D -
őőőő on vagy off lesz döntse el ki ki maga.
Elhiszem, hogy tudsz verekedni. Én egy dolgot nem értek és ez nem csak neked hanem a másik delikvesnek is szól, miért jó a másik után menni, mármint értem én vkinek lét eleme a kötekedés, de miért kell követni.
Nem tudom biztos benem van a hiba, de ha nekem itt vki beszol, hogy qrva anyám meginvintálom és elmagyarázom neki, hogy bocsi de összekevered vkivel mert az enyém nem az, mindezt úgy, hogy a saját kis levében fő meg az illető dühében és egyetlen egy pejoratív jelzőt nem használok. -
Johát DVP : ) Jóarc az a DVP csak hát kicsit nagyobbat csapot mintamit az ember elbirta volna:D Biztos rásuhintot egy KisEmir faja embere :D De lol elmentek clan talira és beszoltak neki egy másik clanbol es ezért lenyomott egyet!:D -
Psychedelic #66508 A magyar DVP, jobb lesz vigyázni, én tuti nem megyek lineages talira. :) -
OFF:
1. Korod ? Minimum 18 kellene lenni de látom rajtad hogy még 12 se vagy.
2. Sértelek ?:D Leszarom a sociális gondodat. Adig örülj amig csak neten találkozunk , nekem nemost szoltál be elöször. És amig a monitor mögött vagy adig örülj.
3. Normálisan ? Hát nemtom nálad mi a normális kicsifiu , de tenemvagy a normális az hotziher.
4. Seggfej? lehet , Bunkó? Lehet , Az egy dolog hogy elvárod hogy normálisan beszéljek de mindenki aztkap amit megérdemel . És te nemérdemelted meg azt hogy veled Normálisan beszéljek.
UI. Kinemszarja le a WOW ot ? 2 hétalatt felhuztak egy fullos karit akkor mit dicsekedsz vele? Semmit nahátakkor? Menyé WoW ozni nekedvalo ugyis gyerekes a Grafikája legalább hazatalálsz Meseországba!.
naés most.
ON
Skynet : Én sokembernek beszoltam neten már. Igen kicsit néha jogtalanul de engem legalább nemkell megvedenie Apucinak meg Anyucinak. Nagyobb nálam? Kitérdekel kap 2 öt és már borul is :) Nemvagyok büszke de 2 év felfügesztettet kaptam testi sértésér 2 cigány belémkötött discoba. Tehát akkor gondolhatod hogy mennyire jedek meg az ilyen pöcsöktöl:/ -
<OFF>A pvp-t mikor ejtitek meg in real life?:) </OFF> -
KisEmir #66505 OFF
1.) Nem vontam kétségbe hogy többet értesz az l2-höz,nem is akartam,nem is akarom!(egyszer ugyis meg teszem!)
2.) Hogy jössz te ahhoz hogy sérteges bárkit a családomból?
3.) Ha már normálisan kérdeztem, elvárom hogy normálisan válaszolj!!!<--és ezen van a hangsúly!
4.) Attol hogy egy seggfej vagy és rajtam probálod letölteni az 5 perced, nekem nem lesz jobb
5.) Dicsekednék én a WoW-os karimmal csak hááát l2 forum...
UI.: Én is szeretlek
ON -
Hát a nukert akkarsz crealni akkor szerintem Probálkoz a SPS el vagy a Necroval , azal elég jóllehet játszani kezdöként. -
LOL Kisemir?:D lehet hogy kicsit többet értek az l2 höz mint te :D:D:D Meg lehet hogy több a tapasztalatomis :D Amikor még sztem apuci meg anyuci egy részeg estén nekedeset akkor már neveltem a He et:/ -
erb #66502 A karakter neve Skyler. Ez lemaradt. -
erb #66501 Szia. A Teon serveren inditottam karaktert. Megtenned, hogy meginvitalsz a klanba? -
KisEmir #66500 1 nap alatt sikerült ki tanulnod a játékot v. csak be loggoltál és léptél is? -
PhoenixKnight #66499 Mindenkinek van 1 álma.....
L2 nem az a játék ahol betartják az EULA t . Franzon: Ha nem egy 3 fős klán akkor biztos hogy van benne botos/ebayes ... L2 1 ien játék. Meg lehet érteni az embereket ha botoznak mivel rohadt hosszu idő fejlődni és a játékban nem a fejlődésen van a hangsuly hanem a PvPn .Ajánlanám a klánom de szinte 1ik kritériumnak se felel meg :D(pl én vagyok az 1edüli magyar +1 roán akinek az anyja magyar igy tud magyarul) -
Hát itt farmoltunk eleget mingyanyian ingaméba már :) csak Szigoruan PVP / Siege / CW ezaz Ami jó! Majd ha rendelkezel kb 1-2 Év tapasztalatal akkor rájössz hogy a Lineage2 PVP / Siege / CW rendszer eszméletlen jó és elveznifogod mint a Húzat! Nagyonfog majd tetszeni.! persze vannak azok az emberek akik csak farmerek! Pl én szivesen botozok farmerkedek de emmelet szivesen piacolgatok is de a Főcél a mindenteldöntö PVPVPVPPVPVPVP :) -
erb #66497 Ezzel nem ertek egyet. Oszinte leszek. Silkroaddal tobb mint egy eve jatszom. Ebbol kb. 8-10 honapot bottal huztam le.
Egy hete toroltem minden accountomat (lvl 77, a 80-bol) mind a 70 millio ingame golddal egyetemben (ami nem keves).
Olyan guildet keresek amely semmi szin alatt nem toleralja a bottereket, mert rajottek, hogy ez az, ami tonkreteszi a jatekot. Nem csak ezt, hanem barmely mas jatekot is.
@GamerAdams007 koszonom a tippet -
Vannak guildok, Franzon van most talan a legnagyobb magyar klan, de Teonon is vagyunk jópáran, ide is jöhetsz nyugodtan. Nálunk a klánban senki nem botozik szerencsére, a Franzon lévő klánról nemtok infót adni, de sztem ott is így áll a helyzet.
Itt is van mágus/nuker kaszt, nagyon durvák, illetve még ami ilyen, az az íjász. Távolról lőnek, szép nagy dmg. -
Hát barátom NON-Botter Clánt nekerese SOHA NEmfogsz találni semmi játékba!:D -
erb #66494 BTW, ha van a jatekhoz valamilyen FAQ elkuldenetek a linket? -
erb #66493 Koszonom a kimerito valaszt. Most toltom a klienst, remelem elfut a gepemen. Kerdes: altalaban magussal jatszom, aki nincs mindig az elso vonalban, illetve kello tavolsagbol sebez iszonyat nagyokat. Ugy lattam, hogy ebben a jatekban 31+ class van, melyik lenne a legmegfelelobb erre?
Mas, nem tudom ebben a jatekban vajon vannak-e guildek, klanok. Ha igen szeretnek egy (lehetoseg szerint magyar, non-botter) guildbe belepni.
Koszonom. -
Silkroad egy fos :D Amikor kiadták toltam vele kb 1 honapot és meguntam de még mindig jobb mint a wow , wowot 1 nap allat untam meg:D Bot? Van Lesz Lenni is fog! Penzt vesznek e? Igen vesznek. GM ek? Igen vannak GM ek és az afk bot ot kiszokták szürni(vagy nem). Ha nagyon sokan feljelentenek 1 botot akkor azútán a gm utána néz. WOW Guild rendszer nekem nemismerös , de itt amikor egy Siege vagy Mass PVP van akkor ott nem 10v10 van mint wow ba hanem 1 nulával minimum több a pvp, siege meg 200-300 vs több :D Tömeges küldetés ? Max 10-20 De az böven elég. Event? Mindig van.Ellentétel a Silkorad al ez Fizetős játék mint a wow csak olcsobb minnt a wow. (És mellesleg jobb is!=] ) Én elég régota játszok l2 vel (igaz freen nevelkedtem fell. ) de az akkoris még mindig nemtom meguni az L2 öt . 2004 be Keztem szerintem. Folymatos Frissitések / Eventek vannak szal igazi fasza játék :D -
erb #66491 Udvozletem. Egy ev utan Silkroadrol valtanek, meguntam a botparadet. A kovetekezo kerdesekre szeretnek valaszt kapni.
- Mennyire jellemzoek a botok a jatekban?
- A GM-ek vegeznek-e erdemi munkat?
- Mennyire jellemzo, hogy az emberek neten veszenek ingame goldot?
- Vannak-e tomeges kuldetesek (lasd WoW), eventek, guild esemenyek, unio esemenyek?
- A jatekosok zome respektaja-e a bottereket?
Roviden ennyi. Elore is koszonom a valaszt. -
BaalKain #66490 Szerencsém hogy ennyivel megúsztam :) -
de azt is szamoltad hogy az infoert 10 k medalt kell baalkainak fizetni grodinak?:) -
100k medál = 10 lv12-es soul cry. 4+3+2=9. -
ok:) -
4 piros 3 zöld 2 kék -
1. Ha nem értesz z officiálhoz akkor nem értesz L2höz ezt kellene megértened.
2. Nem zavar ha kérdezel szoltam volna+nem válaszolok.
3. Ne irj ijen sokat nem olvasom el mert tul hosszu:) -
ErrOrHUN #66484 nem nyert, ennyi ember kevés volt :D -
ErrOrHUN #66483 nekünk még 3 milla hátra :D 45 ember ftw -
gzgz :) -
by* -
GZ!!! (Copy py Sorbon) -
2011 Minimum szal várhatsz :D -
Sorbon #66478 GZ!!! -
-
Na Antharas FTW! Vid nem lesz belőle, nehogy kiszivárogjon pár info :P
-
Psychedelic #66475 Sztem akkor minden hónapban tedd félra azt amit tudsz, aztán ha kijön L3, veszel rajt pár milliárd adenat, es nem lesz ilyen gondod. :) -
Nem megy az olyan könnyen:P:) -
Szia hidd el nem élvezem nézni már amikor nézem, ahogy a bot kari szaladgál nem fun:(. De szeretem az offot tetszik mindíg is tetszett igaz keveset játszottam, de akkor nagyon tetszett, viszont nem tok rá áldozni most nem és ez a most ha miden jól megy még min 2 évig tart... aztán meg már lesz l3 is:D -
Valaki szoljon a nyomdanak...vissza kell valltani :)