A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
OFF:
1. Korod ? Minimum 18 kellene lenni de látom rajtad hogy még 12 se vagy.
2. Sértelek ?:D Leszarom a sociális gondodat. Adig örülj amig csak neten találkozunk , nekem nemost szoltál be elöször. És amig a monitor mögött vagy adig örülj.
3. Normálisan ? Hát nemtom nálad mi a normális kicsifiu , de tenemvagy a normális az hotziher.
4. Seggfej? lehet , Bunkó? Lehet , Az egy dolog hogy elvárod hogy normálisan beszéljek de mindenki aztkap amit megérdemel . És te nemérdemelted meg azt hogy veled Normálisan beszéljek.
UI. Kinemszarja le a WOW ot ? 2 hétalatt felhuztak egy fullos karit akkor mit dicsekedsz vele? Semmit nahátakkor? Menyé WoW ozni nekedvalo ugyis gyerekes a Grafikája legalább hazatalálsz Meseországba!.
naés most.
ON
Skynet : Én sokembernek beszoltam neten már. Igen kicsit néha jogtalanul de engem legalább nemkell megvedenie Apucinak meg Anyucinak. Nagyobb nálam? Kitérdekel kap 2 öt és már borul is :) Nemvagyok büszke de 2 év felfügesztettet kaptam testi sértésér 2 cigány belémkötött discoba. Tehát akkor gondolhatod hogy mennyire jedek meg az ilyen pöcsöktöl:/