A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Silkroad egy fos :D Amikor kiadták toltam vele kb 1 honapot és meguntam de még mindig jobb mint a wow , wowot 1 nap allat untam meg:D Bot? Van Lesz Lenni is fog! Penzt vesznek e? Igen vesznek. GM ek? Igen vannak GM ek és az afk bot ot kiszokták szürni(vagy nem). Ha nagyon sokan feljelentenek 1 botot akkor azútán a gm utána néz. WOW Guild rendszer nekem nemismerös , de itt amikor egy Siege vagy Mass PVP van akkor ott nem 10v10 van mint wow ba hanem 1 nulával minimum több a pvp, siege meg 200-300 vs több :D Tömeges küldetés ? Max 10-20 De az böven elég. Event? Mindig van.Ellentétel a Silkorad al ez Fizetős játék mint a wow csak olcsobb minnt a wow. (És mellesleg jobb is!=] ) Én elég régota játszok l2 vel (igaz freen nevelkedtem fell. ) de az akkoris még mindig nemtom meguni az L2 öt . 2004 be Keztem szerintem. Folymatos Frissitések / Eventek vannak szal igazi fasza játék :D