88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    LoL tényleg, el is felejtettem, hogy a WC-nek van stunja! :D
  • PhoenixKnight
    FDS acu ha már midnenképpen Acumen kell..::D FDS Blunt és igy tud a WC stunnolni :P
  • GamerAdams007
    Fragstar, Flash, és minden fraps-es!! Help kéne! Gép vásárlás előtt állok, és az lenne a kérdéses, hogy a fraps-hez lényeges, hogy fizikailag 2 külön meghajtóról fusson a játék, meg mint amire a Fraps ment? Tehát ez lényeges gyorsulást eredményez?
  • GamerAdams007
    Szerintem acu-s Miracles, de ez csak az én véleményem! :)
  • L2Goku
    Hülyeség hogylehet ebbe belehalni? Sehogy. Max de nagyon max megvakulsz ... De betegséget nemokoz.! Főleg nem 15-20 év allat.. Szal ez hülyeség.. Annak aki meghalt biztos volt valami régebbi betegsége és az újúlt ki.
  • Kekszakall
    Nagyon koszonom a valaszt!

Meg annyit, hogy 61-tol is dual, vagy partiban ugyis ugyan mindegy?

Koszi
  • Skynet85
    őő szvsz az iylen meg is érdemli vagy is halált senki de ez akkor is abszurd nem volt más dolga, csak játszani, mert akkor igen csak jóléti betegségben mult ki, kivétel ha szerencsétlen farmer volt....
  • fr0z3n
    ejj ha...
  • Gordis2k
    Szia Solora Doom heavy+dual(sls*tsurugi) partyra tökmindegy de dual! Ne akarj nukerkedni. Én egyértelmüen 61ig ivory melet solo formor doomban(heavy) és onnan dc robe és party kizárolag!
  • PhoenixKnight
    Tudom hogy ujra lehet inditani MSN t miután l2 kikapcsolja bejelentkezésnél és eddig ezt csináltam =.% el de most kötelező a Live MSN mert különben nem használhatod. És vmiért nekem Live nem jön be miután kikapcsolja az l2.
  • Kekszakall
    Gordi

Lenne egy kerdesem, hogy te milyen fegyot es ruhat ajanlanal egy WC-nek 52 felett?

Eddig akarhany embert kerdeztem, mindenki mast mondott.
    Kivancsi vagyok te mit ajanlasz?

Koszi!

Udv:
    Szaki
  • sanyiiiii
    Nekem is működött amikor l2-ztem annyi szépséghibával hogy amikor a játékot elinditottam akkor mindig kilogolt belole dehát uristen visszalogolsz.
  • L2Goku
    Fasza Smile :)
  • L2Goku
    Miért mindenkit a teonra hivtok? nemtom megérteni a Teon on nincsis annyi magyar meg olyan kaliberű magyarok (kivétel 1-2 magyar) akik HCG Prok. Szerintem gyere Franz ra vagy Siegehard ra , ha éjszakai bagolyvagy akkor én a siegehardot ajánlom . a Franz "új" szervernek számitt.
  • Skynet85
    Üdv. kéne némi pénz mag a további játékhoz mert ez így reménytelen vennék franzon olcson adenát de csak keveset max nagyon max 1000 forintért akinek ez megfelelne küldjön nékem pm-et hogy ezért mennyit adna el
  • Anahita
    FlashXP: "Hát igen, zsebibaba veszélyes egy törpike... A multkor mikor SS-t craftoltam majdnem leharapta a kezem, mer véletlen meghúztam a haját XP "

milyen zsebibaba? ő az én törpém SH-n és bannolva van.
    reinkarnálódott?
  • Chryst64
    ehh leszoktam a dohányzásról 2 hónapja. a nevem is világosabb lett....
  • Chryst64
    bakker! visszaolvastam egy rahedli beírást, beszólást. Hát tudjátok, aki a régi összetartó magyar csapatot keresi, már nem fogja megtalálni sehol....
  • Gordis2k
    Egy ilyen gyönyörű mondokára nem is válaszolok inkább. Mert se kedvem se energiám rá. És különösképpen nem is érdekel. Egyszerüen hagyuk egymást és ennyi.
  • Chryst64
    lol nekem műxik rendesen L2 mellett is a live.
  • meszitibi
    Szia!

Én tudok neked Dg cuccokat törni. Msn emet itt megtalálod amugy játékba PM Tibcse.
  • Skynet85
    Üdv. Valaki tudna nekem franzon d cuccot törni és jutányos áron ssd-t karftolni?:) ha igen írjon mér egy pm-et itt aztán felvenném msn-re és bent gamban megtalálnánk egymást nem igazán ismrek senkit franzon előőre is köszi.
  • malter
  • VipJoco
    ŐŐŐ még annyi kimaradt a többike beírásából, hogy ha 1acc-ot beregelsz 1kártyáról akkor várnod kell 24órát a következő acc beregisztrálásához, de inkább 25órát. Mivel ha hamarabb probálod nem fogja engedni ez a .... és ha 23:59 kor probálod akkor onnantól számolva ismét várnod kell!
  • Chear
    Ha sikerül a két acc-ot elindítani Téged is szívesen várunk a Teon-on (ingame pm: Shienis). :)
  • Chear
    Szia!

1. Én egy kártyáról (dmobornyomott) fizetek 3 acc-ot, úgy tudom ez a max.
    3. Igen HUF fel, bármely más pénznemben le. (Általában a dollár árfolyamon jobban jönnek ki az árak.)
    4. igen

Amennyiben magyarokkal szeretnél játszani, akkor a Franz szerveren találod a legtöbbet, de mi a Teon-on is szívesen látunk.
    Pm ingame Shienis. :)

Udv.:
    Chear
  • Endaer
    transceps:

1., 1 bankkartyahoz ugy tudom 3 acc tartozhat.
    2., sokan hasznalnak OTP webkartyat, az teljesen megfelel a celra
    3., igen, le tudjak vonni euroban
    4., igen es igen, arfolyamtol fuggoen nagyjabol ennyi a jatek ara.
  • transceps
    Én is szeretnék előfizetni a játékra, átolvastam pár postot és lenne pár kérdésem.
    1, 1 kártyáról tényleg csak 1 accot lehet fizetni vagy ha egy master acc alatt van több lineage2 acc akkor bármennyit?
    2, OTP webkártyát használ-e valaki ugyanis OTP-n kívül nincs másik bank nálunk. :D Havidíja vagy éves díja kb.?
    3, az OTP-s számlára HUF ban töltöm fel a pénzt le tudják vonni Euroban?
    4, acc- kb 4500 Ft, havidíj - kb 3000 Ft
  • Endaer
    Kedves Gordi...

Minden alkalommal, amikor akar csak erintolegesen is beszeltunk errol, direkt hangsulyoztam hogy nem felejtettem el, ki segitett bejutni az ICAba. Most sem felejtettem el. Te viszont elfelejtetted hogy mit mondtam, es csak a vergozos oruleted beszel beloled, nem azt adod elo, ahogyan en viselkedtem.

-Akhi szerintem is megerdemli a herot. Kivetel nelkul az osszes hozzaszolasomban ezt irtam, szoval nem tudom honnan veszed hogy nem ertek egyet veled ebben.
    -Honnan veszed hogy terjesztek rolad barmit is? Semmit nem terjesztek...
    -Az ICA seggenek nyalasarol annyit, hogy amit en csinalok nem seggnyalas, hanem igazsagerzet. Ez valoban sokszor okozott mar nekem problemat, de felvallalom. Mire fel az igazsagerzetem? Arra, amit mondjuk most is csinalsz. Maskent adod elo a dolgokat mint ahogy tortentek... Direkt nem hozom ide erre a forumra a problemat, mert ezeknek az embereknek itt semmi kozuk hozza, de persze te megteszed - es en vagyok a baromallat. Meggyozo.

Ha neked olyan sok penzed van, akkor kulonosen sulyos jellemhibanak tartom azt, ahogy a sajat szavaiddal elve egyik legjobb baratodon egy szaros ezer forintot volt merszed keresni mikor rajtad keresztul vett adenat... ehhez nincs koze senkinek, de ha mar ez az egesz vita itt ugyanilyen, akkor tessek hirdetni buszken, milyen jo moralis erzekkel is birsz!

Ki fogsz baszni velem? Mit csinalsz vajon? Lescammelsz, mert tudod az accom? Recalloltatod a karaktert, amit azert vettem at hogy segitsek beloled herot csinalni? Bazdmeg, 8 honapja azert jatszom azzal a karakterrel, hogy beloled vegre hero legyen! Csak minden honapban volt vmi ami miatt vegul nem volt eleg pontod... De en a mai napig Neked segitenek, foleg, ha jatszanal! Te nekem ne allitsd be magad ugy mint a vilag megvaltojat... Sokaknak segitettel, es en is ezt probalom, csak maskent mint te. Kicsit szavahihetobben, felelossegteljesebben - ez a kulonbseg.

Tovabbra sem felejtettem el hogy ki vagyok, kinek koszonhetek dolgokat, es azt sem hogy az elso helyen vagy ebben a listaban. De ezt mar mondtam a postom legelejen is. Ezuttal azt hiszem neked gurult el a gyogyszered, nem nekem... En sose tamadtalak, csak annyit mondtam hogy a regi aktiv Shanwayt szeretnem latni ujra. Elfelejted hogy az utobbi fel evben napi 16-20 orakat jatszottam... ha te tenyleg aktiv lettel volna, lattalak volna belogolni, tehat az allitasod nem igaz, te Gwenyvel lehet hogy jatszol, de Sieghardton, Shanway-el azt latja mindenki, fuggetlenul attol hogy magyar-e vagy sem, hogy NEM vagy aktiv. Engem kritizalhatsz, mondhatod hogy hazudok, de azt ketlem, hogy minden volt klantarsad hazudik...

Sajnalom hogy elfelejtetted, vagy talan meg sem ertetted, hogy en mind a mai napig pont azt fajlalom, hogy nem jatszunk egyutt ugy, mint regebben. Ez egyben azt is jelenti, hogy akarmilyen idegbeteg lettel, en meg mindig teljes erovel segitenek neked mindenben amiben tudok, mert nem lettem az ellenseged...

Utoljara hangsulyozom: en se megalazni, se meggyalazni, se lejaratni, se bantani, se semmilyen rad nezve negativ dolgot nem akarok Veled. Csak annyit, hogy HA a munka/tanulas/baratno/akarmi mellett idod van, akkor IGERETEDNEK MEGFELELOEN szorakozzunk egyutt! Sajna tobbek szerint is pont arrol lettel hires hogy konnyen igersz, annal nehezebben tartod be a dolgokat.

A nalam levo dolgaid tovabbra is visszaveheted, nem fogom csak ezert megvaltoztatni a jelszavam, remelem vagy annyira felnott hogy nem veszed el ami nem a tied. En tisztan szeretek jatszani, es csak azt bantom meg akit nagyon muszaj. A mostani esetben ugyan tudtam, hogy fel fog forrni az agyad, de nem ez volt a cel.

Az meg, hogy hany ember szerint vagyok hulye... ha pontosan akarok fogalmazni, sugarban lefosom. Te is ezt tenned szerintem a helyemben.

Kedves mindenki: orulok hogy most majd csamcsoghattok egy ilyen jolfejlett draman, de kerlek titeket, ne kommentaljatok ami nem a ti ugyetek, es csak balszerencse hogy tudomast szereztetek rola.
  • Gordis2k
    De kell minden accot meg kell venned ujra! Valóban megcsinálhatod a master accon belül de az amugy is ingyen van a játék accokért fizetsz. De az ára most anyi mint egy honap kb.(kicsit több) és igen elvileg 1 acc/bankártya de CD key segitségével akár 100at is regelhetsz.
  • Gordis2k
    error csak, hogy értsd nem az a baj ki a HERO nem vagyok SHn aktiv így nem érdekel. Akhi sokat tett az ICAért többet mint xithaj meg még sokan. De nem ezen huztam fel magam... Endaer közölte én nem azért fizetem az accot mert rendes vagyok hanem pénzt/adánát kapok BaalKaintól fizetségül úgyhogy kusoljak... ráadásul közölte, hogy hazudok mert én mondtam, hogy megigértem akhinak HERO lesz... és nem fogja fel, hogy az alli igérte meg nem én és ha senki nem igérte meg akkor neki ez jár. Ez a story én letojom ki a hero ha nem igy lenne már rég én lennék és ha lové kéne... Akkor is minden rámeső hónapban az lennék mert kurvára sok pénzel jár a heróság... nagyon kihuzta a gyufát nálam is.
  • Skynet85
    Nem kell a mester akkon belül annyi fiókot csinálhatsz amenyit csak jól esik. Elvielg, van vmi havi limit menynit reggelhetsz, de ehhez nem értek, de majd aki jobban tudja tuti elmodja, hogy megy ez, a lényeg csak egy simma acc reggért fizetsz.
  • ErrOrHUN
    a probléma azzal van, hogy te pl nem játszol aktívan SH-n. persze hogy megérdemled,(bár a főnök odafent mentsen meg attól, hogy herochatet szerezz magadnak :D Aquarium2) de ICA-nak aktív játékosok kellenek. nemtom ki ez a xithaj gondolom "rengeteget" segített már az allynak.
  • Creator
    Ha megveszem a játékot, előtudok fizetni 2 külön acc-ra, vagy a másodikhoz is meg kell vennem az alapot?
    Igazából ugymegszoktam a dualboxot, hogy nagyon rossz lenne a bufferem nélkül.
  • Gordis2k
    Semmi köze hozzád! És a herosághoz sem. Kurvára jár neked ezt kéne felfogniuk ezek a nagyképű faszok meg azthiszik ez csak nekik jár mert most ők a janik.... és engem kurvára felbasz ha valaki elfelejti honnan jött.
  • Tüskés
    mAilka mostanában (hiányzik a régi :/ ):

• Akhi
    ejj bakkerom anyira nem fontos am az a herosag:) hogy ket ember ossze vesszen megvagyok en am elem lampa nelkul is csak legyen beke es nyugalom
  • Gordis2k
    Egy francot! Tőlem mindenki lehet vak! "A szemet-szemért megvakithatja az egész világot" nyilvános üzenetre nyilvános válasz.
  • BEAST #66556
    igy ez az egesz mehetett volna privatban is :/
  • ZsuzS
    egy "játék" mi mindent ki nem hoz emberekből