88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Sry, hogy nem vagyok MSN meg sehol sem.. kicsit sok szar jöt közben:(:( pl anyumat megtámadták a darazsak.... majd leszek ha tudok.
  • ErrOrHUN
    http://www.d2pair.com/
    http://www.offgamers.com/
    http://www.tgacn.com/
  • BaalKain
    Hát ha utánaszámolsz akkor kb. ki is jön azzal a számítással amit alább leírtam.
    Viszont a honlap címét elárulhatnád ha ilyen tájékozott vagy.
  • ErrOrHUN
    az barátok közt is max 33Ft ért veszik át az adenát
  • BaalKain
    110%-al ofkorsz..

Gordi gyere már msn más kérdésem is lenne...
  • BaalKain
    Gordit idézve IG ár szorozva 10%-al osztva 2-vel :)
  • L2Goku
    Aztirta hogy nemlő mostmár mindig mcritet:D
  • ErrOrHUN
    kb harmadáron fogják átvenni
  • BaalKain
    UI lemaradt, de mostmár berakom subtitleba...
    Tehát: soksok adena eladó Sieghardton és Franzon olcsón! (akár teon is lehetséges), pm itt pls.
  • BaalKain
    Hali!
    Msn-en miért nem jársz mostanában?
    Kéne a homepage címe ahol a farmerek veszik az adenát pls.
  • Gordis2k
    Dehat nem vették ki és nem is nerfelték nem értelek? Mire gondolsz?
  • GAthersw
    Így most ő grindre meg pvpre mindig külön átdyeozza magát, mert sztem a 7000+pvp pontot nem -9connal érte el :)
  • L2Goku
    Hogy mostmár neminden lövése mcritikal és nerfelték :D Ezért sirt:D
  • Sanca
    "vettek"? Mire fel mult ido?
  • L2Goku
    l ooooo l és a gyerek sir hogy miért vették el a WM10 et aguba....
    stuped ncsoft should remove wm10 from augumentations
    sirena+pow+wm+WM10+valakas

NC..
  • L2Goku
    Hát Gordi ez egy SR de ezserosz :DSR
  • Skynet85
    THx:)
  • Gordis2k
    Hát szerintem isteni a kamael:)) pont ez amit én csinálok(berzerker):

Nem tul sok hp(-9 con) de azért elég jó visznt:

2000patac 1000es atac speedel?:) PoF van rajta es 191es run speed? Cov és hunter nélkül 200as Crit 2h kardal? És 146os... acuracy? ez klasz:) nekem tetszik:)
  • Bally
    Hali!A klának hogy lehet felvinni a levelét?
  • L2Goku
    Na mostmár tudod milyen az amikor én voltam igy 2 hétig:D:D:D Ugye milyen szar?:D
  • MeoH #66701
    2 kep a "hudebrutal" kamaelrol:

+4/3 Drac Leather Set and +3 weapon equivalent with +3 Heaven's Divider

Final Form

Skills:
    Soul Sucking (flaming hand icon) - 36 mp consumes, 900 range, keep sucking enemy's soul
    Nail Attack (left and the bottome corner one) - 79 mp consumes, gives combo dmg with demon's claw 2583 power
    Wing Assault - 79 mp consumes, 600 range, spreads wings and rush into enemy and gives damages around the target
    Death Beam (right one) - 73 mp consumes, 40 range, 138 power attacks front enemies

Final Form is lvl79 5mins buff skill and 80m sp are required. Once lvl79 kamael transforms, they get 4 skills mentioned above. Reuse time is 2hrs.

Nail Attack has almost no reuse time. Most tatic is normal attack and Nail Attack. Sometimes Wing Assault to chase fleeing enemies.
  • GamerAdams007
    Jó arány lol
  • Gordis2k
    ÁÁÁ iszonyat.. 5 percenként elmegy a netem 10 percre...
  • L2Goku
    Tessék itt találsz párat.
  • Gordis2k
    30% vagy alatta

Final Frenzy 13 P.Atk. +122.1 when HP falls to 30% or less
    Final Frenzy 14 P.Atk. +129.3 when HP falls to 30% or less
  • Skynet85
    üdv korán reggel csak orosz lapon talátam ezt:
    Final Frenzy 1 - P.Atk. +32.9 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 2 - P.Atk. +39.4 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 3 - P.Atk. +46.6 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 4 - P.Atk. +54.6 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 5 - P.Atk. +63.3 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 6 - P.Atk. +72.7 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 7 - P.Atk. +79.3 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 8 - P.Atk. +86.1 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 9 - P.Atk. +93.1 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 10 - P.Atk. +100.2 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 11 - P.Atk. +107.5 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 12 - P.Atk. +114.8 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 13 - P.Atk. +122.1 когда HP падает до 30% или ниже

Final Frenzy 14 - P.Atk. +129.3 когда HP падает до 30% или ниже

Hát ebbőől arra következtetek hogy ha 30% alá esik akkor tod aktíválni.
  • dartonita
    Helo!

Gladitol kerdeznem hogy a final frenzy-nek hany %hp tol kell aktivalodnia?
  • Skynet85
    Köszi most már mek csicsikálni, de holnap meglesem.
  • GamerAdams007
    Demigods című videóra keress rá google-be mer nemtok linket, de az egyik legjobb videó szerintem.
  • Gordis2k
    Ha esetleg megirnad kivel vagy bent...
    akkor segiteni is tudnék.

pm durbeleszedki lassan reagálok mert filmezek.
  • Skynet85
    Üdv. Nézegettem pár l2-s videót jútúbon, de sok a szemét viszont itt forumon vissza olvasva találtam pár, igazán jó videót pl amit Gordis linkelt a titan vol.4. Nah szal ha volna hasonló kaliberü videohóz direkt link azt megköszönném:)

U.I.: Alig használt veséim közül az egyiket jutányos áron eladnám, vagy (aktív)akra cserélném:D:D
  • VipJoco
    Per pill árulnak piacon 6darabot Plastik nevű elf kari 100k / darab
  • L2Goku
    Teszemedbe.
  • DarkVen
    Ha valakinek van 60+ os spoilos törépje franzon, és tudna spoilozni nekem 13 Doom plate armor tempert, mennék segíteni neki. Ha már 4 napja nincs a piacon armor, összerakom... :( recit már szereztem! pls!
  • DarkVen
    A kép bezzeg lemaradt :(
  • DarkVen
    A Preacher of Doom legújabb üzenete :D jól ráálították a karit:D
  • ErrOrHUN
    állj be a sorba, mellesleg olimpia cfg HEnek. ja és még mindig 1x a rate :D
  • Gamarra
    Köcce a kielégítő válaszokat és az esetleges meghívásokat is.Mindenképp szeretnénk egy klánba belépni,hogy melyik lesz az azt még eldöntjük majd.Egyébként lehet számítani rá hogy Zeus-os klántársakból jönnek még idővel.
    Szívesen fogadom a további javaslatokat válaszokat is...

Jó hentelést addig is.
  • DarkVen
    Üdv :)
    Mindíg jó újakkal találkozni, és szivesen várunk mindenkit! :)
    Ha most kezditek a játékot offon, érdemes Franz-ra vagy Teon-ra mennetek, mindkét szerveren van magyar klán, és sok magyar klánon kívül :D. Mi Franz-on vagyunk, Lvl 5 klán Brotherhood academyvel
    szivesen várunk mindenkit. Még van hely academyben :) Ha jöttok pm: Gamor, Biehielle.
    Teonon is vannak magyarok, bár kevesebben, de sztem ez nem gond, klánrol sajnos nem tudok mondani semmit, ott nem vagyok illetékes :D

Kérdésekre:
    - a fent említett két server a leg megfelelőbb számodra(tokra), mivel ezek europaiak, a többi más időzóna szerint megy.
    -a legtöbb magyar tudomásom szerint Franzon van, klán is legalább 2 van, de nagyon sokan klán nélkül kószálnak. :)
    -A destro jó pvp kari offon is :) de tereléshez egy Wc lehet hogy kevés lesz . Inkább egy SE ajánlott mellé.
    -törpéket bármikor csinálhattok, de soksok gyártós törpi van a piacokon, akik alig várják hogy egymás alá licitálva náluk gyártsd le a tárgyaidat. A sok farmer meg alacsonyan tartja a mati árakat, igy a spoilosnak is csak nagyobb szinten (65+) lenne szerepe.
    Kb. ennyi, Remélem tudtam segíteni. :)
  • Gordis2k
    Q:Hétköznap délután 17 és 24 óra között vagyunk leginkább,hétvégén 0-24:D.Ilyen időbeosztással melyik a legmegfelelőbb szerver?/siege,playerlétszám,stb..../
    A:Ezzekkel a feltételekkel kb minden szerveren nagyon jók vagytok én mindenképpen a Franzot ajánlom.

Q: Az előző szempont alapján képbejövő szerverek hogyan állnak magyar gamerekkel,klánokkal?
    A: Nagyon sok aktiv magyar van Siegharton és Teonon is vannak elegen, de biztos vagyok benne, hogy jelenleg a Franzon vagyunk a legtöbben főként " alacsonyab szintűek".

Q: Mekkora /player,klánlvl./ klánok vannak a számunkra megfelelő szervereken?
    A: Minden szerveren magvan a hatalmi egyensúly. És rengeteg klán van mindenhol amibe jol be lehet illeszkedni.

Q: Mennyire jól játszható kari a destroyer?Elsősorban pvp szemszögből nézve.Lehet e terelni vele normálisan offos körülmények között,feltételezve hogy egy wc támogatja?
    A: A destry+WC kétség kívül az egyik legtökéletesebb kombináció mind PVPre mind PVEre szerintem azonos lehet egy nuker+se és egy ijász+wc(ppr) el simán.

Q:Érdemes e foglalkozni craftos és spoilos törppel 2. kariként?

A: Nem kérdés ha külön accon van és tud veletek haladni akor spoilos aamugy kizárolag krafter!!

Sok sikert!