A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Q:Hétköznap délután 17 és 24 óra között vagyunk leginkább,hétvégén 0-24:D.Ilyen időbeosztással melyik a legmegfelelőbb szerver?/siege,playerlétszám,stb..../
A:Ezzekkel a feltételekkel kb minden szerveren nagyon jók vagytok én mindenképpen a Franzot ajánlom.
Q: Az előző szempont alapján képbejövő szerverek hogyan állnak magyar gamerekkel,klánokkal?
A: Nagyon sok aktiv magyar van Siegharton és Teonon is vannak elegen, de biztos vagyok benne, hogy jelenleg a Franzon vagyunk a legtöbben főként " alacsonyab szintűek".
Q: Mekkora /player,klánlvl./ klánok vannak a számunkra megfelelő szervereken?
A: Minden szerveren magvan a hatalmi egyensúly. És rengeteg klán van mindenhol amibe jol be lehet illeszkedni.
Q: Mennyire jól játszható kari a destroyer?Elsősorban pvp szemszögből nézve.Lehet e terelni vele normálisan offos körülmények között,feltételezve hogy egy wc támogatja?
A: A destry+WC kétség kívül az egyik legtökéletesebb kombináció mind PVPre mind PVEre szerintem azonos lehet egy nuker+se és egy ijász+wc(ppr) el simán.
Q:Érdemes e foglalkozni craftos és spoilos törppel 2. kariként?
A: Nem kérdés ha külön accon van és tud veletek haladni akor spoilos aamugy kizárolag krafter!!
Sok sikert!