A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DarkVen
    Üdv :)
    Mindíg jó újakkal találkozni, és szivesen várunk mindenkit! :)
    Ha most kezditek a játékot offon, érdemes Franz-ra vagy Teon-ra mennetek, mindkét szerveren van magyar klán, és sok magyar klánon kívül :D. Mi Franz-on vagyunk, Lvl 5 klán Brotherhood academyvel
    szivesen várunk mindenkit. Még van hely academyben :) Ha jöttok pm: Gamor, Biehielle.
    Teonon is vannak magyarok, bár kevesebben, de sztem ez nem gond, klánrol sajnos nem tudok mondani semmit, ott nem vagyok illetékes :D

Kérdésekre:
    - a fent említett két server a leg megfelelőbb számodra(tokra), mivel ezek europaiak, a többi más időzóna szerint megy.
    -a legtöbb magyar tudomásom szerint Franzon van, klán is legalább 2 van, de nagyon sokan klán nélkül kószálnak. :)
    -A destro jó pvp kari offon is :) de tereléshez egy Wc lehet hogy kevés lesz . Inkább egy SE ajánlott mellé.
    -törpéket bármikor csinálhattok, de soksok gyártós törpi van a piacokon, akik alig várják hogy egymás alá licitálva náluk gyártsd le a tárgyaidat. A sok farmer meg alacsonyan tartja a mati árakat, igy a spoilosnak is csak nagyobb szinten (65+) lenne szerepe.
    Kb. ennyi, Remélem tudtam segíteni. :)