88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
dehogyne!jóó dolog az vaze:>
meg azis jó ha válaszol msn-en néha:D -
légyszives ne pontozz
-
http://darkmenx.dragonians.eu/interlude/ -
anarga #68220 meg most leirom, remelem felfogod fogni: nem vedem ezzel, ugyhogy ugy ertelmezd.
azt nem ertem hogy mindig hivatkoznak emberek erre a tomcates dolgora, de csak azok a a butykik akiknek fingjuk sincs se a hattertortenetrol (nem, nem arra gondolok ami oda lelett irva), se arrol ami valojaban (!! - ezt a szot ertelmezd kerlek, remelem menni fog -!!) tortent, illetve ami azutan tortent, azt meg hagyuk hogy mennyit tud tomcatrol, max amit a tv-ben latott, vagy olvasott valami retardalt napilapban...
nem szukseges reagalnod erre mivel ugyis leszarom, csak gondoltam leirom hatha felfogod hogy csak magadat egeted ezzel a tomcates dologgal... =)
ja es megegyszer olvasd el az elso sort pl0x. -
Hivatalos oldalról le lehet. Ingyen le tudod tölteni ráadásul! www.lineage2.com -
kilincsgyilkos #68218 Sziasztok nem tud valaki olyan oldalt ahonnan lelehetne tölteni a lineage2-t -
mar csak rad varok, hogy kibassz velem, de mikor mondtam hol es mikor talalkozzunk akkor csak ment a QQ, mostmar visszabulyhatsz a sarokba -
dmx egy ocska ember nemérdemes oltani :D kibaszot már vele a sors :D >TomCat 4ever :D:D < aki olvasot tugya!:D -
jaja semmi gond
igazán csak a lol meg a klánnevek szóltak neked hiszen azokat kérdezted csak az egész a te nevedre ment válasz gyanánt :)
nem akartam én sírni ez gordiéknak ment :D -
hidd el, hogy en leszarom mit csinaltok nem vagyok tagja egyik klannak sem halistennek -
Igen csak tudod nehéz mert nem botozik... És L2 klienben alapbol nincs pick up ...
És nálunk mindegy ha belekötsz egybe mindbe kötöttél 363ally -
:D:D:D
ez télleg jó de igaz is!:> -
lol 
nem amúgy ez tényleg geciség, ha már ekkora májerek hogy nekik senki ne mondja meg hogy mit csináljanak, akkor türjék szépen csendben férfi módjára ha elkenik a szájukat és ne rohanjanak sírva segítségért a klánhoz gondolom ők egy kicsit másképpen adták elő a dolgot a clanchat-ben (konkrétan én úgy hallottam hogy szegény ártatlanokat lepkzta egy magasabb szintű destro csak úgy) erre zazzettt hívta a népet hogy menjünk bosszút venni és ez szerintem teljesen normális (ti si megtennétek a cimborátokért szerintem, mint a hogy gordi meg is tette detto-ért) ez okozta a félreértést, de mint mondtam ezért kurvára felesleges acsarkodni. nehogy már 2 hülye miatt haragudjon egymásra 60 ember könyörgöm
amúgy a mi klánunk az utópia
detto-é meg passz 300 63cmaffia vagy egysegbenazero asszem az utolsó -
ja amugy mi is a 2 klan neve? :D -
durva ez a dropwarz, legkozelebb szolj dettonak hogy pipalja be a pickup itemet walkerbe es nemlesz tobb konfliktus -
ahhh ez tényleg tapló parasztság
neveket pls kik voltak azok hadd beszeljek veluk vagy kibaszom őket a klánból
elhiszem hogy mérges vagy erre én is bepöccenek, ha az xp-met meg a drop-omat basztatja más
de egy valamit el kell hinned ez nem a klánunk általános viselkedése
tudod nagyon jól, hogy minden klánnal az a baj, hogy felhigul amikor elkezd nőni, mert jönnek új arcok akikről nem tudsz semmit
Ez egy kis klán volt a kezdetben voltunk vagy 15-en és állandóan mentünk mindenhova 2 partyval. Még vadidegeneknek is segítettünk quest-elni stb... nagyon jószívű és normális arcok. de sajnos vannak újak is akik ezek szerint taplók
Ha megmondod kik voltak azok akkor komolyan mondom hogy megpróbálom elérni hogy kibasszák az ilyen hülyéket. nekem is van rá jogom de azért mégsem én döntöm ezt el egyedül
sry érte tényleg ha így történt
most már kb 20 magyar van itt tudomásom szerint tehát nem lenne jó pont a magyarokkal vagyis veletek baszakodni
Csak hogy értsétek a tűzbe mennék a kezdeti néhány arcért kb 15 ember és mentem volna én is bökni bárkit ha ők azt kérik tőlem zazzettt jó klánleader módjára nem engedi, hogy klántárs pk büntetlenül maradjon
De ez akkor más eset itt ezek a valakik voltak parasztok.
Gondoljuk át ezt újra higgadtan
Ezt már klán fórumon is felvetettem hogy meg kéne szabadulni a hülyéktől. Vagy nyugodtan vágd le cserébe 10X-20X akárhányszor ha meglátod ezeket az embereket, de ne a teljes klánt itéld el egy két böszme miatt. -
"Detto bemérgesedet átváltot destroyerre és megolte a fél klánodat."
Hat, ezen a reszen en besirtam
-
Lesz! A klánod tajparaszt.. Detto Xpzet kint cementerybe erre odament két nagyokos a klánotokbol és elkezdte szedni a dropját meg KSelni erre kérte öket, hogy ne mire közölték ez nem az ő szervere azt csinálnak amit akarnak. Töbszöri kérés elenére is folytaták majd megölték. Ekkor felvonultunk és elhaláloztak. Később ujra kezdték és odacsöditetek vagy 10 embert Dettora kiportáltam segiteni de 4 nukerrel leszedtek Detto bemérgesedet átváltot destroyerre és megolte a fél klánodat. Ezotán szépen feladták. Egy kis szocsatám volt lufeeval amiben kifejtettem mi is történt és a véleményemet a klánról. Vele békében távoztunk de a klánod 1es számu célpont lett. A bunkoságot nem szeretjük éppen ezért lettünk ICAsok és nem Catalystosok. -
Hali srácok mi volt tegnap az az összetűzés a klánommal?
Nem sok mindet tudok homályosítsatok már fel légyszi.
Eddig azon dolgoztam, hogy ezeket a klánokat valahogy közelebb hozzam egymáshoz erre meg egymásnak esnek amikor nem vagyok bent :(
Ne legyen már ebből galiba a továbbiakban. -
Kezdőfaluban (az első kasztváltó kezdetéig, előtte szerintem nem érdemes eljönni onnan) a questeket csináljad és közben a quest mobokat spoilozd. Ha megvan a kasztváltó, akkor én mindíg Dionnál a medvéket, Hobgoblinokat és Orc Championokat öltem. -
PhoenixKnight #68203 én csak 2ről tudok...1 BD hindemithen +1ik allytársam -
Symbiont #68202 Egy kis segítséget szeretnék kérni, leírná valaki nekem, hogy lv10 től lv40 ig (vagy akár tovább is) egy spoilos törpének milyen mobokat érdemes spoiloznia? Amikből olyan matik jönnek, amiket jó áron el tudok adni. Nagyon köszönöm előre is :) -
Symbiont #68201 valaki tud olyanrol, hogy jött-e az eventből boss ékszer? -
BaalKain #68200 lol sok idióta meg megvette a betűimet milliókért :) -
Symbiont #68199 Köszi az infot :) Remélem végre esik legalább 1 db II nekem is xP (a mellé a 3 T mellé :D ) -
PhoenixKnight #68198 :D
Nem vennék karit...a mostanim az 75/60 DA/BD ..77et a Shield slam -79et Revenge of the SHield(vagy mi a halála neve) skill miattt akarom... :P -
fr0z3n #68197 Meghosszabbitottak 

A New Era Event Extended!
As a result of a couple mysterious missing letters, we will be extending the A New Era Event. The event did end at the scheduled time today, but we will be reactivating it for another day and a half.
The event will be reactivated on Tuesday, November 27th at 12:00 PM Central Time (7:00 PM GMT +1) and will end on Thursday, November 29th at 12:00 AM (7:00 AM GMT +1).
-
BaalKain #68196 Van egy eladó 79/75 Necro-SH-m :) -
Symbiont #68195 hh még esnek a betűk?azt hittem tegnap 11 kor lett vége az eventnek -
Most vitte lejjebb az XPt 76+-on, szerinted? -
KisEmir #68193 sokkal jobbat csinál annál... port töröl! -
Hűtött sört csapol ? vagy legalább hó végén kölcsönad ?
Ha igen akkor jöhet ! -
omg
nekem kell egy
-

-
lmao -
#68188 Vipi figyuzz
Hát még így
Proto már lassan működőképes.
Megrendeléseket privátba kérném
100 % ban mentes.
Tisztán fut 24/7 ben, elbeszélget a GM-el is, imád partyzni, és még humora is van.
-
PhoenixKnight #68187 ÉN egyenlöre kiegyeznék 1 79/76 os karival is ...vagy 77/76 :D -
Jaaaa.... így már rögtön nem annyira gáz...
-
elég a 85/75/75/75 is -
85/80/80/80 -naja... -biztos ütős, de ha ilyen kari lesz azt tényleg azonnal lehet is banolni, séta miatt 

FRAG!!! Graaaat!!!!