88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Mi? Nem értelek... tényleg látnak ha láthatatlaná válok nem tudom miért:(
Gumbo köszi ez lett az MSN en a képem:) -
a mai napig sokszor behuznak a csobe, mert vannak naiv dolgaim, de ennyire hulye mar 13 eves koromban sem voltam :) oke-oke, vegulis senki sem tokeletes, de legalabbis en biztosan nem... egesz nap rohogtunk rajta, most keressunk uj aldozatot :) -
vazze 13 éves korodban te is ilyen voltál nem? :D
benyaltál mindent :D -
ha ebből se tanul, semmiből sem fog^^ -
jaja nem rossz ötlet oké baseball ütő ejtve poharakkal gyertek
a hidegre való tekinettel beszerzünk egy kukát meg némi éghető anyagot :) -
szegény gyerek ne szopasd már :)
már én érzem magam kellemetlenül :) -
Gordi ma jokedvu :) -
Ó még 80as volt mikor vettem csak sokat haltammert ugye próbálok elfutni a pvp elől de néha lelőnek:( az a baj a tőressel, hogy nem tud elég gyorsan menekülni és hiába válok láthatatlanná valahogy mégis meglátnak:(:(:( -
:D :D :D -
engem az a jo bor, az felcsigazott, ha hozol belole, lehet kimennek, de baseball uto nelkul :) -
gyerekek mindenki menstruál? 
forrnak itt az indulatok ezerrel, mint a jó bor
mindenki vegyen magához egy baseball ütőt és találkozzunk vasárnap a Hősök terén
én azt mondom mindenki monnyon le
-
Nem is Te lennel nihil ha nem kocsogoznel valakivel :D
De hat igy ismertunk meg,es igy szeretunk(?)
-
Dartonita valasza mint altalaban, most is jo, en csak annyit kerdeznek inkabb, hogy ha mar ennyi ideje offon vagy, es naponta szembesulsz vele, hogy ez a jatek angol nyelvu kliensprogrammal jatszhato szamodra... akkor gondoltal-e mar arra, hogy szotart ragadj es leforditsd amit nem ertessz? Valamint, jobb-e megoldani vmit egy ilyen remek huszarvagassal ahelyett, hogy egetned magad egy forumon? :) písz! :D -
Koszi Sato.Elgondolkodtato :) -
Gumbo #68330 -
Lineage2 dobozos -
Lineage2játékos #68328 pedig még a cd galaxis ilyen reklám újságot is küldött amiben benne volt a játék. akkor lehet majd csak jövő hónapban jön.
pedig Gordi ahogy látom treasure huntered van ráadásul elég magas szintű. mennyi idő volt 79-ig eljutni vele?
én sem bánnám már lvl 79-es hunter lennék. Most hogy bejön az lvl 85 akkor biztos nem lesz subb-om jó ideig mert el akarom érni az lvl 85-öt -
Ha mob sleep-eli a partytarsad,akkor ezt kijelolve fel tudod ebreszteni joesellyel mielott szetszed benneteket.
Te hol lattal cd galaxisban 5k-ert dobozos l2ot?En nem talalom,hiaba nezem az urlt :/ -
Nem én ugyan 2 éve tolom de csak 10 pvp pontom van és 3 pk ami tök véletlen volt:( -
Lineage2játékos #68325 azt tom h dvp ebayer volt és ezért is volt olyan erős h tele volt potival és Sagi létére 1 party-t letudott így tankolni. De akik ellene voltak azok is ebay-ztek. Ezért is mondtam,hogy Aimful teljesen tisztán játszik azon a szintem mint dvp. de dvp nem botozot ez MC stílusa. Minden esettre az ebay tényleg az egyetlen amit nem becsülök dvp-ben. Na meg aztis gondolom, hogy amilyen szinten ti vagytok ti is biztos nagyon jók vagytok pvp-ben mert azért arra a szintre már megtanulja ezt is az ember.
Előbb néztem az official japán franz-ről pvp videot, hogy azoknál mennyivel másabb a pvp mint itt nem igaz. Minden esetre jó volt.
Waking Scroll mire jó már 3/4 éve itt vagyok off-de sose értem mire jó. mindig eladtam -
ezt megis betudtad qouteolni azt miert nem? :( -
az LMAO-t nem rad irtam te bekepzelt !%=% hanem barmilyen furcsa, Lineage2jatekos hulyesegeire. Engem sose kuldott padlora DVP egyik videoja sem, bar hangulatosnak talalom oket, nem lett a szememben Isten. azert orulok hogy elsz, nehany masik emberrel ellentetben engem legalabb nem zavarsz, kkthxbye. :) -
a lineage legundórítóbb találmánya a qcp meg a qhp imao -
attol, mert van annyi penze valakinek, hogy vegyen olyan gepet amin fut a fraps a jatek mellett 1280x1024 -be full grafon plusz ebayelt annyi adenat, hogy felvasarolhatna egesz girant, ezutan csinal 1-2 videot amiben 1 (max. 2hitel) A grades embereket meg egyaltalan nem jelenti, hogy jo jatekos de ez valoban lmao! -
ha már itt tartunk ki a faszom az a dvp? :D
gondolom úgy király a gyerek hogy ott fut a háátérben a bot progi
nem tudom hogy vagytok vele én egy kicsit mindig kétkedve fogadom az ilyen infókat, hogy ez mag az hű de táp és milyen király játékos vagy a bot issza helyette a qhp-t és qcp-t ami 1000 számra van nála vagy kissebb szintűekkel és rosszabb felszereléssel rendelkezőkkel bánt el
ne mondja már nekem senki azt hogy ha bárki ott áll egyedül mondjuk potik nélkül egyenrangú ellenfelekkel hasonló felszerelésben és mondjuk egy sh meg egy aw lerohanja akkor nem végzik ki
ne gyártsunk már félisteneket cheater-ekből
"isten hozott öcsém ez a való világ" :D -
lmao -
nemhiszem hogy surun fogsz mar talalni de keress |nnerConfl|ct (innerconflict) videokat es maris latsz 2 tucat jobb jatekost, mint dvp -
Lineage2játékos #68317 Csá!
Két lehetősged van:
1. Az account-odból interneten keresztül vasárolsz 1 serial kódot
2. Veszel 1 Lineage 2 játékot 4990ft(cdgalaxis.hu) ha azt akarod h házhoz vigyék +990ft
Gyorsabb ha interneten keresztül veszel serial-t mivel leghamarabb csak hétfőn kapnád meg vmikor a cuccot ha nem tudsz személyesen érte menni hamarabb.
Ha a teon-ra jönnél írd ide a játékos neved és egyből kapsz klánt ally-val (pontosabban szólni kell a leader-nek vegyenbe academy-re:)) -
Postolj még pls. Hamarosan benneleszünk a 10 legnépszerűbb témába lol :D
Rettegj sajtos quest!!!!444
-
NEkem is van listám:
Spanok: Jozsika a térről, Pisti a csibész és a srác a nagy kalapban.
Semleges: 4,9milliárd ember sac/kb. bár a jó csajok tőlem bekaphatják.
ÖRÖK elenségek: Joker, kétarcú, lex luthor, és az a gonosz kojot aki mindig rámozdul a gyalogkakukra és ha már itt tartunk jerry egér is egy rohadt getzi és Tom haverom mindig szív:(.
Apukamnak meg sokkal erősebb az ütése és lenyomja mindanyiotok apukáját!
Sanci te utálod a magyarokat? Ezt nem tudtam:( nem is válaszoltam volna az elmult 2,5 évben a forumon:(.
Adr3 lol.. tuti van már vagy lvl52 is:) Meldirt nem ismerem de 50%ban az egyik kedvenc nyalókám és nem a dir.
u.i: Ő Anarga nem látod? -
Atrium #68314 üdv. csináltam 1 master accountot. mostmár csak 1 serial kód kéne hogy játszhassak is. azt hol és hogyan tudom beszerezni? -
lol milyen kedves :D
lehet darkmenx uj neven mert már annyit kapott, hogy nem mer beírni azon a néven :D
u.i: darkmen nehogy magadra vedd :D
még semmi bajom veled egyelőre :D lehet , hogy tényleg seggfej vagy passzolom nekem még nem ártottál és senkit nem utaláok azért, mert az trendi, majd ha nekem is beszólsz akkor én is kurvára utálni foglak
csak nem hagyhattam ki :D -
Lineage2játékos #68311 és te?:D -
Lineage2játékos #68310 persze lehet dvp-nél jobb játékos is 1 szóval nem mondtam, hogy nem lehet hiszen láttam dvp-t is hibázni szóval nem tökéletes. De mindenesetre szivesen megnéznék arról v azokról a játékosokról videókat akiket dvp-nél jobbnak mondasz. Jó játékosoktól mindig lehet tanulni és öröm nézni ahogy játszanak szóval tényleg szivesen megnézném, hogy játszanak. Na meg minden szervernek meg vannak a hősei vagy sztárjai vagy legjobbjai ahogy jobban tetszik mind a 10 szerveren meg a 40 koreain. szóval nem leszolni akartalak titeket ha más szervereken ti vagytok a legjobbak sőt örülök neki. De az tény hogy a teon eddig dobogós helyezései így vannak: 1. dvp, 2. DanielDefo, 3. Aimful aki magyar de nem igazán szereti a magyarokat (ez igaz minden más teon-on levő magyar játékosra majd nem minde magyar utálja a másikat). mondjuk erről a 3-as listáról Aimful lehet nagy becsben tartani olyan szempontból, hogy ő sosem csalt (bot,ebay stb)és a mostani unforgiven klánban szintén senki ilyen nincs(az más, hogy az ally társaik szerintem a mostan legnagyobb botosok a szerveren). Én végülis szerencsére elég sok magyarral jóba vagyok a teon-on de elég sokkal nem a bökkeni az egészben, hogy ugyan abban a klánban vannak azok a magyarok akikel nagyon jóba vagyok és barátaimnak tekintem őket meg ahogy tom ők is engem míg azok is ott vannak akik a szerveren legfőbb ellenségeim (minden igazi ellenségem magyar). Nem tom mennyire olvassák ezt a teon-on levő magyarok de leírom kik az ellenségek és kik a haverok:
Spanok: Shienis, Auroriel, Kormika, Drillian, Draco, Catprincess, OrcusHun, Stocktone,Mucmucpuncicus,EnkaraHUN,WillTurn
Semlegesek:hund, Adr3, klgue, trafi, eldenrod, dournakneg (felőlem ő lehetne haver), Aimful(ő haver voltam 1 darabig de semmi bajom vele)
Örökellenségek:norbull és meldir -
anarga #68309 te amugy ki a rak vagy? -
Ha lenne vkinek tollas sapkája eladó franzon dobjon rám egy pm-et pls. -
Jelenleg:
Franz 20milliárd
Sieghart 25milliárd
Teon 20milliárd -
Jelenlegi akciós Itemagarden árak mellett ~25 milliárd.... lol ofc
-
8evet kapott az baratok kozt is 4ev mikor szabadulhat feltetelesen jo magaviseletert
ja es amugy vannak 100x jobb jatekosok dvpnel max. nincs eleg adenajuk QHPre meg CP potikra -
Lineage2játékos #68304 na mind1 hagyjuk a szerveres dolgot mert ezzel sose fogunk dűlőre jutni:D
de amúgy dvp tényleg írtó jó játékos. csak az sajnálom h ezt az ember ölés dolgot a nyakába varták de így két éven belül szabadul bár tényleg azt olvastam nem soká.
de MucMuc én nem tom wildbabe mit mondot neked de még az lvl 5-6 nálunk kisebb klánokból valókra is azt mondta ne pk-zam mert nem akar war-t szerinted majd pont vagy 800 75+ exile-esel akarok harcolni akik simán össze ropantják a klánt esetleg akkor lenne értelme ha az ITT vmelyik alsób ally-jába bevenék a két klánt és akkor már lenne esélye. Mondjuk az tény hogy mostanában gyengébb az exile hiszen két nagyon jó játékosuk is elment 2 hónapon belül meg ki is rugtak 1 párat, kettőt pedig acc lopás miatt 1 hét le tiltottak. De az Exile mindik újra összeállt és össze is fog. Meg a másik h a leader-nek is sok haverja van az exile-ben . Amúgy beszéltem 1 exile-es hero-val és h bevesznek-e az ex-be aztán mondta kinek pm-zek. utána ott mondták ha tudok oroszul akkor akár egyből ha nem akkor meg majd kesőbb vissza térünk rá. De elég sok span van a BB-ben szóval nem igazán tervezek még elmenni de ha tényleg war lesz az exile-el es mi is war-ba lépünk velük nem csak Babe-ék akkor én szerintem lépek én mondtam leadernek exile ellen nem harcolok.
tényleg nem teonos magyarok nektek van fraps video-tok arról ahogy játszatok? ha igen adjatok már pár linket ahonnan le lehet ezeket szedni kíváncsi lennék rá naon