88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    Boldog karácsonyt minden lineagefüggőnek és ex-lineagefüggőnek ! :)
  • Gordis2k
    Grincs!

Én csipem! Gordi modszere Karira:

1. Lazza pozicioban elnyulva semmire gondolva tojni mindenre.
    2. Nem törödni semmivel és évek kemény munkájával meggyözni a szereteinket, hogy az ajándék maga az ördög.
    3. Minden feladatot elkerülve semmit tenni.

Karácsony ajándék nélkül= ünnep.
  • fr0z3n
    kezdek én is besokalni tőle
  • phalanx
    utálom a karácsonyt
  • PhoenixKnight
    nekem a legit az csak idézőjeles ...:) akkor keztem el használni a walkert amikor nem volt időm 1általán játszani + rossz volt a netem emiatt amcsi boxolt engem (ez az 1ik oka hogy nem voltam klánba 2 honapig ) de én nem szoktam szoba hozni forumokon mert nem vagyok rá azér büszke meg nem is tartozik nagyon másra.
    Allynkba meg még mindig sok botos van de sztem ez már mindenkire igaz....:P
  • Sámán
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN L2 MEGSZÁLLOTTNAK!!!!

Egy kis nosztalgia... anno C3 környéke -Karácsonyi képeslap:
  • Voyager5
    Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok én is Mindenkinek.
  • Akhi
    Boldog Karit mindenkinek!
  • Midas
    Boldog Karácsonyt kellemes unepeket
  • Sorbon
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
  • ErrOrHUN
    7 óra

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Otr
    Mindenkinek nagyon nagyin vidám ünepeket!
  • macleod2005
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

Azt meg tudjátok mondani hogy Sieghardton mennyi az időeltolódás?
    tehát ha itt 20 óra van akkor ott mennyi van?
  • GamerAdams007
    Nah akkor én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! Azoknak, aki ma is éppen grindelnek, kivánok soksok xpt, meg droppot.
  • xt198
    kellemes karácsonyi ünnepeket, sok bejglit meg ilyesmi :D
  • Padidiver
    Boldog Droppokban,PvP-ben gazdag Kellemes Karajcsont kívánok minden kedves nagy illetve kiskockának!
  • L2Goku
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
  • FickDeineStory
    boldog karácsonyt mindenkinek jó full droppal:D

amúgy csak nekem tünt fel vagy tényleg javítottak a tőrös támadások sikerességén? Mióta ct1 van azóta nem 1szer volt úgy, h a mobokat sorozatban lethal strike ütöttem le, eddig ez annyira sűrű szerintem nem volt
  • pharao
    Neked is boldog karácsonyt Sanca és persze mindenki másnak, még annak a nyomorék és szellemileg visszamaradott DMX-nek (most direkt nem BMX) is, aki szebbé teszi mindennapjainkat!!!
  • Sanca
    Boldog Karacsonyt mindenkinek :)
  • pite
    Shillien oracle/eldernél a disrupt undead skillel sebezni sebzel, de nem hatékony, csak a manát pazarlod el vele. Az 1-es sebzések mellé becsúszik nagyobb is, ez így zsákutca.
  • Gordis2k
    Sajnálom de igaz! Nem fikció 3 külömbőző setup is létezik 100% os magic crit ratre!! 1. Augnamos 1. hero weaponos 1. valakas nyakláncos. Full buff természetesen.
  • Rorgosh
    "I do not condone the accuracy of this calculator. It's here to be tested and criticized. I make no promises. In fact, this calculator doesn't exist and you never saw it."

Ja, lehet, hogy tényleg közöm nincs hozzá. Hiszen csak buffer vagyok, akinek van ideje/lehetősége nézelődni, miközben a nuker aprít. Látok amit látok. Csak nem a calculátor által dobott eredményeket látom. Vagy csak nincs sose szerencséje a partymnak.
    Szerintem az idézet nagyon pontosan szól, magáról az általad írt oldalról.
    Amúgy elfogadom, természetesen mehet 10% fölé az érték, de a 101.12% nekem egy kicsit soknak tűnik...
  • Rorgosh
    Hm. Érdekes. Persze, hogy van magas mcrit rate, ha olyan group, ami kissebbekre megy. De a legtöbb nuker group amit eddig láttam örült ha a 10% -ot összehozta. Ami persze néha azt jelentette, hogy mcrit szinte mcritet követett. Máskor meg azt, hogy az istenért se jött egy se...
    Persze lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt mindenkin full boss ékszerszett... Mert a dye-ok, buffok fent voltak...
  • Rorgosh
    Szintén legit... :)
    De sajnos ezen a fórumon kevesen vagyunk... :(
    És mégegyszer bocsi, nem leszólni akarom a klánodat / allydat, hanem csak szeretném, hogy tudd, mi az ami nem tetszik benne. Mi az, amin változást szeretnék látni. Elég sok jó arcot ismerek az allydból, úgy 5-6-an a friendlisten is rajta vannak.. :)
  • Rorgosh
    Szia! :)

Nem én alakítom az NCSux játékfejlesztési politikáját... Szerintem az ötvenes szintek közepe tájékára kellett volna berakniuk néhány skillt, ami most 79-en van...
    Ez az eszetlen grindelést erősíti, és nehezíti is a játékos beleszokását az új skillekbe, de ez van.. :(
  • MauChao
    Köszike az infot Gordi! Akkor tehát pl lvl 60-as undead mobokra is fog sebezni ez a skill,nem egyet,hanem többet?Mert én még azt halottam,h.ez csak kis mobokra sebez,pl ahogy Ved irta,eddig énis ugy hittem.
  • Gordis2k
    Abadoned campban egy quest mob Ya!
  • pite
    Tud sebezni, de ahogy a nevében is benne van, csak UNDEAD típusú mobra.

Az undead mob ikonja:

A root+disrupt undead daráló, ha van manatöltés. De menjél nagyobb partyba, mert ez így szopóág.
  • MauChao
    Köszönöm a gyors választ! Más,ezt a mobot még soha nemláttam,létezik egyáltalán? A link: létezik a mob egyáltalán
  • KisEmir
    Nyuff all! Boldog Karit!
    Csinalt valaki kamaelt???
    Társat keresek lvl20 kasztvaltohoz! pm me!
    Es ha valaki tud esetleg extra infokat a karirol azt is megkoszonom!
    BB
    Jo8 all
  • Ved
    Tudja használni, de sebezni nem igazán fog vele. 45 fölötti mobokra már nem az igazi.
  • macleod2005
    Shilien Knightról/Templarról kérhetnék egy véleményt?
  • MauChao
    Sziasztok engem az érdekelne,h.a shilen orleace kap egy skillt,ezt:Disrupt Undead ezt a skillt ha 60 lesz pl,tudja használni 60lvl mobokra,tud rájuk sebezni majd evvel a skillel?
  • Gordis2k
    Összefoglalom és majd javitsál ki! Te low lvl DA egy HIGH lvl spst 1. megpróbálsz megütni acud<evaja krit rated egy szar rá hisz magas szintű és az uj kiegben ugye szint külömbség = krit modosító! Azt hiszed hogy egy DAval megtudsz ölni bárkit aki spammolja a potit ha nem stunolod( ha igen tévedsz). És azt mondod az 1200pdef nem véd meg egy nuker ellen? (ez már csak szőrözés hisz valszeg azt általánoságban mondtad) A-grade = szarse!! A-grade DA macskával ugy bebasz egy A-grade SPSt azonos szintű buffokban hogy azt öröm nézni! Ettől még az SPS a legerősebb karakter jelenleg a játékban! Bárkit megölsz vele bármikor azonos körülmények között(értem ezalat a buffokat és a szintet+felszerelést) A DA igenis eszméletlen ütős karakter csak el kell vele érni a szintet ennyi. Légy 79+ és imádni fogod a karid ami lestunol mindenkit és bebasz egy fél partyt! Ha feladod és mást huzol akkor honapok mulva ezt fogod irni:

1. Ijász vagy. A faszom az sps lecancelezet be fearolt és szétrugta a segemet vagy faszomat ez a gladi/tyrant 2 skillel kinyirt azt sebzek 1kt a 10k hpjára... rohadjon meg
    2. Ha sps vagy a fasz kivan 6k krit... mi afaszom ez a 6k krit:( rohadt ijások 1 lövés... vagy A faszom miért nem SH lettem az a rohadt sh lesilencelt...megint megdöglöttem.
    3. Tőrös vagy. Jolvan bazdmeg oda sem érek erre az a körva ijász szétlő vagy fasza m krit... rohadt nuker ezt bezeg nem védi az eu...
    4. healer/suport Fasza már megint ki a főrszt target? Kb 10en lötek...

Tehát értsd meg mindig van egy erősebb!! És ha nem egy karit maxolsz ki sosem tudod meg milyen más az élet 79+on mikor téged nem találnak el mikor te vagy ACÉLBÓL mikor a te macskád ol meg egy nukert 3 ütéssel!!

Kitartás enyit tudtam hozátenni.
  • solyomb
    Nem a karakterrel, hanem a gazdájával van a probléma.
  • johnnyy
    Ahányszor pvpztem nuker ellen mindig kaptam M.critet. 1x éltem tul amikor m.crittel inditott és volt idöm benyomni az UD-t és ott volt 8 klántársam. Igaz S grade volt hogy rohadjon meg.
    TopA cucc meg igenis kerülhet 500kk-ba ha +7 DLE health a fegyvered.
    Amugy a kari DA. És suxx mint az állat. Nem birtam agyonverni vele+cicával egy S grade sps-t aki mégcsak nem is engem lött...csak ott állt nekem én meg vertem. Vidáman elvolt:S Az az 1200 pdef meg hiába sok, mégis röhelyes.
  • Gordis2k
    10%? Egy ma már szinte alap nuker pvp group 30% ot tol egy jo augnamentel 50% az 2ből 1 m krit ha igy könnyebb:)
  • darkmenx
    http://l2p.l2wh.com/wildmagic.html

ez eleg kozeli kepet ad rola, hogy is kell mukodnie, miert kell olyan dolgokrol okoskodni amihez kozod nincs?
  • PhoenixKnight
    I are legit... :D vagy mégse