88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    WTS Maja light set 110m Franz.
  • Ved
    Nem kell itt vinnyogni, még pár szint és gond nélkül tartod a ffw-t, hex el együtt is. Go and lvl.
  • Gordis2k
    A sétálás mindenkinek + manareg természetesen ahogy az ülés is csak a nukereknek + skill erősiti a hatását. Nem vagy leterhelve? Mert 3 tánc herb mellet azért alap hacsak nem hexelsz folyamat.
  • ErrOrHUN
    ez a játék kb 99% PVE, viszont azért csinálod a PVEt, hogy utána pvpzhess :D
    livepvp.com , itt megtudod nézni melyik az élvezetesebb része a játéknak. wowban 2-3 hónap alatt ki lehet maxolni egy karit, itt csak álmodsz róla :P és tegyük hozzá, itt nem megy tönkre a szemed a grafikától :D
  • DarkVen
    Saccard: Priv ment, Jó játékot :)

Excal1bur: Most mi van sleepersel, teljesen meghalt???? Tegnap beattackoltuk a fortresseteket, és senki nem jött védeni :(

Doka: Frintis képeket tudsz küldeni, azt reméltem lessz a videoban is :(
    legközelebbire megyek :D

Reklám: Franzon szivesen várunk minden kedves induló kis/kezdő karaktert Academyben. Pm Keldarin, Danzy, Gramor, Garrone, Axeff, valaki csak online :) Segítőkész klán vagyunk, hatalmas tervekkel.
    StormVVind 4ever!
  • LukacsB
    Sztem egész nézhető a vid;)
    Am meg visszatérve a bd problémára, 4es focus mind om van és nem tudok 3at dancelni ez tényleg ciki. és esnek a herbek is. sétálva meg tényleg tobbet tolt a bd manaja? az nem csak variknal vaN? am az augment is manareget ad:P
  • Gordis2k
    A második lehet faild csak nem törik hanem nullázodik a fegyo.
  • MauChao
    Azt szeretném megkérdezni,hogy a blessed scroll weapon enchant,vagy az armor,az 100%-os ,vagy mennyi,vagy evvel is lehet failed az enchant,csak nemtörik el?
  • z0l3e
    szent szar!!! L2Blah átköltözött az sg.hu-ra ? O_o

amúgy az össze flame gyerekes/ostoba és már vagy 200x láttam, szóval BOOOOORING!!

a vid nem volt rossz, bár a sok futkosás ToIban kicsit vicces volt (értsd: szörnyű!), de nem gáz lesz ez még így se xD
  • Saccard
    Hát nagyon hálásan köszönöm!... De, hogy ősztinte legyek az egyik szemem sír a másik meg üveg... Amikor megcsinaltam a mar előbb leírt questet akkor azthittem h kicsit szerepjátékosabb változatosabb lesz mint pl. a wow vagy akár egy archlord. Szomorú vagyok hogy ebben csalódnom kellett... Nincs értelme questelni? Lvl 70+-ig moböléssel? Csak én nem értem mért van értelme ennyi időt eltölteni ezzel a játékkal?(mert ha már mmo-zok abba merüljünk bele rendesen...) Mert azt nekem senki nem mondja h x ideig lekockulja a max lvl-t és utána pvp és ez minden. Most kicsit szégyenlem magam mert ennyi idő után nem szoktam semmit kérdőre vonni de igazából azthiszem h ez ebben a formában nem az én játékom.:( utána néztem még egy két dolognak láttam van olyan hogy ostrom meg stb... pvp(leginkab teamdeathmatch jelleggel) de most komolyan... Egyszerüen nem tudom elhinni mi ebben a különleges! Kérve kérlek titeket és bocsássatok meg nekem mert én is gyűlölöm a flame-lős embereket (és ebben az esetben nem is vitát kezdeményezek) de én nem azért irtam mindezt le h bárkit is lehurrogjak vagy bármi ilyesmi(és megjegyzem itt hogy a játékra SEM jelentettem ki h ilyen v olyan mert ahhoz tényleg nem játszottam vele eleget h véleményt nyílvánitsak) csupán kérve kérem a véleményeteket arról h mi az ebben a játékban (ha már pve szinten ezekszerint 0 kivéve insta, de mondjuk ha oda sincs quest...) ami miatt érdemes komolyan sokat játszani vele. Vagy ugy is feltehetném a kérdést h a egymást gyilkolós pvp-n kívül (amire amugyis sokat kell szenvedni h eljussak értelmezhető szintre) mi az ami egy magamfajtát szórakoztatna, lekötne. Mert se a mou(remélem ismeri vki mu online :P) se a hasonló mass mobolos mmo-k nem kötöttek le. Igazából vmilyen szinten reklámot kérek tőletek, belátom.

Azt gondolom hozzászólásom hangvétele teljesen normális és tiszteletteljes volt így kérlek ne tekintsétek azt semmilyen "anyázásnak" és hasonló emberi hangvételű válaszokat várok (tartozkodjunk kérlek a : "ha nem tetszik el lehet menni" stb... hozzászólásoktól. Remélem problémámat érthetően leírtam és válaszaitokat előre köszönöm! Többet nem fogom offolni a topicot(bár vhol ez is egy téma lehet:)).
  • Sorbon
    Flash infot plx, egyébként majdnem kész a Fusion + RM ally....

• PhoenixKnight
    1ébként vki mondja már el hogy RM ből kik mentek HB be ? láttam Biehielle feje fölött a HB logot :D
  • darkmenx
  • PhoenixKnight
    1ik volt klántárs(Ritz) True mellett lakik és multkor aztmonta hogy kirakott 1 behappy jelet True ajtajára xD
  • ErrOrHUN
    valamilyen szinten van értelme bizonyos kveszteknek, pl elven villageben fel tudsz venni majd egy kvesztet amiért kapsz 3k adenát. csinéáld meg sokszor és lesz kezdőtőkét, mellesleg fejlődsz is. Ez nem WoW, itt ölni kell a mobokat, hoyg fejlődj, nem kvesztelni. kariszintet meg nem tudsz nézni
  • daemonervosa
    questelés csak kasztváltóknál szokás, amugy marad a mobölés, szóval quest az csak funolni jó (LOL) , más játékosok szintjét nemlátod játékba
  • TruBy
    7. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)
  • Saccard
    Üdv mindenkinek. Nos hát sikerült megoldani a problémát valóban a vírusírtó volt a hibás és pont ugy ahogy azt segítségemre rohanók egyike említette(trójainak érezte stb...) Most h el tudtam inditani a játékot viszont egyből támadt egy-két kérdésem. A faq-t elolvastam a vackoknál ne tessék bántani:). 1. ebben a játékban lehet questtel is fejlődni vagy csak moböléssel? Ha az utóbbi akkor mi értelme a questeknek(pénz?)? Pl. valahogy bekerültem egy faluba(halál után lvl 4 vok:D) és ott megcsináltam egy szerelmespárnak a küldetését...szerelmeslevél ékszer elvitele a két szerelmes között stb.. de xp-t nemigazán kaptam érte. 2 hogy tudom megnézni egy játékos szintjét?(a klánját látom meg anevét). Előre is köszönöm és az eddigi segítséget is nagyon köszönöm:)!!! És bocsánat ha offolom a topicot akkor szóljatok!
  • PhoenixKnight
    Mit tudsz invi röl? sztem semmit ....Bármikor tudtam pvpzni amikor akartam +Sleepers létezett invi elött is amikor még poénabb volt a szerver... midnenkinek kültük a wart pedig csak 1 kis klán voltunk.(Heartbreakers is ellenség volt és nagyon utáltuk őket a az 1oldalas war miatt :D )
  • darkmenx
    QQ
  • pharao
    emo-boy? fuuu te ebből honnan jöttél rá? Már épp fel akartam vágni az ereimet, mikor beírtál és ezt nem hagyhattam megválaszolatlanul... Kössz már ezt a +1 percet az életemhez... na bb
  • darkmenx
  • ErrOrHUN
    mondtam, beszéld meg a haverotokkal, ő kezdett bele a személyeskedésbe, mi a videoval foglalkoztunk
  • daemonervosa
    Ha a barátaiddal akarsz beszelgetni akkor ott az msn csak hogy a te kis forumodat meg ne sértsük :(

/cry more
  • anarga
    nehogy ongyilkos legyel emo-boy.
  • pharao
    Eggyetértek, sorbon sosem verte a mellét arra, hogy milyen pro, csak egy vid-et törltött fel és ha tudni akarjátok részben azért, mert sztem már neki is meg legtöbbünknek már tele van a ... a heteken át tartó flame hullámból és ezt akarta megtörni... sikerült neki még1 nagy kupac flame-t csinálnia... Sztem senki ne rakjon fel se vid-et se képet és ne is szoljon hozzá a dolgokhoz mert az ilyen keselyűk megérzik a gyengék szagát és a mi kis fórumunkból egy olvashatatlan és követhetetlen valamit csinálni, amin verhetik a faszukat és a mellüket.. Sztem hagyuk rá mára mert már nektek csörög a pizsi...
  • darkmenx
    invincible nem pvpzik, akkor milyen videoba vagy benne? PvE4Lyfe?
  • PhoenixKnight
    Én csak olyan videokat töltök le amikbe benne vagyok egyébként engem annyira nem érdekel hogy más hogy játszik ... :D De sztem jo nagy f*szság vkit leoltani a videoja miatt föleg ugy hogy nem is monta hogy ő 1 pro...
  • darkmenx
    utoljara az oviban volt divat a nevekkel is flamelni a masikat :(
  • darkmenx
  • darkmenx
  • ciento
    hogy jön a témába obikanobi beszólása? különben a videót meg lehet nézni, van aminél rosszabb, van aminél jobb... a nagy kritikusok meg mutathatnak jobbat
  • darkmenx
    asdgsdgsd
  • solyomb
    nekem adod a vacsoradat?
  • anarga
    nekem adod a vacsoradat?
  • ErrOrHUN
    én puha vagyok :(
  • solyomb
    Az én 2 másodpercesemről is:D:D
  • solyomb
    meg mert 10 frapsból 3nál bsoe, 4-nél elfutás és erősítés hívás:D

A video-t én a felénél kikapcsoltam amiket error leirt azt osztom, plusz nekem még a zene se jöttbe. Plusz nekem ezek a "sima" pvp videok üresek valahogy, nem vesznek rá arra, hogy azonnal menjek keresni valami nmy-t kéne bele valami plusz ötlet ami feldobja vagy valamivel megkomponáltabb forgatókönyv.

Abba a 3fős partyba azért beszállnék énis:)
  • ErrOrHUN
    jah és csatter üdvözöl :D
  • ErrOrHUN
    jah értem, te most azt hiszed, hoyg én a gép elött rohadok 0-24 :D