A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Üdv mindenkinek. Nos hát sikerült megoldani a problémát valóban a vírusírtó volt a hibás és pont ugy ahogy azt segítségemre rohanók egyike említette(trójainak érezte stb...) Most h el tudtam inditani a játékot viszont egyből támadt egy-két kérdésem. A faq-t elolvastam a vackoknál ne tessék bántani:). 1. ebben a játékban lehet questtel is fejlődni vagy csak moböléssel? Ha az utóbbi akkor mi értelme a questeknek(pénz?)? Pl. valahogy bekerültem egy faluba(halál után lvl 4 vok:D) és ott megcsináltam egy szerelmespárnak a küldetését...szerelmeslevél ékszer elvitele a két szerelmes között stb.. de xp-t nemigazán kaptam érte. 2 hogy tudom megnézni egy játékos szintjét?(a klánját látom meg anevét). Előre is köszönöm és az eddigi segítséget is nagyon köszönöm:)!!! És bocsánat ha offolom a topicot akkor szóljatok!