A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hát nagyon hálásan köszönöm!... De, hogy ősztinte legyek az egyik szemem sír a másik meg üveg... Amikor megcsinaltam a mar előbb leírt questet akkor azthittem h kicsit szerepjátékosabb változatosabb lesz mint pl. a wow vagy akár egy archlord. Szomorú vagyok hogy ebben csalódnom kellett... Nincs értelme questelni? Lvl 70+-ig moböléssel? Csak én nem értem mért van értelme ennyi időt eltölteni ezzel a játékkal?(mert ha már mmo-zok abba merüljünk bele rendesen...) Mert azt nekem senki nem mondja h x ideig lekockulja a max lvl-t és utána pvp és ez minden. Most kicsit szégyenlem magam mert ennyi idő után nem szoktam semmit kérdőre vonni de igazából azthiszem h ez ebben a formában nem az én játékom.:( utána néztem még egy két dolognak láttam van olyan hogy ostrom meg stb... pvp(leginkab teamdeathmatch jelleggel) de most komolyan... Egyszerüen nem tudom elhinni mi ebben a különleges! Kérve kérlek titeket és bocsássatok meg nekem mert én is gyűlölöm a flame-lős embereket (és ebben az esetben nem is vitát kezdeményezek) de én nem azért irtam mindezt le h bárkit is lehurrogjak vagy bármi ilyesmi(és megjegyzem itt hogy a játékra SEM jelentettem ki h ilyen v olyan mert ahhoz tényleg nem játszottam vele eleget h véleményt nyílvánitsak) csupán kérve kérem a véleményeteket arról h mi az ebben a játékban (ha már pve szinten ezekszerint 0 kivéve insta, de mondjuk ha oda sincs quest...) ami miatt érdemes komolyan sokat játszani vele. Vagy ugy is feltehetném a kérdést h a egymást gyilkolós pvp-n kívül (amire amugyis sokat kell szenvedni h eljussak értelmezhető szintre) mi az ami egy magamfajtát szórakoztatna, lekötne. Mert se a mou(remélem ismeri vki mu online :P) se a hasonló mass mobolos mmo-k nem kötöttek le. Igazából vmilyen szinten reklámot kérek tőletek, belátom.
Azt gondolom hozzászólásom hangvétele teljesen normális és tiszteletteljes volt így kérlek ne tekintsétek azt semmilyen "anyázásnak" és hasonló emberi hangvételű válaszokat várok (tartozkodjunk kérlek a : "ha nem tetszik el lehet menni" stb... hozzászólásoktól. Remélem problémámat érthetően leírtam és válaszaitokat előre köszönöm! Többet nem fogom offolni a topicot(bár vhol ez is egy téma lehet:)).