88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DIDZSEJke
    Bocsi kispajtás!Én nem emlékszek olyan esetre mikor tőled kértem volna a botot vagy esetleg a partyt!Egyszerűen csak vkinek nem tetszik hogy miket beszélsz!
  • Voyager5
    Új event márc 7től. Állítólag S-grade armorok, Hi-grade Soul Cryok, és shadow agathion braceletek is vannak a rewardok között. Ja és megnyílik Fantasy Isle
  • darkmenx
    es milyen jo, hogy valojaban egyedul csak Gordonnak van fogalma rola, hogy mirol is van szo, igaz?

remelem ezekutan megegyszer nem lesz annyi bor a pofatokon a kis pajtasaiddal, hogy tolem kerjetek walkert meg botpartyt (nem mintha valaszoltam volna egyik pmre is)
  • voloume
    utolso hszem ehez a vitahoz: szerintem te nem veszed észre magad. Ha valaki elkezd beszelni csalásokrol és rólad, mert itt ez igy egyutt jar, te ugy allsz hozza hogy: MICSODA? ÉÉÉNNN??? NA NE HÜLYÉSKEDJETEK! ÉN NEM VAGYOK ILYEN!

én csak erre gondoltam! bb
  • Gordis2k
    még mindig nem adod oda 15ben?
  • VipJoco
    Gyerekek pm plz! Nem lehet látni már a beírásom, hogy eladó a karim.
  • darkmenx
    nem erdeklodott nekem tett szivesseget, megkerdezte msnen, hogy "megkerdezze-e O is, hogy vajon ugyan az lesz-e a valasz" ennyi volt a tortenet semmi celzattal nem akart adenat venni es nem is akartam belekeverni.
  • Gordis2k
    Egyszerüen félreérthettem valamit, ennyi rég volt és nem igazán fontos. Csak arra emléxem mondtad már nem tudsz vásárolni onan mert leelenőriznek telefonon. De nem érdekel tényleg örülök hogy tiszta lelkiismerettel jelentheted ki megbizható vagy. Nekem megfelel mert biztosan nem leszünk üzleti kapcsolatban. BaalKain konkréten nem értem miért érdeklődött adena után nem hiném, hogy valaha donálnia kellet volna de biztos valami üzleti trükk. No egyszónak is 100 a vége (elentétben a mondással:)) nem ált szándékomban befeketíteni és nem gondolom , hogy 1000forintos csicska tételekel rabolnád le az embereket és különösképpen nem sajnálom a farmercégeket ha sikerült trükölnöd hát nagyon jól tetted. És nem nem volt alapja azért vettem magamra mert 2x is leírtad egy nekem szoló kommentben (és láttam a j/k-t is). Szal most amugy is labilis vagyok lelkileg nincs kedvem most semmi flamhez jó?:) Kis szerelmi bánat meg ilyenek.

u.i.: Ilonka ally lol. És igen Sanci mindenképpen jó reklám neked mert vele legalább van közös tapasztalatom.
  • darkmenx
    ja es ha annyira bizalom kerdes, Sancinak mar masodszorra vettem walker kodokat (igaz neki ingyen, mert haver) es soha nem volt veluk semmi gondja, biztos az O szava tobbet er, mert volt veled az ilonka allyba.
  • darkmenx
    a hazudozast nem rad ertettem hanem akarkire aki olvassa es ir a forumra, akivel napi szinten beszelsz tobb orakat, akarkire. de ha mar igy magadra vetted lehet van alapja? j/k
  • darkmenx
    ez a vita max. iranyodba lehet meddo, mert probalsz olyan dolgot megmagyarazni ami nem igaz, mar az elozo postba is leirtam, hogy nem szoktam mas verziokat eloadni mindenkinek, nem szoktam hazudni = elismertem, hogy azt irtam amit a pmben es nem tudom mi az ok, hogy elfogyott a penz, megkerdezte "BaalKain" is ugyan azon az oldalon neki is aztmondtak, hogy elfogyott pedig en amerikai proxyrol kerdeztem O pedig gondolom magyar nettel. de meg mindig nem latom az osszefuggest abban, amit te probalsz bemagyarazni magadnak es akozott, hogy lelennek tiltva barmilyen oldalrol is. leginkabb a masodik mondatra szeretnem felhivni a figyelmedet bar ahogy gondolom meg most se fogod megerteni a dolgokat.
  • Gordis2k
    Mégis elmondanád a válaszom melyik része nem volt a kérdésedre válasz? ÉS sajnos nincs több türelmem medő vitákban résztveni veled ráadásul érvek helyet inkáb káromkodsz. Csak még egy dolog. Kikötöték a telefonodat és elveték a mobilodat? Mert ha valóban csak az az ok, hogy elfogyot a pénz amit venni akarsz (megjegyzem ezt te sem gondoltad komolyan) miért fontos, hogy felhivnak e vagy nem? Nem kell válaszolnod trágársággal a barátaid közt lehetsz max jó.

És "nem EN VAGYOK AZ AKI MINDENKINEK MAST MOND" == nem en szoktam hazudozni ossze-vissza, mindenkinek mondani egy verziot, hogy mitortent adott dologgal kapcsolatban" ezt végkép nem értem. Nagyon gyenge probálkozás, hogy hazugnak tüntes fel...mert engem elentétben veled ismernek. A forum olvasóinak nagy %-val napi szinten msnezek vagy ventrizek Hát te?
  • darkmenx
    "nem EN VAGYOK AZ AKI MINDENKINEK MAST MOND" == nem en szoktam hazudozni ossze-vissza, mindenkinek mondani egy verziot, hogy mitortent adott dologgal kapcsolatban.
  • darkmenx
    az a baj, hogy lecsusztal a lenyegrol es meg mindig nem a kerdesemre valaszoltal plusz mar az elozo hozzaszolasomban elmondtam, hogy nem EN VAGYOK AZ AKI MINDENKINEK MAST MOND. tehat lehet ide se artott volna tobb nyelvtan / irodalom ora a mondat elemzeshez, megerteshez. masik: attol, mert felvasaroltam mindent nem vagyok letiltva szerintem es ahogy latom te is csak ennyit irtal a tobbit meg kikovetkeztetted, mert ha mar uj oldalt keresek biztos azert, mert letiltottak... nem nem azert kerestem uj oldalt, hanem kibaszottul azert, mert kurvara kifogyott minden franzon amiket ismertem. remelem igy mar megfogod erteni kedves gordon.
  • Gordis2k
    Hát én nem így akartam...de te provokálsz. Te voltál az aki közölted olyan oldal kéne ahol nem hivnak fel. Indoként közölted, hogy a (valoban fogalmam sincs mit takat) olyna paypalt használtál amiről nem vontak pénzt és igy donételtél minden honnan pl: Itemgarden.com. Ha nekiálsz mot hazudozni akkor meg szépen viszateszlek a gerinctelen hazug faszfej kategóriába ahol 1 éve voltál. És ha nem emléxel hát akkor kavinton mert vagy 30percig beszéltünk pmben BSben. És ha arra vered , hogy aaz eredeti cimeddel/paypaloddal nem vagy letiltva... nem is erről beszéltem és TE magad mondtad , hogy kell új oldal mert már mindent felvásároltál amit lehetet csalással. Na akkor most válald vagy hazudj előted a lehetőség.
  • darkmenx
    vegig gondoltam es nem latom az igazsagot legyszives mutass ra hol keressem.
  • voloume
    ezert mondtam hogy ez az en velemenyem .. vagod reagalsz ra ha akarsz ha nem-nem. de ha végig gondolod valamenyibben igazam vande tökmind1 ! PEACE!
  • darkmenx
    kar, hogy nem a kerdesemre valaszoltal es olyanba probalsz okoskodni amirol azthiszed, hogy barmit is tudsz kozbe semmit amugy en is emlekszem, hogy beszeltunk rola es nem az EN szokasom, mindenkinek mast mondani imo.

ja es tovabbra is varom az oldalak listajat ahol levagyok tiltva.
  • anarga
    gordi, miert probalsz olyanrol ervelni amirol fogalmad sincs? most itt az illegalis, letiltott, paypal, cc -re gondolok.
  • Gordis2k
    NEm!

DMX: Amikor valaki olyan oldalt keres ahol nem hivnak fel telon az nem kicsit gyanus!! ++ Nem a saját paypálod van letiltva... hanem ha illegálisat használsz, de esetleg meg is hazutolhatod magad. (BS 3 honapja Franz pmben beszélgetünk).
  • darkmenx
    ha veszel egy telefont, tvt, dvdlejatszot, gepet es olcsobban hozza tudsz jutni arrol se kerdezed meg az eladot, hogy neharagudj haver ez nem lopott veletlenul? inkabb orulsz, mint majom a farkanak, hogy mire tettel szert es mennyiert btw. "sok van" = 1nel tobb az sok amugy 10db CoD4 cdkeyem van es 6db ET: Quake Wars full retail, soha nem hasznalt, nem is LOPOTT!

de ha ennyire megvagy rola gyozodve, hogy en mindenkit atbaszok nyugodtan megkerdezheted az olyan haverjaidat akik esetlegesen huzamosabb ideje ismernek, hogy hany embert basztam at eletem soran (0 -t elarulom, az hogy valakivel kibaszok != hogy atbaszom, kkthx)

EDIT: ok nelkul soha nem basztam ki senkivel :(
  • Trixtan
    ha pl. body blessinges SOES-t használ egy warcryer akkor mindenkire felmegy a body bless?
  • voloume
    hat nem is hargaudj dmx de szerintem ( nem kötekedésbőL) nekem az is megfordulta fejembe hogy minden fele cdkey-t arulsz.. es beirod moge hogy (sokat). na erre szerinted nem fordul meg a normal ember fejeben hogy honnan szerezted annak fejeben hogy miket csinaltal eddig !!
    bocsi ez az en velemenyem ha tevedek akkor bocsass meg de szerintem ahoz kepest eleg nagy keped ! szvsz csao ! peace
  • darkmenx
    na mar tukon ulok :(
  • darkmenx
    lelennek tiltva? nem tudtam rola sry. de ha te ilyen tajekozott vagy legyszives irj egy listat rola, hogy vajon melyikek ezek az oldalak, mert komolyan erdekel.
  • Gordis2k
    Neharagudj de a bizalmam veled szemben kicsivel keesebb mint 0. Ismerve azt a tényt, hogy kb mindn létező oldalról le vagy tiltva fakecardos használat miatt:) de azért lásuk mit is tudsz mondnai miért bizhatok? Lehet privi is. 20 kártyánál már számit azért aza 276 forint is.
  • darkmenx
    1000ft / db -ert adok el walker kodot (megsporolsz 300ft -ot es meg paypal sem kell !)
  • FinalNaSa
    Na szerintem nektek már free walkeretek van, csak titkoljátok xD :P
  • Gordis2k
    Igen meg indul is a moka kacagás:P
  • ventel
    mail ment gordis2k cimre remélem megkaptad. HF.
  • Gordis2k
    A Dragon. Egyértelmüen veri az összes fajt különösen a nagy istenség csicskái Antaras a föld sárkány Valakas a Tűz sárkány.
  • Gordis2k
    A játékot nem nekünk fejlesztik! Kicsi kes eldugot sarok vagyunk mi a 17k játékosunkal NA/euro szerveren. Koreában kicsit jobban mennek a dolgok ők amugy is PVE kingek.
  • Fekabandi
    Helosztok azt szeretnem meg kérdezni hogy l2be melyik a legerősebb faj?
  • VipJoco
    Továbra is eladó 78 hierophant / 75 tyrant a 2sub szabadon választható.
    Cuccok nélkül van a karakter!

Akit érdekel pm me! Forint avagy adena is szóba jöhet.
  • voloume
    http://lineage2.stratics.com/wiki/Kamael_Plus_Translation

érdekes dolgokat irnak én nagyabl vegig olvastam és sok uj dolog lesz! de nem ertem meg dynasty sincs de mar jon az icarus :)
  • Lehuzlak
    Gordi hja.. :S
    Ez csak a sorcim volt éjszaka! akárhogy is , szerintem elég jó telljesítmény 2 b-s drop egy éjszaka alatt :D pláne, hogy előtte 1 hónapig nem esett semmi :)
  • Tüskés
    Event tárgyak. De offon most nincs ilyen event, más szerverekkel meg nem ez a fórum foglalkozik (ez a fórum NEM foglalkozik velük).
  • dante3
    Sziasztok, én csak most kezdtem a játékot, és lenne egy kérdésem!
    Ezek mire valók, úgy kaptam gyilok után!?

• Gordis2k
    Biztos nem fut elég csapatod!:P
  • Lehuzlak
    Jól kezdődik a nap....
    Felkeltem, felnyitom a notást,nézem a kari inventoryját
    - Zubei gaiters
    - Doom Helmet
    - És még egy BW Tunci reci is

termelt a kicsike :) Miért nincs ilyen gyakrabban?!:))))