A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Egyszerüen félreérthettem valamit, ennyi rég volt és nem igazán fontos. Csak arra emléxem mondtad már nem tudsz vásárolni onan mert leelenőriznek telefonon. De nem érdekel tényleg örülök hogy tiszta lelkiismerettel jelentheted ki megbizható vagy. Nekem megfelel mert biztosan nem leszünk üzleti kapcsolatban. BaalKain konkréten nem értem miért érdeklődött adena után nem hiném, hogy valaha donálnia kellet volna de biztos valami üzleti trükk. No egyszónak is 100 a vége (elentétben a mondással:)) nem ált szándékomban befeketíteni és nem gondolom , hogy 1000forintos csicska tételekel rabolnád le az embereket és különösképpen nem sajnálom a farmercégeket ha sikerült trükölnöd hát nagyon jól tetted. És nem nem volt alapja azért vettem magamra mert 2x is leírtad egy nekem szoló kommentben (és láttam a j/k-t is). Szal most amugy is labilis vagyok lelkileg nincs kedvem most semmi flamhez jó?:) Kis szerelmi bánat meg ilyenek.
u.i.: Ilonka ally lol. És igen Sanci mindenképpen jó reklám neked mert vele legalább van közös tapasztalatom.