A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Mégis elmondanád a válaszom melyik része nem volt a kérdésedre válasz? ÉS sajnos nincs több türelmem medő vitákban résztveni veled ráadásul érvek helyet inkáb káromkodsz. Csak még egy dolog. Kikötöték a telefonodat és elveték a mobilodat? Mert ha valóban csak az az ok, hogy elfogyot a pénz amit venni akarsz (megjegyzem ezt te sem gondoltad komolyan) miért fontos, hogy felhivnak e vagy nem? Nem kell válaszolnod trágársággal a barátaid közt lehetsz max jó.

És "nem EN VAGYOK AZ AKI MINDENKINEK MAST MOND" == nem en szoktam hazudozni ossze-vissza, mindenkinek mondani egy verziot, hogy mitortent adott dologgal kapcsolatban" ezt végkép nem értem. Nagyon gyenge probálkozás, hogy hazugnak tüntes fel...mert engem elentétben veled ismernek. A forum olvasóinak nagy %-val napi szinten msnezek vagy ventrizek Hát te?